Şimdi Ara

Para Harcama Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 20 gün içinde 7 bin lira civarı ekstra bir para gelecek. Bin liraya borçlarımı kapatıyorum, kalan 6 binin de en fazla yarsını harcayıp gerisini bankaya atacağım. Telefonum iphone 6s 32gb. Bunlar göz önünde bulundurup ne almamı tavsiye edersiniz. Aklımda apple watch, ipad, yada telefonumu verip üstüne 2000 civarı ekleyip başka bir telefon almak var ama başka önerilere açığım kendimi şımartmak istiyorum(o iş hariç) Yaş 21 ona göre önerirseniz iyi olur.

• up
  • çikolata

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun iyiymis zaten degistirmeye degmez,apple watch falan da cok gereksiz 1 hafta sonra kullanmiyorsun sadece aksesuar olarak duruyor.Aksesuar olan seye de 1500 harcayana kadar 2 tane gercek saat alirsin yani

Ben olsam direkt gezerdim o parayla.Bir kac ulke gezebilecegim bir konuma gidip 6-7 gun gezerdim.Mesela Amsterdam-Rotterdam-Bruge-Paris tarzi bir seyler yapilabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışına gidersin gezer gelirsin. Temiz
  • Yaşın 21 ve üstelik borcun var.

Borcunu kapat. En fazla bin lirasını harca. Eksiklerini al. Kalanı hesabına at. Genç adamsın o para sana çok lazım olacak, heveslerini bastır.

• Karıya git.

• bimden su al sat

• alayını altına yatır ve unut

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.