Şimdi Ara

Papa John's Pizza [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
6
Favori
11.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2:pizza bulls
    3:dominos

bence papa yı denemedim ama fiyatı harbi yüksek
  • Cuma Pazarında biberin kilosu 1 lira lan sen neyden bahsediyon ?
  • Su elim kadar pizza ya 28 TL mi verdin?

Evde kendin yap hem daha bol malzemeli ve daha buyuk yapaarsin hemde onun yemesi ayri bi zevk verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum afiyet olsun da ben biberlere takıldım birazcık
    hem küçücük ler hemde tanesi 1 TL
  • Boyutu çok küçük geldi ama ben de bir kere denicem papa johnsu hiç deneme fırsatım.Pizza Bulls ve Pizza Hut seviyorum ben Dominos da fena değil ilk tercihim bu üçü oluyor avm ye gidersem gözüm kebaplara falan kayıyor o yüzden pizzaları sadece eve söylediğimde yiyorum
  • tadı ne kadar güzel olursa olsun , bu fiyata asla değmez. El kadar pizzaya 28 lira verilmez , ha parasında diilim ama doymayıp üstüne el kadar şeye 28 lira vermek sadece müsrüflük başka birşey diil. Kızlara,arkadaşlara hava atıcam diyip doymadan kalkıcam da diyorsan götür buraya :) Zaten adamlar bu tarz kişilerden kazanıyor ( sözüm sana diil ogameci , sonuçta sen sadece tanıttın) . şunun maliyeti ne kadardır ki ALLAH için sadece kazık başka birşey diil. Adam gibi doyurdukan sonra para koymaz , bunun adı fakirlik diil sadece enayiliktir.

carl's jr aldığı parayı hakediyor örnek olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Papa John's iyidir. Bu kadar az bilinmesine inanamıyorum. Dominos ve Pizza Hut gibi dandirik pizzacıların pizzalarındaki iğrenç kimyasal-lastik tadını asla alamazsınız Papa Johns'da.

Aynen dostum, malzeme farklılığını bariz olarak fark ettim. Özellikle etlerde.
  • 28 tl saçma olmuş baya housecafe de çok daha iyisini yiyebilirsin . o kadar para vericem diyosan midpoint housecafe kırıntı gibi yerler işlerini daha iyi yapıyo happy moons un da pizzaları önerilir tabii :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Hocam afiyet olsun da.. 1 biber 1 liramı

aynen bende şaşırdım

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

100 kilo varmısın ? bir yedi mi tam yiyor adam et yedim ciğer yedim hepsini aynı anda yedim...

bu sabah tartılmıştım 80kg, boy 1.80

quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

ogameci sana özel bi rütbe vermeleri lazım. İnceleme Editörü gibi bi rütbe verseler güzel olur

vermiyorlar işte

quote:

Orijinalden alıntı: Une7en

Valla ben konunda tadım notların dışında herşey gördüm. Forumdaki herkes pizzanın az çok tadını biliyor zaten. Gelip burada 28TL'ye YEDİĞİM PİZZA diye konu açıp milletin gözüne sokman GÖRGÜSÜZLÜKTÜR.

her pizza firmasının pizza tadı, hamur kalitesi farklıdır

her konuma bu tarz 1-2 mesaj gelir

asla görgüsüz biri değilim, bilakis mütevazi biriyimdir

ufak bir örnek vereyim 14 yıl içinde sadece 2 telefon aldım 3210 ve hala 6630 kullanıyorum

Harbiden ne iş yapıyorsun hocam?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha adamın bütün konuları yiyecek incelemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garlic sos hem kokusuyla hem tadıyla beni rahatsız etmişti , siz beğendiniz mi ?
  • Hiç bir pizza bi' Dominos Extravaganza'nın yerini alamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

Garlic sos hem kokusuyla hem tadıyla beni rahatsız etmişti , siz beğendiniz mi ?

biraz farklı gelmişti, farklı diye bitirdim ama mesela bi barbekü sos gibi olmazsa olmaz asla değil.
  • Papa John's iyidir hakikaten, bir ara pizza + kanat kampanyası vardı az yemedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

Garlic sos hem kokusuyla hem tadıyla beni rahatsız etmişti , siz beğendiniz mi ?

biraz farklı gelmişti, farklı diye bitirdim ama mesela bi barbekü sos gibi olmazsa olmaz asla değil.

Ben de her pizza siparişimde yanında barbekü sos isterim , özellikle pizza kenarlarını sos'a banmak çok hoşuma gidiyor
  • Ankara şubesi yok galiba.
  • Kesinlikle Türkiye'de ki en iyi pizza markasıdır. Bende peynirli olanından yemiştim, adamlar içine malzemeyi doldurmuş da, doldurmuş. Dominos'un fiyatı ucuz ama sıradan pizza yapıyorlar. Dediğin gibi kız arkadaşı filan götürecekseniz Papa John's a götürün
  • hawaili pizza daha iyisi kesinlikle yok
  • Ben pek pizza seven bi tip değil pek tercihte etmem ama yediklerimin hiç birini beğenmemişimdir Dominos Pizza Pizza Villa Grilla Little Caesars gider liste bu gerçekten gerçek pizza gibi görünüyor özenle hazırlanmış gibi saydığım markalarda gibi hamur üstüne dandik 3-5 sucuk sosis domatese koyulmuşa benzemiyor İzmir'de olsa denemeyi isterdim zaten bu pizzayı yedin mi salonda tavan yapar enerji feci bir karbonhidrat kaynağı.

Hocam göbek yoksa boy kilo ideal.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.