Şimdi Ara

Panasonic video kamera önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Bütçemi 1000 tl olarak belirledim 100-200 cıkabilirim tabi.
    panasonic HC-V210 . hdc tm 80, hdc sd80, hc-v110,hc-v500-510-520,hc-v700, hdc hs80 bulabildiklerim bunlar.

Arkadaşlar gezmeyi seven biriyim yeni yerlere gittiğimde fotoğraf video çekerim. amacım tatil anılarını full hd kaydedip ileride ailemle birlikte full hd tvde görüntüleri
    izleyebileceğim bir video tabi bunun içinde gece çekimleri de olacak kapalı alan salon anfi tiyatro, mağara vs buralarda beni üzmemesi lazım ses kalitesi de güzel olmalı tabi. zoom yapmayı da severim arada mehtabı çekip üzerindeki kraterleride görmem lazım fotoğraf makinesi kadar olmasa da fotoda alırsam tadından yenmez bu aletlerin hangisi işimi görür.
    kullanan yada bilgisi olan arkadaş varsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayhan16 -- 4 Mayıs 2014; 2:51:07 >

• @korayhan16

Arkadaşa gecen hafta N11 den 1000TL ye (111 axess chip para hariç) V510 aldık ve hayatından gayet memnun...
    Çok araştırmadım ama V520 ile arasında Wifi farkı var ancak o 300 TL daha pahalı eğer değer diyorsanız o da alınabilir.
  • cradleofden C kullanıcısına yanıt
    aynı özellikler varsa bir vifi için 300 tl vereceğime bir üst modeli düşünebilirim :) teşekkürler gece çekimi yapmış mı ben youtube den biraz baktım sadece moon test yapmışlar kraterlere kadar bozmadan zoom yapmış ama gece sokaklarda ve kapalı mekan çekimi denk gelmedi.
  • Evet arkadaş da zoom olayını anlata anlata bitiremiyor ama gece cekimi yapmamıs daha..
    Bugun falan yaparsa yazarım.
    Eyvallah örnek koyabilirsen süper olur bende araştırmalara devam basçekte hcx 800 diye bir modelini gördüm oda süper görünüyor ama bütçemi bayağı aşıyor.
  • dmc lx7
  • www.bhphotovideo.com
    Panasonic HC-W580K Replacement for Panasonic HC-V520 | B&H Photo
    http://www.bhphotovideo.com/c/product/910273-REG/panasonic_hc_v520k_hc_v520_live_streaming_hd.html/prm/alsVwDtl
    en güzeli ABD dan getirtmek yarı yarı ya geliyor.
    Panasonic çekim deneyimini arttırmak ve ailenizi izlenmesi için güçlü özelliklerle dolu beş yüksek kalitede tam HD video kameralar, yeni bir sanatçısını duyurmaktan gurur duyar.

HC-W850 İkiz Kamera ™ LCD ekranın yan tarafında bulunan bir alt kamera ile resim-içinde-resim video çekimi sağlayan özellikleri. İkiz Kamera ™ böyle bir close-up çekim ve manzara çekim aynı yönde, ön ve yan çekim, ya da konu ve çekim yaparken daha yaratıcı özgürlük ve heyecan için filme kişi çekimleri gibi aynı anda iki sahneleri, yakalar.

W850, V750, V550, V250 ve kameralar aksi işgal olduğunda size akıllı telefonunuz aracılığıyla başka bir odada uyuyan bebek izlemenizi sağlayan yeni Bebek Monitörü özelliği içerir. Hatta akıllı telefonunuzu kullanarak bebeğe konuşmak veya bebeğinizin ağlıyor ses saptandığında bildirim akıllı telefonunuza gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

W850, V750, V550, V250 ve kameralar da dahili Wi-Fi bulunmaktadır. NFC (Yakın Alan İletişimi) tek tuşla bağlantısı hızlı ve kolayca herhangi bir karmaşık İlk kurulum olmadan akıllı telefonunuza bağlamak sağlar ve akıllı telefon kullanarak uzaktan kontrol sağlar. NFC fonksiyonu olmayan herhangi bir akıllı telefon için, bir QR kodu kullanarak kolay bağlantı özelliği de vardır. Ayrıca uzak akraba ve arkadaşlarına olayların canlı görüntüler sunuyor ve kolaylıkla kaydedilir gibi video ve fotoğrafları paylaşmak için ustream kullanabilirsiniz.

