Şimdi Ara

Para karşılığı cinsel ilişki ve metreslik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • insanın özünde evlilik denen kurum zorlamalı bir kurum. bana göre insan tabiatı buna uygun değil. 50 yıl aynı insanla yaşamak gerçekten zor. düşünün ölünce emekli oluyorsunuz.

evlilik hukuki bir kurum esasında bir kabul, varsayım. kişiler evli kabul ediliyor. yasal bir takım zorunluluklar olsun tabiyet miras konusu netleşsin vs. sebebleri var.

diyni olarak ise bence hiç bir bağlayıcılığı yok. ALLAHU tealanın emrettiği rasulunun aleyhisselam kavlettiği bir emri duyan bence yoktur.

tabiata öykünmedir. tabiattaki canlılara öykünmedir. bu açıdan evliliğin ateist bir anlayışla olacağını düşünüyorum. temelde bu açıdan düşünülürse evlilik dışı ilişkinin anlam ve meali kayboluyor.

insan evlenince tür değiştiren bir varlık. kadınken erkek erkekken kadın olabiliyor. bu açıdan kişinin cinsiyet problemi dahi belli olmadığı gibi cinsiyete bağlı sonuçlarda belli değil. tıp fizik felsefe hukuk ayrı disiplinler olduğundan felsefi ve tıbbi açıdan insan gerçekten çift cinsiyetli gibi. ancak şartlar uygun olduğunda bu durum ortaya çıkıyor.

evli bir kimse ve metres tutma ya da olma kavramında evlilik kurumunu baştan elemek lazım. bu kişi veya kişiler bu işi evliyken yapmaz, o evlilik zaten bitmiştir. para karşılığı olana zaten cinsel birleşme değil iş nazarıyla bakılır.

ruh tanımazcılığın kökünde şöyle bir sorun var siz bir kişiyle evlendiğinizde bir çocuk doğuyor ve siz oluyor. bu çocuğa yapılan herşey size yapıldığı gibi sizin yaptığınız herşey de bu çocuğu etkiliyor. evlilik dışında özellikle kadının yaptığı ilişki kendi çocuğunu etkiler diye düşünüyorum. hukuken böyle olmalı. kadın birisiyle birlikte olduğunda o kişi aslında kadının çocuğuna da tasallut etmiş gibidir.

özellikle erkek çocuklarda bu durum çok ters anlamlara gelebilir. kız çocukların yaratılışı gereği bu duruma yakın olduğu düşünülse de 3. şahıs aslında çocuklara da tasallut etmiş sayılır.

boşanma davalarında aynı davada kızlık bozma, kadına hakaret çocuğuna istismar denen onlarca husus üstü kapalı olarak tek bir davada içtima eder. söylenmese de kızlık bozma suçu da mevcuttur. özellikle 2. çocuğa karşı farkedilmeyen 1. çocuk kullanılarak yapılmış cinsel istismarda mevcut olabiliyor.

kadının evli ve çocuk sahibi iken yaptığı cimada kadının kendi çocuğunu da bu kişiye sunduğunu söylemek lazım. özellikle ruh tanımazcılıkta bu durum kesin bir dnasal durumdur. tabiattaki esen rüzgarın bir takım rastlantısal sonuçları vardır ve bu ruh değildir ancak bazı şeyler duygusal bağı gösterir diyorsak özellikle erkek çocuğun eşcinselce 3. şahıs tarafından sömürüldüğü söylenebilir.

zaten ilahi makamın icadındaki esaslı gerekçelerden biri evlilik kurumunun sonucunda ortaya çıkmıştı. kainatta olmayan ya da hayvana ve ya bitkiye bakarak bulunabilecek eşeyli üremeye neden bulamayan insan bir ilah var demişti. sonradan çocuk olunca da kendisinin olduğunu anlayınca ruh prensibini ileri sürdü. şöyle diyelim ben bir kadınla yatacam bir de çocuk yapıp bunu eş ettiğimde bu çocuk ben olmaycak diye ALLAHU veya ruhul kuddüs var diyenle ALLAHU tealaya iman eden kimse farklıdır.

zaten bu şekilde olan imana nifak denmektedir ve asla da felah bulmaz. apaçık ALLAHU teala gözükür ancak bu kişiler iman da etmez. burda bi ton adam var öyle sizin oraları bilmiyorum.

