Şimdi Ara

Pankart : ''Paranın EMRE'ttiği kişilikler satılıktır'' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: DarkneSS_Lord

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1500

Pankart : ''Paranın EMRE'ttiği kişilikler satılıktır''

• quote:

Orjinalden alıntı: bullshi7

fenerlix07 dediğimi anlamıyorsun ki.Sen futbolu tamamen profesyonel birşey olarak görüyorsun ben ise profesyonelliğe karşıyım.Ben futbolcunun taraftarla arasında duygusal bir bağ olduğunu savunuyorum senin bu bağ ile ilgili bildiğin hiçbirşey yok.Başka bir konuda yazmıştım kopyalayayım buraya;

"Bırakın artık şu Emre konusunu.Bu konuda asla uzlaşamayız FB'li arkadaşlar Emre geldi diye profesyonelliği savunur, biz ise sitem ederiz.Ancak kendi görüşümü söylemek gerekirse; futbolu severek ve hissederek yapmak farklıdır, para için yapmak farklıdır.Futbolu para için oynayan adam tabiki duygusallığı bir kenara bırakır gözü hiçbirşeyi görmez, o kazanacağı paraya bakar.Örneğin takım ezeli rakiple oynar adam s.klemez, takımın elinden şampiyonluk gider yine s.klemez.Parasına bakar.Emre'de onu yürekten sevenleri s.klememiş, profesyonel(!) olmuş.Böyle futbolcuların gözümde zerre kadar değeri yok, yazıklar olsun Emre'ye. "

Aslında sana bir konuda fazlasıyla katılıyorum. Futbolun tamamen bir endüstriye dönüşmesi, amatör ruhun kaybolması benimde hoşuma gitmiyor. Eskiyi özlüyor insan. Futbolcu kaçırmak diye bir olay vardı bir zamanlar :D Her ne kadar şu zamanki kalite olmasada yinede ben o zamanlarda dah bir zevk alırdım. Ama malesef geride kaldı o zamanlar. Şimdi herşeyde olduğu gibi futbolda da herşey para. Bu açıdan bakınca, profesyonelleşen futbolcuların aksine amatör ruhunu kaybetmeyen taraftarların yaptıkları protestoları makul görebiliyorum. Yeterki işin ucu kaçmasın. Ayrıca bunu kabul edermisiniz bilmiyorum ancak bu protestolar aynı zamanda taraftarın o futbolcuyu ne kadar sahiplendiğini gösterir. Bu gün emrenin geldiği takım Fenerbahçe yerine Galatasaray olsaydı muhtemelen forumdaki eleştiriler yer değiştirecekti. Bugün öldü diye yazan Gs taraftarı sonuna kadar savunacak ve rakip taraftarlarda bilmem kaç yıl maç yapmadığını, öldüğünü, bittiğini yazacaktı.

• quote:

Orjinalden alıntı: bullshi7

fenerlix07 dediğimi anlamıyorsun ki.Sen futbolu tamamen profesyonel birşey olarak görüyorsun ben ise profesyonelliğe karşıyım.Ben futbolcunun taraftarla arasında duygusal bir bağ olduğunu savunuyorum senin bu bağ ile ilgili bildiğin hiçbirşey yok.Başka bir konuda yazmıştım kopyalayayım buraya;

"Bırakın artık şu Emre konusunu.Bu konuda asla uzlaşamayız FB'li arkadaşlar Emre geldi diye profesyonelliği savunur, biz ise sitem ederiz.Ancak kendi görüşümü söylemek gerekirse; futbolu severek ve hissederek yapmak farklıdır, para için yapmak farklıdır.Futbolu para için oynayan adam tabiki duygusallığı bir kenara bırakır gözü hiçbirşeyi görmez, o kazanacağı paraya bakar.Örneğin takım ezeli rakiple oynar adam s.klemez, takımın elinden şampiyonluk gider yine s.klemez.Parasına bakar.Emre'de onu yürekten sevenleri s.klememiş, profesyonel(!) olmuş.Böyle futbolcuların gözümde zerre kadar değeri yok, yazıklar olsun Emre'ye. "

kesinlikle katılıyorum futbol artık sadece futbol değil takım tutuyoruz ama senede kaç maçını izleyebiliyoruz şifreler yüzünden artık kimse futboldan keyif almıyo büyük futbolcular dünya kupasında avrupa kupasında oynamak istemiyo sakatlanıp klüp takımında oynayamama riski olduğu için yani futbol bitmiştir artık bunun için bişeyler yapmak gerekir.

• quote:

Orjinalden alıntı: 02AN

quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

En azından sizin gibi Katil Katil diye bütün stad tezahürat yaptığımız adamı tribüne çağırıp oley çektirtmedik.

Yahudi yahudi dediniz, sonra baş tacı ettiniz. Haim revivo

Kazma kazma dediniz, shevchenkoyla karikatürize ettiniz. Aldınız Aslan servet dediniz..

Daha sayıyım mı ?

Bunlar olmamış. Az daha sık belki benim lafa cevap verecek bir kaç tane bulursun.

Servet'e Aslan Servet demişiz. Hayır ona Aslan değil AyıBoğan diyoruz.Çünkü ligdeki en kaliteli stoperlerden biri oldu.Kıskanmayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: votepetrelli

Emre Galatasaray Store un ürünümü.
    Neden bu kadar sahipleniyorsunuz bu adamı.

Taraftar sataşmayı bıraksın Steaua maçını düşünsün

sence sahiplenmemizin sebebi ben türkiyede gs den başka takıma gitmem demesi olabilirmi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.