Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.238
Cevap
468
Favori
857.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    75 tl harcama ya 25 tl.demek. ne alirsan al kozmetikten 75 tl yap 25 tl verelim demek. Aksini iddia eden bir durum yoksa sorunuza cevap olmustur umarim. Sizin ne aldiginizla degil sektorle ilgileniyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    Kargo ayrı bi sektör ya fiyatlandırmada kozmetik dışı olur mu diye düşündüm. Olmadı mağazadan alırım. Eyvallah

• Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    Onemli olan karttan cekilendir. Odeme 75lira ve uzeri ise sorun olmaz. Ama Bence kargo ucretine para vermektense ya 99 a tamamlayip kargo ücreti ödemeyin yada gratisten 75 liraya kargo ücretsiz alin.

• ykanarya Y kullanıcısına yanıt
    İnternet indirimi mağazada oluyorsa öyle yapabilirim. Yada 100e tamamlarım. Teşekkür ederim

• 1 haftadan fazla oldu kart elime ulaşmadı. Bu kadar uzun sürdü mü sizlerde de ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda kasımda başvurduğum kart için kuryeye vermişler.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Hadi gözün aydın hocam

• vincente kullanıcısına yanıt
    Evet, bitmesi kötü ben de atayım bari çok avantajlı bir şey şu an için. Restoran kampanyası da gelse efsane olur. En çok kullanılan sektörler.

• Paparaya basvurdugumda ilk once cipsiz kart gelmisti. Aralik basinda.Simdi ciplisi geldi.cipsizin icinde 24 tl bakiye vardi. O bakiye cipliye tanimlaniyormu blgisi olan varmi ?

• bana çipli geldi kurye bi evrak imzalattı onu aldı gitti bana aynısından vermedi böyle mi oluyor
  • gs190505 G kullanıcısına yanıt
    evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozmodi kozmetik ilaç ürünleri adlı firmadan alışveriş yaptım zaten alacağım bişeydi paparayı kullanarak aldım inşallah 25 tl iade verir
  • chipli kart geldi. bir evrak imzalattılar. bir sürü bilgi istenmiş. kurye o kağıtla gitse adıma kredi bile alabilir. o derece.

• xweser X kullanıcısına yanıt
    sözleşme imzaladım onun üstüne kurye kimliğimin resmini çekmeye çalıştı,izin vermedim.kuryeyle papaz olduk ,çekti gitti.Sanki kredi kartı alıyoruz,birçok zımbırtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apran@x -- 27 Ocak 2020; 13:35:55 >
  • DR den Papara kart aldım, kartı uygulamadan aktifleştirip para yükledim, Starbucks’da ödeme yapacaktım fakat limit aşımına uğradınız hatası verdi kart çekmedi. Nasıl düzeltebilirim ?

• Apran@x kullanıcısına yanıt
    papara ve kuryenın fırmasına sikayet edin. Bende cekmediler hakları da yokmus.
  • Kurye kimlik resmini mi çekiyor sizde nasıl oldu ?

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Biraz önce şikayet ettim paparaya ,resim çekme hakkı yok dediler,şikayet kaydı oluşturdular.
  • bende resim çekmedi. ama kimliğin bayağı bir bilgisini kağıda yazdım.

• Android uygulamasında sorun mu var? Bağlantınızda bir sorun oluştu deyip giriş yapmama izin vermiyor.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.