Çoğunlukla digitürk ten maç ve standart kanalları seyretmek maksatlı bir TV almak istiyorum. Ayrıca hafta 1 de sinema keyfi yapmayı planlıyorum. Salonda kullanacağım ve pek ışık alan bir yer değil. İzleme mesafesi 3.5-5 m arası olacak.Şu an 70 ekran 12 yıllık vestel ile idare ediyorum ama eli kulağında, 2-3 kere tamir gördü. Lojmanlarda oturuyorum ve yayın merkezi sistemden geliyor ve klasik anten ucu bağlantısı takacağım. Uzun zamandır yaptığım araştırmalar sonucunda bu televizyonda karar kılmak üzereyim. Yaklaşık 2005 yılına kadarki internetteki tüm yorumları okudum. Plasmanın bittiği ve üretimden kalkacağı 2005 de de bahsediliyordu ama o zamandan bu zamana sd yayın için plasma alın deniyor. Okuduğum yorumlardan lcd lerin yıllar boyu geçirdiği evrim sanki plasmanın kalitesini yakalamaya çalışmaktan öte değil gibi. Aynı zamanda yorumlarda gördüğüm önemli bir şeyde hangi tv yi alırsa alsın onu tavsiye ediyor ve onun fanatiği oluyor.Bu yaklaşımdan uzak durarak her ikisinide kullanan yıllardır bu teknolojinin içinde olanların samimi yorumlarını bekliyorum. Ona göre son karaımı vereceğim. 2500 tl son verebileceğim rakamdır.
ben plazmaların görüntüsünü çok beğeniyorum.görüntüyü dağıtmıyor,özellikle maç seyrederken vehızlı hareket sahnelerinde çok başarılı...tepkime süreleri çok düşük ,panasonic te plazmada 1 numara zaten 46s 10 ,42g10 modellerini tavsiye edrim, özellik ,performans ve görüntü kalitesi açısından ...istanbul bilişim de çok uygun fiyatla satın alabilirsin
Kardes bence karar vereceksen çok kurcalama bir iki tavsiye al direk git gör al derim.Bende burda bir araştırma içine girdim işin içinden çıkamadım tv siz kaldim vazgectim yine beklemeye gectim yine