daha doğrusu evcil hayvan almak istiyorum, ama mağlum annem köpek ve kediye karşı , hamster konusuna hiç girmiyorum , geriye kuş veya balık cazip seçenek olarak kalıyor.Ben de bu sebeple papağan almaya karar verdim, ama bu konuda neredeyse hiç bilgim yok .
Kısaca,
hangi türler daha kolay konuşur , daha kolay beslenir,bakılır , ve tabi ki de fiyat olarak fazla birşey veremem en fazla 50-60 diye düşünüyorum.
tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
up
Jako alabilirsin hani şu gri olanlardan 5-6 sene önce biz onlardan alıcaktık baktık alıcağımız yerde böyle tüyleri dökülmüş gariban bir amazon papağanı vardı onu aldık canavar gibi oldu konuşmuyor ama 1-2 bişi söyleyince anlıyor sanırsam :D (annem babam gel diyor sandalyenin üstündeyken bizimkilere uçuyor) böyle bişiler söylüyorsun garip garip sesler çıkararak karşılık veriyor anlama bile iyi bir dert dinleyicim :D buda ben ve papağanım :)
50-60 papağan bulamazsın birde özellik saymışsın
bu arada biz bu papağana zamanında 15 muhabbet kuşu (paso doğurmuşlardı) üstünede 70 lira vermiştik sen düşün 50-60 a git muhabbet kuşu al "babacık" desin :D
70 liraya sultan papağanı var ama en iyisi muhabbet kuşu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme