Bildirim
Para cekme ve yaşla ilgili
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bi kere belge istemeyen siteler bile belge isteme hakkını saklı tutar o yüzden riskli...ayrıca birçoğu kayıt olurken tc istiyor belge istemeyenlerin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: werty28
Bi kere belge istemeyen siteler bile belge isteme hakkını saklı tutar o yüzden riskli...ayrıca birçoğu kayıt olurken tc istiyor belge istemeyenlerin
Perabet te oyle sikinti yok tc belge tarzi
quote:
Orijinalden alıntı: hacker33
quote:
Orijinalden alıntı: werty28
Perabet te oyle sikinti yok tc belge tarzi
O zaman olur heralde banka hesap numarandan yaşını bulamazlar heralde...aslında en iyisi hiç oynamamak bence hiç başlama,bi kendini kaptırirsan sonu yok
17 yaşindayim artemisbetten kendi banka hesabima para çektim. belge falan istemediler. 3 gunde geldi para. bonus falan da kullanmamistim. dogum tarihini 98li yapmistim
Ogrenciyiz be abi
quote:
Orijinalden alıntı: White0F
17 yaşindayim artemisbetten kendi banka hesabima para çektim. belge falan istemediler. 3 gunde geldi para. bonus falan da kullanmamistim. dogum tarihini 98li yapmistim
Iyi oldu bu bilgi sağolasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X