ilahi kavramı konuya karıştırmamın sebebi ruh tanımazcılığın sonuçlarından bahsedebilmek içindi. gerçekten kadın denen varlığın çocuk sahibi olması halinde yapılan münasebetler oldukça korkunç maddesel atomik çarpışmalara sebebiyet verir. kendi çocuğuna da mütecaviz ol diye 3. kişiye açık kapı bırakır ve dna nın yarattığı insan açısından aslında bu işi üstü kapalı da yaptırmış olur. örnekleri ve sonuçları da vardır. içine kapanık kişilik, efemine tavırlar, 3. şahsa yani annesini yatağa atana karşı pasif tutum geliştirme, kendisine sahip olunduğu düşünülen düşüncenin erkeksi yapısı erkek çocukta eşcinsel eğilimlere yol açar.

dikkat edilirse maksadına ulaşmamış evliliklerde dahi çocuk öz babası tarafından taciz edildiğini hisseder. ilk çocuk da böyledir ancak 2. çocukta bu durum netleşir.

kadının erkekten hoşlanmadığı her halde evlilik içerisindeki her ilişki aslında mütecaviz bir tutumdur da bu tutum kendi öz evladına karşı da bir takım sonuçlar üretir. psikolojiden anlayan daha net açıklar. benim dikkatle vurguladığım konu ruh tanımazlık varsa gerçekten 3. şahıs bana göre çocuğa da cinsel temasta bulunmuş sayılır.

en azından nikah yoluyla bu durum bertaraf edilmiş gibi gösterilmelidir.

saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 27 Ekim 2016; 22:49:33 >

• Neden iyi ki yapmışım diye düşünüyorsunuz,yapmazsanız ne olacaktı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perceptron

Neden iyi ki yapmışım diye düşünüyorsunuz,yapmazsanız ne olacaktı?

Düz duvara tırmanırdım diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gizli ilişki/aldatma açıkça çok eşliliğe giriyor, çok eşliliğin gizli yapılan versiyonu oluyor. Çok eşliliğe karşı olanlar burada aldatmayı kısmen de olsa olumlu karşılamaları ise açıkça bir çelişkidir. Para ile ilişki ise ekonomik sebepler ve ihtiyaç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high speed dirt -- 28 Ekim 2016; 7:19:20 >
  • toplumsal değerler doğru değildir.
    insanlarla ilişki kurmanın tek doğru yolu evlenmek değildir. ki Tanrı katında evlilik diye bir kurum yoktur evlilik insan uydurmasıdır.
    insanlar arasında karşılıklı gönül rızası ve istek olduktan sonra her türlü ilişki olabilir.
    karşı cinsten birisiyle ilişki kurmak ister arkadaşlık ederek olsun ister fuhuş yoluyla olsun kesinlikle olması gereken bir şeydir.
    kadın ya da erkek için insanın eşini aldatması doğru olmasa da doğaldır ve olabilir. ve afvedilebilecek bişeydir. yani karınız sizi aldatırsa vermeniz gereken en aşırı tepki terk etmek olmalıdır. bu kadın öldürmek için bir gerekçe değildir.
    eşcinsel ilişkiler ise doğru olmasa da doğaldır ve olabilir.
    çok eşlilik gönül rızası varsa doğaldır ve olabilir.
    yani karşılıklı gönül rızası olduğu sürece (tecavüz,zorbalık vs olmadığı sürece) herşey doğaldır,doğru olmasa bile doğaldır ve olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5966A6FE1 -- 29 Ekim 2016; 23:00:08 >

• ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:45:2 >
  • Mephalay M kullanıcısına yanıt

Para karşılığı cinsel ilişki ve metreslik

• Doğru ve yanlışlığından ziyade ilkel bir nedenin oluşturduğu ya da ulaştırdığı uzantısı bence.

• Para veya menfaat karşılığı birliktelik yaşamayı kendime yediremem, ama bu duygusal bir konuda menfaat kavramını kabul etmediğim için.
    Genel olarak bakarsak alan memnun veren memnun konumdaysa bana ne o durum işlerine geliyorsa yapsınlar umrumda da olmaz ayıplamam da. Herkesin kendi tercihi kendi özel hayatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Gizli ilişki/aldatma açıkça çok eşliliğe giriyor, çok eşliliğin gizli yapılan versiyonu oluyor. Çok eşliliğe karşı olanlar burada aldatmayı kısmen de olsa olumlu karşılamaları ise açıkça bir çelişkidir. Para ile ilişki ise ekonomik sebepler ve ihtiyaç..

Bu duruma net karşıyım ama hatta değil nikahlı biriyle birlikteyken bile başkasına bakmam. Adam gibi ilişkiyi bitirir daha sonra yaparım ne yapacaksam. Aynı şekilde başka biriyle evli olan sevgilisi olan biriyle de birlikte olmadım bugüne kadar umarım böyle bir durum da yaşamam
  • Cinsel ihtiyaç olarak doğru fakat yukarıda ki arkadaşın da dediği gibi uzun vadede mutlaka duygusal bağ oluşur düzen bozulur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.