ama ama ben ne ümitler beslemiştim o makro için... masumane bir deneme yapayım dedim
bilerek ve isteyerek yaptım, konu başlığına, konu gidişatına, çiçeğe,böceğe,bilimum haşerata kıl oldum katlettim...
nihahahaahah.gif
quote:
Orjinalden alıntı: akaras
/>
quote:
Orjinalden alıntı: baytar
ne yani makromu beğenmediniz mi
ama ama ben ne ümitler beslemiştim o makro için... masumane bir deneme yapayım dedim
bilerek ve isteyerek yaptım, konu başlığına, konu gidişatına, çiçeğe,böceğe,bilimum haşerata kıl oldum katlettim...
nihahahaahah.gif
wayy batar efendi sende he
iiiiiiiiiiiiiiimzam niye kuraldışıdır anlamadım
Baytardan herşey beklenir
sensiz geçen günleri saymak papatya falı gibiydi en başta heycanlı bir serüvenin içindeymişcesine seviyor sevmiyor seviyor sevmiyor günler geride kalıp hafta olunca ve aylara tamamlanınca hasretin papatya falını bırakıp ağlamaya başladım
buda papatyaların en güzeline gelsin,,,
Her gece biraz daha bir parçam daha eksiliyor Yıldızları sayıp uyuyorum seni düşünmek yerine Tüm hatalar benim Tüm yalnışlar benim Tüm cezalar benim Sevgimizi tek başıma Tükettim,,, Kaybettim bir gurur uğruna seni, sevgimi, hevesimi Getiremez asla hiç birşey o eski günleri geri
quote:
Orjinalden alıntı: oktrates
Baytardan herşey beklenir
Ne kötülüğümü gördün
quote:
wayy batar efendi sende he
daha bir de "" bunun büyüğü var onu da koyacağım. hayatımın çalışması,"kara kabus"
KAYBETMEK İÇİN SEVMEDİM
İnan seni kaybetmek için sevmedim Ellerini kaybetmek istemedim Saçlarını, varlığında yok olduğum gözlerini Varlığını kaybetmek istemedim Ve tüm hislerini Ben seni sen olduğun için sevdim İnan seni kaybetmek için sevmedim
İçinden içimin yok olmasını istemezdim Seni istiyorum, kırlarda arzu ettiğim çiçekler hatırına Seni istiyorum, denizdeki umman anısına Ben seni istiyorum Bir başıma yürürken yollarda Kalbimden kalbine akan gözyaşları yangınında Yeminler olsun gideceğini bilemedim Varlığını kaybetmek istemedim Ben seni sen olduğun için sevdim İnan seni kaybetmek için sevmedim
Kal desem kalmazsın, gel desem gelmezsin Coşkun çağlayan ırmaklarda buluşalım o zaman Kimsenin bilmediği Sadece senli ve benli İçindeki gizli sevdayı ver bana Bulmak istiyorum sendeki beni Varlığını kaybetmek istemedim ki Ellerini kaybetmek istemedim Varlığında yok olduğum gözlerini Ben seni sen olduğun için sevdim İnan seni kaybetmek için sevmedim.
Ağustos sıcağının alevinde kaybettim seni Sabah serinliğinde aradım sesini Geceleri ay ışığına sordum sensizliği Bir çay bahçesinde otururken bile Aklımdan geçmedin değil hani. Kırılan bir bardağın sesiydin Gürültülü şehrin kalabalığını her an haykırışıydın Ellerinden oyuncağı alınmış bir çocuğun Donuk bakan gözleriydin Saatler gibi, günler, aylar Ve hatta Yıllar gibi ağır ağır geçtin içimden Yeter ki üzülme sen Ömrün boyunca eksilmesin tebessümün yüzünden Yine de bilmeni isterim Varlığını kaybetmek istemedim ve tüm hislerini Ben seni sen olduğun için sevdim İnan seni kaybetmek için sevmedim.
