Şimdi Ara

PARA İÇİN PİLOTAJ TERCİH EDER MISINIZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Begenmemek degil hocam onca yil tip demisken bi anda pilotaj çıkınca afalladim sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalenderane K kullanıcısına yanıt
    En iyisi arayıp konuşmak galiba hocam.pek ilgim olmasa da iyi gibi görünüyo. Yilda sayili pilot çıkıyor bu da pilotaj secenlere bi artı. Ayrica thk 4 kişi alıyormuş tam burslu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bgryngn kullanıcısına yanıt
    anladım hocam bi araştır hayırlısını dilerim
  • hayda beyler çok yazıp yükseltmeyin puanları lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgryngn

Arkadaşlar malum pilotaj maaşlarıyla ilgili abartılı bi söylem var ve çevre baskısıyla pilotaja yönlendiriliyorum biraz. İyi bir tıp gelir büyük ihtimalle. Önerilerize ihtiyacım var. (mf3 3.9 k mf4 4.5k)

Para için meslek seçilmez öncelikle onu söyliyim. Çevre baskılarını boşver. Pilotluk öyle bir meslektir ki eğer gerçekten sevmessen, aşık değilsen o işe dünyanın en zor en yorucu mesleği gelir sana. Çünkü sürekli uçuyosun az dinleniyosun yeri geliyo bayramda tatilde çalışıyosun. Bu zorluklar ancak bu işi gerçekten çok seversen, aşıksan gözüne gelmez. Önemsemessin. Ama sadece para için seçersen bu mesleği değil pilot olduktan sonra pilotaj okurken bile yatay geçişle başka bölümlere geçiş yapan insanlar tanıyorum. O yüzden iyi düşün kararını kendin ver çünkü bu yola girdin mi geri dönüşü çok zor oluyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.