Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.231
Cevap
469
Favori
857.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: b0Ni

yapabilirsen iade alırsın, yapılmıyor.
    Az önce 85 TL lik sipariş verdim papara card(çipsiz) ile online yemeksepetinden haftaya yatarsa iade burada yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincente -- 22 Aralık 2019; 23:21:51 >
  • Gg kod ile 4 papara kart 10tlye alınabilir almayı düşünenler için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yarin hd iskenderde yemek yicem cipsiz kartim var icine para yukleyip 75 e 25 iadeden direk kullanblrm demi ?

• vincente kullanıcısına yanıt
    yaptıysan gelir, çipsiz ile cüzdan yüklenmiyor diyorlardı normali bilmiyorum. çipli var bende cüzdan yüklemesine geliyor
  • Evet, haftaya carsamba 25tl iade yatar hesabina. Hd iskender posunun restoran diye kayitli olmasi gerekiyor tabi, muhtemelen oyledir ama bazen bellide olmuyor restoran yerine turizm insaat vs diye adlandiriyorlar o yuzden bu tur kampanyalar gecerli olamiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Evet, haftaya carsamba 25tl iade yatar hesabina. Hd iskender posunun restoran diye kayitli olmasi gerekiyor tabi, muhtemelen oyledir ama bazen bellide olmuyor restoran yerine turizm insaat vs diye adlandiriyorlar o yuzden bu tur kampanyalar gecerli olamiyor.
    Olmadi sorarim bi zaten bu haftason. Peki sinemada maksimum 25 tl diyor ondada pos sinema olmasi lazm demi

• Evet aynen, ben cinemaximum dan fiziksel giseden 2 defa bilet aldim ve iadeleri aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Evet aynen, ben cinemaximum dan fiziksel giseden 2 defa bilet aldim ve iadeleri aldim
    Bilgi icin tesekkrler

• Mail gelmiş. Papara card çipsiz gönderiyorlar şimdilik. O da belki 1 haftaya anca gelir.
    Ayrıcalıklardan yararlanılabiliyormuş mailde öyle diyor.

• Çağrı marketten fiziksel ve Cinemaximumda internetten bilet harcaması yaptım bakalım gelecek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • restoran harcaması yaptım. uygulamada özellikle birşey yazması gerekiyor muydu? "alışveriş" yazıyor sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba benim papara kartım çipsiz ve kampanyadan yararlanmak istiyorum fakat nasıl oluyor pos cihazında ödemeyi nasıl geçiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: tiestoly

Mail gelmiş. Papara card çipsiz gönderiyorlar şimdilik. O da belki 1 haftaya anca gelir.
    1 hafta mı?

1.5 ay oldu hocam bekliyoruz çipliyi.
  • Papara kartım ile kazım ve aralık aylarında restaurant kampanyasından faydalandım. Kartımı D&R dan almıştım ve çipsiz kart. Sinemaya gidecek vaktim olmadığı için deneme şansım olmamıştı ancak geçtiğimiz hafta denedik bakalım bu hafta iadesi gelecekmi, sorun olacağını sanmıyorum bekleyip göreceğiz. Market alışverişi kampanyasındanda faydalandık, onun iadesi içinde Ocak ayındaki ilgili günü bekleyeceğiz.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Yok hocam çipsiz dedim. Çipli zaten hak getire :)
    7 puanlık soru geliyor... Hocalar bu kart başvurusu şeysini yaptım kart basılmış gelmesi uzun sürer diye yola çıksa dahi, bugün gidip D&Rdan alabilir miyim ayrıca? Ve her d&rda var mıdır?

• quote:

Yok hocam çipsiz dedim. Çipli zaten hak getire :)
    7 puanlık soru geliyor... Hocalar bu kart başvurusu şeysini yaptım kart basılmış gelmesi uzun sürer diye yola çıksa dahi, bugün gidip D&Rdan alabilir miyim ayrıca? Ve her d&rda var mıdır?
    Aynen öyle hocam sanki Çin'den geliyor ne zormuş kart basmak
  • Bu karta nasil para yuklicez ben bi turlu anlamadm

• quote:

Mail gelmiş. Papara card çipsiz gönderiyorlar şimdilik. O da belki 1 haftaya anca gelir.
    Benim 1 hafta oldu ortada kart falan yok halen. Cipsiz bile 1 haftada gelmiyor acayip.

• Teknosa mağazalarından, herhangi bir atm den, banka havalelesi seç beğen al

• PTT kargo ile mı geliyor kart ve öncesinde kuryeye teslim edildi şeklinde mesaj geliyor mu telefona?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.