Selam arkadaşlar Pantech PG8000 im var gerçekten harika bi telefon, şimdiye kadar gördüğüm en karizmatik ve bu kadar çok özelliği barındıran tek telefon diebilirim, inceliği, hafifliği, dewasa ekranı ,2MP kamerası , bağlantı şekilleri (usb yığın depolama özelliği sayesinde içerisindeki mmc ye istediğiniz makineden programsız dosya atabilme :)vs vs.
tabiii edge özellğinin olmaması ve yazılarının biraz küçük olması gibi eksi leri var amma. yinede şimdiye kadar kullandığım en iyi telefon. şiddetle herkese tavsiye ederim.
yalnız bi derdim var. makineye böle bi tema atayım oyun atayım dediğimiz zaman internet de çok da fazla kaynak bulamıyonuz :( yada ben bulmadım :( tavsiye edbileceğiniz bi site yada kaynak varsa ve paylaşırsanız çoook sevineceğim bide nasıl java dan oyun yükleniyo bu alete anlamadım biraz araştırdım ve oyun yüklemek için illlada wap dan filan atmanız gerekiyomuş bilg. dan yükleyemiyormuşsunuz:( bilgisi olan varsa ve yardım ederse sevinirim
haso.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme