Şimdi Ara

Panini Fifa World Cup 2014 Sticker Albüm Fan Club (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
981
Cevap
37
Favori
46.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın (17 nisan) piyasaya çıkıyor nihayet. Bugün daha önceden doldurulan formları halletmişler adreslere kargolayarak, yarın da çıkartmalar çıkıyormuş, haftasonu her yere olur artık, yavaş yavaş da biriktirmeye başlarız.
  • ben doldurmuştum formu ama gelmedi. yarın gider büfeden alırım albümü de çıkartmaları da.
  • arkadaslar 100tane paket bulunan kutudan satmak isteyen varsa alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Kafkasya

ben doldurmuştum formu ama gelmedi. yarın gider büfeden alırım albümü de çıkartmaları da.

Bayilere daha yarın yollayacaklarmış.Bayilerden önce sizin elinize geçer kargo sıkıntısı olmazsa dediler dün kargoya vermelerine rağmen bugün yönlendirme başlamış Aras kargo malum bakalım yarın gelmiş olması lazım 2500 tane yolladıklarını söylüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 17 Nisan 2014; 21:18:03 >
  • Vay be eskiden bütün paramı bu çıkartmalara harcardım, şimdiki çocuklara sorsan anca bilgisayarda oyun bilirler be aga.
    Valla çocukluk bizimdi, üzülüyorum bu yeni nesile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Vay be eskiden bütün paramı bu çıkartmalara harcardım, şimdiki çocuklara sorsan anca bilgisayarda oyun bilirler be aga.
    Valla çocukluk bizimdi, üzülüyorum bu yeni nesile.

Aynen öyle 1 tane eksik çıkarmam kalmıştı ara ara bulamamıştım.Sakız+çıkartma alırdık bakkaldan yemeyip içmeyip.Şimdi sosyal medya vs eskisi gibi değil sırf o yüzden zaten bitirene de hediyeler vermiyorlar o heyecanı kalmasa da nostalji olsun diye bu sefer biriktireceğim ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 17 Nisan 2014; 21:28:54 >
  • Ulan buna bir servet yatırmıştım zamanında
  • Arkadaşlar, bugünden itibaren (18 nisan cuma) bayilerde/kırtasiyelerde/kitabevlerinde vs. bulunabilir, haftasonu her yere iyice dağılır, bulursunuz. Ben bugün ana dağıtım yerine gittim, aldım:) Bekleyemedim resmen, epey iyi albüm olmuş. 2 seneden sonra özlediğimi farkettim, 50'lik kutu da aldım, 3-4 saat yapıştırdım, epey keyifliydi.

Panini Türkiye Twitter sayfası epey yardımcı oluyor bilginiz olsun, hatta panini@selektifmedya.com adresine mail gönderin fiyatlandırmayı da öğrenin. 50'lik kutular daha iyi ve daha avantajlı bana kalırsa. Haftasonunu bekleyemem filan derseniz, atlayın Güneşli'de Matbaacılar Sitesi'ne gidip alın. Orada da satış yapılıyor çünkü. Hatta Türkiye'de ilk ben aldım. Daha kamyonlar yeni gelip indirmişti. Koliyi filan ben açtım, o derece yani.

Sorunuz filan olursa da ben de elimden geldiğimce yardımcı olurum. Maksat Panini koleksiyonerliği artsın memlekette.

• glikoz surubu kullanıcısına yanıt
    Panini Türkiye'yle irtibata geçip oradan alabilirsin. Panini@selektifmedya.com adresine mail at, fiyat konusunda yardımcı oluyorlar, bugün iste, anında kargoya verirler. Epey yardımları dokunuyor, sağolsunlar.
  • Verdiğim paralar...

Ama zevkliydi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbdgb

Arkadaşlar, bugünden itibaren (18 nisan cuma) bayilerde/kırtasiyelerde/kitabevlerinde vs. bulunabilir, haftasonu her yere iyice dağılır, bulursunuz. Ben bugün ana dağıtım yerine gittim, aldım:) Bekleyemedim resmen, epey iyi albüm olmuş. 2 seneden sonra özlediğimi farkettim, 50'lik kutu da aldım, 3-4 saat yapıştırdım, epey keyifliydi.

Panini Türkiye Twitter sayfası epey yardımcı oluyor bilginiz olsun, hatta panini@selektifmedya.com adresine mail gönderin fiyatlandırmayı da öğrenin. 50'lik kutular daha iyi ve daha avantajlı bana kalırsa. Haftasonunu bekleyemem filan derseniz, atlayın Güneşli'de Matbaacılar Sitesi'ne gidip alın. Orada da satış yapılıyor çünkü. Hatta Türkiye'de ilk ben aldım. Daha kamyonlar yeni gelip indirmişti. Koliyi filan ben açtım, o derece yani.

Sorunuz filan olursa da ben de elimden geldiğimce yardımcı olurum. Maksat Panini koleksiyonerliği artsın memlekette.

herkese merhaba,

zbdgb albümü arattım senin twitin çıktı. oradan hemen kargo yapılmasını talep ettim. vallahi çok sağol. ben de 2 haftadır bu sene niye bu kadar gecikti ya filan diye iç geçiriyordum. sayende tam günü gününe öğrenmiş oldum. 50 lilik yapıştırma kutusu kaça geliyor?

• Yaptığım cl albümleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Kardesim euro 2008 kasiyordu , ne yalan soyliyim daha cok ben kasiyordum

Bende euro 2008 albümü yapıyordum çoğunu tamamlamıştım burda bedava falan diyorlar ama ben baya para harcamıştım albüme

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Obi Wan Kenobi

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Kardesim euro 2008 kasiyordu , ne yalan soyliyim daha cok ben kasiyordum

Bende euro 2008 albümü yapıyordum çoğunu tamamlamıştım burda bedava falan diyorlar ama ben baya para harcamıştım albüme

100 ytl m gitmistir benimde

• zbdgb Z kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yurtdisindayim.Bulundugum ulkede panini cikartmalari yasal olarak gelmiyor bu yuzden pahali.Ben buradan odeme yapip,turkiyedeki ev adresime teslim etmelerini isteyecegim. Umarim sorun cikmaz. Tesekkur ederim cevabiniz icin.
  • Dünya Kupası 2006dan itibaren her şampiyona biriktirirdim. Vay be

• Online albüm için free kodlar
    quote:

FIFA-PANINI-PACK
    COCA-COLA
    WORLDS-CUP
    FREE-PACK-2014
    OPEN-HAPPINESS
    COKE-REWARDS
    IGOT-IGOT-NEED
    FREE-FIFA-STICKERS (yeni)

Duplicate stickerlarımızı değiştirebilmek için grup kurdum katılmak isteyen olursa Team-Id:26020 Pw:paninitr
    http://en.stickeralbum.fifa.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 23 Nisan 2014; 22:46:10 >
  • tankutkabza T kullanıcısına yanıt
    :) Bugün ve haftasonu İstanbul'da her yerde olur artık. Ben Twitter'da da Ekşi Sözlük'te de bu konu için her bildiğimi paylaşıyorum elimden geldiğince. Dediğim gibi fiyatlandırmayı panini@selektifmedya.com'dan öğrenebilirsiniz. 50'lik 1 kutu fiyatı normalde 50 tl ama toptan alırsanız indirim illa yaparlar. Maile de hemen geri dönüyorlar zaten.
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.