W850 ve V750 video kameralar tüm yeni lensler, sensörler ve önemli ölçüde görüntü kalitesini artırmak için motorlar bulunmaktadır. * 2 Dünyanın ilk 4 sürücülü lens sistemi, kompakt vücut büyüklüğü içinde yüksek çözünürlüklü ve yüksek büyütmeli zoom çalışmasını sağlayan bireysel motorlar tarafından kontrol edilen bir 4-grup lens sistemini kullanıyor. 6.03 megapiksel etkin piksel sayısı ile bir BSI sensörü yaklaşık 1,3 kat duyarlılığını artırılması için sensör etkin alanını genişletmek için kullanılır. Yeni Crystal Engine Pro + yaklaşık 1.5 kat daha hızlı bir önceki motora göre işlem hızı sağlar. Yeni, geliştirilmiş gürültü azaltma, keskin, kristal netliğinde video görüntülerini sağlayan yaklaşık% 20 oranında azaltılması için uygulamaya konmuştur.

Uzaktan Pan Tilt Cradle aksesuarı (ayrıca satılır) de bu kameralar ile açılacak. Bir kameraya bağlandığında, hareketli nesneyi algılar ve otomatik olarak 180 derece ve 15 derece dikey aralığı yatay hareket aralığında konuyu izler. bir partide kurduysanız, otomatik yakalamak için kameranın hareket sensörü bağlanabilir şenlikli bir atmosfer. Ayrıca, birlikte Wi-Fi Ev İzleme fonksiyonu ile kullanıldığında, otomatik olarak uzakta ve uzak bir yerden onları izleme sırasında evde herhangi bir hayvan izleyebilirsiniz. , Yakalama, görüntüleme ve video paylaşımı temel fonksiyonlara ek olarak, Panasonic aile zaman daha fazla zevk ve eğlence eklemek için gelişmiş özellikleri geniş bir yelpazede sunar.

bu özelliklere 300 tl verilir :))

• Evet hocam bende biraz daha araştırdım ve wifi olan modeli almaya karar verdim.Ayrıca imkan varsa Amerika dan getirtmek çok
    mantıklı çünkü yarı fiyatına geliyor.Sony nin projektörlü modellerine de göz attım ama her ne kadar güzel teknoloji olsa da V520 nin
    özellikleri(optik zoom vs.) daha ağır bastı.

• camcorder lar sensörleri küçük olduğu için kabul edilir bir görüntü vermek için, sensördeki piksel sayısı ve lens diyaframı düşük olur kısaca fotograf çekimini ve keskin bir görüntüyü unutun.
    ayrıca boyut olarak foto mak dah büyükler, ben olsam fotoğraf çekemeyen camcorder almaktansa, video da kaydedebilen foto mak alırdım.
    ilaa camcorder alıcam dersen, bahsettiğin modeller içinde v700 serisinden aşağısına bakmazdım, bütçen var ise 3ccd li x920 yi de öneririm.

youtube videoları:
    lx7
    Andriy Striltsivyoutube
    Lumix LX7 low light video test - Lisbon At Night
    http://www.youtube.com/watch?v=hIIHMDfYmc8

v500 vs v700
    Reviewedyoutube
    Panasonic V720 and V520 shootout
    http://www.youtube.com/watch?v=HKdq1PQIfoU

x920
    Geoff Dean Theme Parksyoutube
    PANASONIC HC-X920 - Testing, Day and Night - MARGATE BEACH
    http://www.youtube.com/watch?v=m7kbUu1fcfI

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunshines35 -- 8 Mayıs 2014; 22:43:25 >

• sunshines35 kullanıcısına yanıt
    slm dostum 2 aydır araştırıyorum söylediğinde haklısın galiba video kamera alıp fotoğrafta sıkıntı yaşayacağıma video kaydı güzel olan bir kompakt fotoğraf makinası almaya karar verdim.
    bu işin ustalarını araştırdım fiyatlar ABD den hala oğlu hala haber bekliyor benden ince eleyip sık dokuyup bir kere alacam tam olmasını istiyorum.

Nikon CoolPix P310-330 -340 --- 350$-367$
    sony cybershot dsc rx100 1-2 498$-648$
    canon s100 -120 250$ 450$
    Panasonic Lumix DMC-LX7 400$

B&H foto video pro audio dan alınmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayhan16

slm dostum 2 aydır araştırıyorum söylediğinde haklısın galiba video kamera alıp fotoğrafta sıkıntı yaşayacağıma video kaydı güzel olan bir kompakt fotoğraf makinası almaya karar verdim.
    bu işin ustalarını araştırdım fiyatlar ABD den hala oğlu hala haber bekliyor benden ince eleyip sık dokuyup bir kere alacam tam olmasını istiyorum.

Nikon CoolPix P310-330 -340 --- 350$-367$
    sony cybershot dsc rx100 1-2 498$-648$
    canon s100 -120 250$ 450$
    Panasonic Lumix DMC-LX7 400$

B&H foto video pro audio dan alınmıştır.

Canon S120 tavsiye ederim. Ben de alıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.