Şimdi Ara

Para ile alınabilecek en iyi antivirüs programı sizce hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ücreti önemli deil en iyi hangisi sizce ?

• Ben Eset Smart Security diyorum ancak arkadaşlar ne der bilmiyorum.
  • Ben BitDefender tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kesinlikle Bitdefender tavsiye ediyorum... 2015 sürümünü kullanıyorum şu an lisansı bitene kadar, sonrasında 2016 veya 2017'yi de almayı düşünüyorum.. Zaten araştırmalarda ve karşılaştırmalarda da önde hep...
  • bitdefender total securitynin bazı fonksiyonları windows 10 da çalışmıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

bitdefender total securitynin bazı fonksiyonları windows 10 da çalışmıyormuş.

Hangi fonksiyonlar çalışmıyormuş onları yazarsan sevinirim ben windows 10 da kullandım çalışmayan bir fonksiyonunu görmedim sadece 2014 Türkçe versiyonu windows 10 da hiç çalışmadı ama 2015 ile 2016 ingilizce versiyonlarında hiçbir problem gözlemlemedim.
  • tarik1968 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/m_103786746/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce En güvenli Browser Hangisi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

https://forum.donanimhaber.com/m_103786746/tm.htm

Attığın linki inceledim benimde orada yorumlarım mevcut DoSöDoKöKo arkadaşım bahsetmiş Bitdefender da Auto pilot da iken bazı fonksiyonlar disable yani kapalı oluyor diye ama ben böyle radikal problem hatta hiçbir problem yaşamadım yine diyorum ki satın almak isteyenler çekinmeden alsınlar görsünler koruma nasıl oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 8 Ağustos 2016; 15:58:17 >
  • Norton
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.