< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Para için benimle dövüşür müsünüz? (4. sayfa)
-
-
Kardeşim para falan istemem. Benim yaş 45,eğer yaş sorun olmazsa gücünü benim üzerimde deneyebilirsin. Boy 176 kilo 78. Her şey serbest. Ağız burun kırma, apış arasına vurma bile serbest.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben antalyadayım 7 yıl boks deneyimim var burnum 2 kez kırıldı dayak yemekten ve dayak atmaktan zevk alıyorum bu ekstrem zevkimi tatmin etmek icin yıllardır bunu yapıyorum eğer kendine güveniyorsan varım fakat kavgadan önce video cekecegiz olayın sportmen bir boks macı bir eğitim oldugunu kameraya söyleyeceksin.. spor salonuna gidip orada mac yapabiliriz seni direkt hastaneye gönderecegim.. bunu taahhüt ediyorum.. ya$ 32 boy 183 kilo 92
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 12 Eylül 2022; 16:5:20 > -
ben de para istemiyorum maksat dayak olsun her türlü döverim..
-
Aramızdaki yaş, cüsse farkını düşünürsek senin avantajlı olduğun belli. Ben öyle korkak biri değilim kardeşim. Madem dövmek sana zevk veriyor benim içinde sorun yok. Kim kimi bayıltırsa artık. Surata yada herhangi bir yere vurmak serbest olsun. Ne olacaksa olsun, maksat heyecan adrenalin.
ben seni dayağa davet etmedim ba$lık sahibi elemanı davet ettim ben de senin gibi para istemiyorum demek icin senden alıntı yaptım.. hastaneye gönderme taahhütü veriyorum ona fakat öncesinde sportmen bir kayıt yapacağız eğitime yönelik boks macı oldugunu kameraya söyleyecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 12 Eylül 2022; 16:35:38 > -
Anladım. Bende ilgilendim teklifle. O yüzden cevap yazdım. İlgini çekerse haber et.
seninle de olur fakat daha genc birini döveyim onlarda kemik iyilesmesi daha hızlı oluyor.. 45 de cok ileri bir ya$ sayılmaz ancak 20'lik veletlerde kemikler daha güzel iyilesir benim icin önemli olan mactan önce 1fade verecek diyecek ben kendi 1rademle maca cıkıyorum hasardan hoca sorumlu değil diyecek.. hem dövecegim hem boks öğretecegim kick boks falan hikaye zaten oralarda vakit kaybetmesin...
-
kelebek gibi ucarım arı gibi sokarım...
-
Nasıl istersen kardeşim, şunu unutma bir tek. Ben başıma geleceklerden korkmuyorum. Olurda hedef olarak beni seçersen hiç çekinme yani. Sonunda gidilecek yer hastane olsada fark etmez benim için. Benim elimde armut toplamıyor nede olsa. Sana direnmeye çalışırım bir şekilde.
hort 2 yıl geçmiş durum ney
-
Kanka teklif halâ geçerli mi?
Kızla kavga edilir..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X