Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.229
Cevap
468
Favori
854.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Devlet değil, devletin kurumlarını yönetenler sınırlama koyuyor. Devlet halktır. Önce devletin ne olduğunu öğren, lütfen. Senin devlet diye kastettiğin hükümet oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt

Kelime oyunuyla mı haklı çıkacaksın? DEVLET diyorum ben. Hem de büyük harflerle.

• Derbedermaraba kullanıcısına yanıt

Bir şeyi savunacaksan doğrusunu bil öyle savun. Saçma argümanlarla saldırınca haklı çıkmıyorsun.

• merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt
    Normal şartlarda dediğin doğru da, ortada artik "bağımsız" bir devlet kurumu var mı? Turkiye coktandir bir parti devleti oldu. "Şu kurum partiye martiye bakmaz, kanun kural neyse gereğini yapar" dediğin bir devlet kurumu varsa söyle biz de bilelim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

sen harbiden *** sorunlu bir vatandaşa benziyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 1 Ocak 2025; 16:23:48 >

insanlar zor durumda %3.9 fark verip papara üzerinden nakiti keyfinden kullanmıyodu. limit konmasının bi amacı varmış, bu süper zakada gidip cimere şikayet etmiş. amaç vatandaşa dahada zorluk çıkarmak, bankaların fahiş oranlarına esir etmek. kartına bu yolla takla attıran, belkide kartı patlayan insanların bedduaları üzerine olsun inşallah. böyle biriyle aynı yerde yazmaktan utanç duyyorum cidden.

• WT1243 W kullanıcısına yanıt

Devletin kurumlarının yanlış yönetiliyor olması ya da amacından sapmış olması birşey değiştirmez. Kısıtlamaları yapan devlet değil hükümettir. Tartışma bu.

• Triplxt. kullanıcısına yanıt

Yazar mısınız yüzde 1.5la yapan uygulamalari

• Cem9290 C kullanıcısına yanıt

Wise uygulaması da var ama buraya hiç yükleme yapmadım. Denemek için 100 euro yazdım ve 101,42 euro ödetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 1 Ocak 2025; 17:14:6 >
  • Oktaymese O kullanıcısına yanıt

Vergisi silinen kurumlar için hesap sormaz böyle tipler, gelip burda yaptığı utanc verici şeyleri yazarlar

• glory34 kullanıcısına yanıt

o zamana kadar da herşey unutulur zaten sonuç değişmez..bana göre hemen seçim yapılmalı ama nerde..

ileri zekalının biri de cimere şikayet etmiş papara 3.9'dan kredi kartı üzerinden yükleme yaptırıyor müdahale edin diye..

söver misin sabaha mı bırakırsın..

• Her yerde şöyle yapıyorum böyle yapıyorum diye konuşan ya da yazıp çizen var bir dünya. Sonra da 'vay biri Cimer'e şikayet etmiş' diye sızlanmaya gerek yok işte. Forumda milyon kez yazdık. Özel mesaj yoluyla sorun öğrenin her şey, her yerde sormayın ya da maharetmiş gibi paylaşmayın diye. Sonra biz bunu dile getirdik mi bilgiyi kendine saklamaya çalışan, bencil insan ilan ediliyoruz.

Ha millet akıllanır mı akıllanmaz. O halde beter olmaya devam edeceksin.

Sağlık olsun. Geçmiş olsun.

• Triplxt. kullanıcısına yanıt

Hocam wise uygulamasına kredi kartıyla yükleme yapıp onu banka hesabına transfer edebiliyor muyuz? Özelden yazamıyorum. Kapalı diyor.

• sakerim1976 S kullanıcısına yanıt

o iş yaş..bakiye kredi kartı ile ₺ yüklenmiyor. $ komisyonu %6.6, € komisyonu %1,45, pound %2,3 görünüyor. ama wise bu şekilde sürekli kullanımda hesabı kapatır zaten TR vatandaşlarını engelliyor diye hatırlıyorum.

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt

Hocam dm’den yazamıyorum, son kaleyi bizimle de paylaşsanız iyi olmaz mı?

• mr3ko M kullanıcısına yanıt

mesaj gönderdim Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar 

• Banada yollar mısın

• 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.