Şimdi Ara

PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4] (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.333
Cevap
5
Favori
71.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: visivo

pandorada filpfont uygulaması çalışmıyormu bende yükleniyor yalnız telefonda bulamadım ilk çıktıgından beri kullanıyorum tek yaşadıgım sorun bu sunrise a geçtim deneme amaçlı uygulama gözüküyor yanlış yeremi bakıyorum

Pandora'da çalışıyor. Uygulamalar->Araçlar içinde.
    Diğerlerinde de çalışır sanırım.
  • Yeni sürüm ne zaman gelir acaba?
  • Bu CFW'yi uzun süredir kullanıyorum gayet stabil hız olarakta yeterli sayılır.
    Ancak bi sorum var önceden kullandığım sunrise 1.3.2v göre batarya ömrü daha kısa ve iON BatteryTimer kullanıyorum. Sunrise 1.3.2v'da iON BatteryTimer'ın verdiği sonuçlar daha net ve doğru oluyordu telefonumu şarjdan atıyorum 10 saat önce çektim son şarı 2 saat önce gösteriyor pilin %20 ömrü var diyo 5 dakkaya şarjım bitiyo.

Bunun nedeni sanırım yazılımın v52 c6 v20 tabanlı olması veya yazılımdaki batarya modu sizlerden ricam kullananlar varsa pil ömrü hakkında ve iON batterytimer ile ilgili gözlemlerinizi paylaşmanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

Bu CFW'yi uzun süredir kullanıyorum gayet stabil hız olarakta yeterli sayılır.
    Ancak bi sorum var önceden kullandığım sunrise 1.3.2v göre batarya ömrü daha kısa ve iON BatteryTimer kullanıyorum. Sunrise 1.3.2v'da iON BatteryTimer'ın verdiği sonuçlar daha net ve doğru oluyordu telefonumu şarjdan atıyorum 10 saat önce çektim son şarı 2 saat önce gösteriyor pilin %20 ömrü var diyo 5 dakkaya şarjım bitiyo.

Bunun nedeni sanırım yazılımın v52 c6 v20 tabanlı olması veya yazılımdaki batarya modu sizlerden ricam kullananlar varsa pil ömrü hakkında ve iON batterytimer ile ilgili gözlemlerinizi paylaşmanız.

Yazılımı ne zamandır kullanıyorsunuz? En son ne zaman flaşladınız telefonu? Şarj 2-3 gün rahatlıkla gidiyor.

@Yeni sürüm ne zaman diyen arkadaşım.. Canım ne zaman C6'ya geri dönmek isterse o zaman Tahminimce haftaya olabilir..

• hertürlü pandora diyorum yeni sürümde büyük değişiklik yoksa gerek yok bu zaten kronik C6 hataları dışında 01.01.11den buyana en stabil cfw
  • Hmm yazılımı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum sanırım en son 1.5 hafta önce flashladım
  • quote:

arkadaşım senin büyük bir ihtimalle bataryan ölmüş. bence sen yeni bir batarya al ve ölü bataryayıda yedek ve flashlamada kullan. bende de aynı sorun vardı ordan biliyorum ve eski bataryayı flash atarken kullanıyorum ki yeni bataryaya aşırı yük bindirmemiş oluyorum.
    şarj süresinin az olması pandorayla alakalı değil zira benim görüdüğüm en iyi yazılım. çünkü ben bu yazılımla 5 gün şarj bile gördüm (az konuşma ve günde 10-15 dakika internet) çok kullandığımda 3-4 gün arası gidiyor.

Aang67 üstad yazılımı ilk çıktığında flashladım ve dahada flash atmadım. yanı 25 gündür kullanıyorum daha da sorunla karşılaşmadım. (sadece bir kere operada internetteyken tel restart yaptı, sanırım bu da ram fazla yüklendiği için gibime geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpsecen -- 26 Ocak 2011; 0:29:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpsecen

quote:

arkadaşım senin büyük bir ihtimalle bataryan ölmüş. bence sen yeni bir batarya al ve ölü bataryayıda yedek ve flashlamada kullan. bende de aynı sorun vardı ordan biliyorum ve eski bataryayı flash atarken kullanıyorum ki yeni bataryaya aşırı yük bindirmemiş oluyorum.
    şarj süresinin az olması pandorayla alakalı değil zira benim görüdüğüm en iyi yazılım. çünkü ben bu yazılımla 5 gün şarj bile gördüm (az konuşma ve günde 10-15 dakika internet) çok kullandığımda 3-4 gün arası gidiyor.

Aang67 üstad yazılımı ilk çıktığında flashladım ve dahada flash atmadım. yanı 25 gündür kullanıyorum daha da sorunla karşılaşmadım. (sadece bir kere operada internetteyken tel restart yaptı, sanırım bu da ram fazla yüklendiği için gibime geldi)

Telefon henüz 4 aylık batarya ölmüş olamaz

• @ skidrow:
    Bataryan ölmüş mü yaşıyor mu bilmem. Fakat arkadaş haklı. Bu CFWde şarj sorunu yok. Ben 3 günü gördüm.
    Uzun süre(1 saat kadar) görüntülü görüşme yaptığım günler bile şarj süresi 1 günü geçiyor.
  • Hmm teşekkürler zaten sorun dememiştim sadece bir önce kullandığım CFW ile farklı geldi gibi bana.
  • görüntülü görüşme wapmak içın me gıbı ayarlar yapılması lazım bıde ücretlendirmesi nasıl acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsinBoz -- 26 Ocak 2011; 18:32:42 >
  • benim zil sesim çağrı geldiği zaman 2.3 saniye çalıyor sonra duruyor bazen de sorun olmuyor aynı zil ses aynı kişide normal çalıyor neden olabilir
  • Ayarlar + sönsör ayarlarından döndürme konrolunun içindeki aramaları sustur seçeneğindeki tiki kaldır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat
    Ayarlar + sönsör ayarlarından döndürme konrolunun içindeki aramaları sustur seçeneğindeki tiki kaldır....

denerim ama telefona dokunmuyorum bile sensor mü bozulmuş nedir :(
  • ses kalitesi nasıl dolgunmu birisi açıklarsa sevinirim
    dolgun ve gümbür gümbürmü yokda cılız ve tizli güm gümmü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

dolgun ve gümbür gümbür

• quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

görüntülü görüşme wapmak içın me gıbı ayarlar yapılması lazım bıde ücretlendirmesi nasıl acaba

1-OPERATÖRÜNE MESAJ AT: TCELL İÇİN "3G" YAZ 2323'E; VFONE İÇİN "3G" YAZ 3636'YA GÖNDER.
    2-TEL.DEN ayarlar>Bağlantı>Şebeke>Şebeke modu>Çift mod seçili olacak.
    3-Tcell ve Vfone'da Görüntülü görüşme için ayrıca ücret ödenmiyor.
    (AveA'YI niye mi anlatmadım. AveA'ya tahammül edebilen var mı? Benim işim olmazz!)
  • CFW ile ilgili değil muhtemelen, fakat 0.facebook'a girebilen varmı? WAP ayarlarını tekrar tekrar yeniledim fakat bir türlü giremiyorum... Acaba C6 CFW var diyemi? Avea'nın sitesinden telefonu C6 olarak tanıtıp alsam ayarları o zaman işe yarar mı ? Fikri olan ?
  • Arkadaşlar bu sürüme geçtikten sonra kurduğum oyunlar çalışmıyor. Javayla mı ilgilidir? Symbian oyunları da çalıştırmıyor gerçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

dolgun ve gümbür gümbür

teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.