MKÖ
hadi bakalım ;)
papatiiii
ARKADAŞIM
Sen benim arkadaşımsın, uzaklarda olsan bile Sesini duyamasam ve yüzünü göremesem de Merakta etmiyor değilim, belli etmesem de İçimde yaşıyorsun, yazılarda ve güzel dileklerde Sen benim arkadaşımsın, Sesini duyamasam ve yüzünü göremesem de.
Yakamozun pırıltısı çekti beni sana Hani o biraz çekingen, biraz sessiz, en çokta dostluğunla Bir nedendir yaşamak, bazen sevgi ve bazen de arkadaşça En zor anında, bir de beraber gülerken bu dünyaya Sen benim arkadaşımsın, uzaklarda olsan da Yüzünü göremesem ve sesini duyamasam da.
İstersen kelebekler ortak dostumuz olsun Senden bana, benden sana mesajlar uçursun Denize bıraktığın selamı yakamozlar taşısın Kardelen gibi tüm güzellikler sana erken ulaşsın Masmavi gökyüzü sevgiyle dostluğumuza hayran baksın Dedim ya, sen benim bir tanem arkadaşımsın.
Bana yabancı değilsin, Kendi ellerim, gözlerim ve hatta hislerimsin Düşümdeki en güzel dostum, yani gerçek olan hayalsin Bana uzak değilsin, bil ki uzakları yakın eden sensin Senin varlığın, ve bir de bana olan güvenin Sen benim içimdesin, İşte söylüyorum, En güzel arkadaş benim için sensin... MKÖ
ÇİÇEK
Penceredeki tek çiçek de soldu O da seninle birlikte yok oldu Biriniz sonsuza, diğeriniz yokluğa. Yüreğimden de öylece koptun Kelebek misali Belki de başka kalplere kondun.
Zavallı çiçekten ne istedin be güzelim Bari gitmeden son bir kez sulasaydın Mesela, eskisi gibi onunla konuşsaydın O senin çiçeğindi. Yemin ederim, Senin kadar güzeldi. Hem susuzluk, Hem de suskunluk Maalesef; Güzelim çiçekten geriye kalan, Pencere kenarına savrulmuş Bir parça kırmızı toprak Ve sana olan sevgim kadar, Büyük boşluk !..
şiirlerinden dolayı Mustafa Kemal Özdemir'e teşekkrlerimzi sunarız ;)
güzelmiş şiirler pamuk :)
@tırtır evt papatya, nolmuş onlara
Bir canım kaldı, bende alacak Ne varsa güzelim, SANA BIRAKTIM ! Dertlerin bende, bak kucak kucak Mutluluğu güzelim, SANA BIRAKTIM !
Her anı huzurla, neşeyle dolan Yanında eriyip, biterdi zaman Bana maziden, hatıra kalan Günlerimi güzelim, SANA BIRAKTIM !
İçimde en güzel, duygularımı Hayalini kurduğum, tüm umutları Yaşanmadan geçen, bütün yılları Dünlerimi güzelim, SANA BIRAKTIM !
Şu vazo da duran, papatyalar bile Aşkımı anlatır, gelse bir dile Dikenlerini batırıp, kendi kalbime Güllerini güzelim, SANA BIRAKTIM ! PAPATYALARIMI GÜZELİM, SANA BIRAKTIM !..
SENİ GÖRMEK
Bir sevda var aramızda Birimizden birimiz inkâr ediyor olsak ta Seviyorum ben seni Bitmez tükenmez bir aşkla İtiraf edemiyoruz, cesaretsiziz Birbirimizi kaybetmekten korkuyoruz Duygularımızı söyleyemiyoruz Bir aşk için çok yeteneksiziz.
Bazen o kadar hızlı başlıyoruz ki Birden herşeyi söyleyiveriyoruz Koşuyoruz duygulara, hülyalara dalıyoruz Ancak durunca, yorulduğumuzu anlıyoruz.