Şimdi Ara

Para kasmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben silkroadı ticaret amaçlıda kullanmak istiyorum. Yani para kasıp satmak düşüncelerimden bi tanesi. Sizce nasıl olur mantıklı olur mu ? Ve para kazanmam için yapmam gerekenler neler ? Son olarak da silkroad gold pazarı ne durumdadır, yani para satışları nasıl kazandıgım paraları satabilirmiyim ?

• Sitelere gold satarak güzel para elde edebilirsin, 1b golda 12-15$ arası fiyat biçiyorlar.
    -105-110 civarlarında bir wizard'ın varsa zaten taxilerle 24 saatte 200m civarı para elde edebiliyorsun.(tabi ben tembelim orası ayrı, elbet daha fazla yapan vardır.)
    -Gbot dediğimiz olaya girişirsen de günde aynı miktarlarda para getirebilirsin 20 botla.
    -Yüksek level bir charın varsa alchemy'den çok çok daha iyi paralar kazanabilirsin. 12d stone'lar cidden yüksek fiyata satılıyor stall'larda.
    Tabi bayağı uğraş gerektiriyor bunlar, özellikle taxi'de "aga sahura kadar free kassan plz" "aga para yok nolur kas" diyen veletlerle ya da 2 dakikalık exp. için para vermeyi geciktirip taxiden çıkanlarla ve ya "kasmazsan global atarım" diyen tiplerle uğraşmak zorunda kalıyorsun. Bayağı zorlu yani

• Gbot ne oluyor hocam ?
    Ve şu alchemyde yüksek level charın varsa demişsin bu stone işini anlatırmısın yada bunla ilgili bilginin oldugu bi konu var mı ?
  • Hocam hepsini oynayarak öğreniyorsun zaten.
    Goldbot para toplayan botlar oluyor düşük seviye moblarda.
    Alchemy ise düşen tabletlerin elementlerle açılmasıyla stone elde edilmesi ve bu stoneların yine alchemy olayıyla item'lar üzerinde kullanılması. Aynı şekilde elindeki silahlara/setlere + basabilir ya da parçalayıp element/stone elde edebilirsin.
    Düşük degree'deki stone'lar fazla para etmez genelde kazanmaya 9d'den başlarsın. 11/12d'de falan güzel para elde edersin ama charını o seviyeye getirene kadar da ayrıyeten para harcaman gerekiyor. Biraz çetrefilli iş.
  • 1b dediniz ya o yani 1000 m mi oluyor ? Ve para satma konusunda sıkıntı yaşar mıyım kolay satılır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaaack

1b dediniz ya o yani 1000 m mi oluyor ? Ve para satma konusunda sıkıntı yaşar mıyım kolay satılır mı ?

Kendin de satabilirsin insanlara ya da direkt topluca goldsitelerine ucuza da satabilirsin ve evet 1000m oluyor
  • Daha zerre bildginiz olmayan bir oyundan para kasmayı mı bekliyorsunuz? Çok beklersiniz. Boşuna doldurmayın serverları.
  • premium alırsan sorun yaşamazsın. Hiç bişeyde boşuna degildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Daha zerre bildginiz olmayan bir oyundan para kasmayı mı bekliyorsunuz? Çok beklersiniz. Boşuna doldurmayın serverları.

mazeretim var, asabiyim ben.. MFÖ (çok severim. ) :)
  • selket+neith+anubis+isis yaklaşık 3saatte 2b gold demek; günde iki tur gidersin eder sana günde 4b. Ayda 120b olur;onuda 20Tlden satarsın 2.400TL allah bereket versin.

Forum silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ophiafagus -- 15 Kasım 2011; 12:52:12 >
  • Goldu satman sorun değil, oyunculara satamayıpda artanı bot155.com a satabilirsin.
  • arkadaşlar hic kasmaya çalışmayın cünkü verdiginiz zamana yazık sanalsaray.com tüm serverları 100m ni 0,52 tl den satıyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: erk03erk

arkadaşlar hic kasmaya çalışmayın cünkü verdiginiz zamana yazık sanalsaray.com tüm serverları 100m ni 0,52 tl den satıyor zaten

Konunun tarihine bakar mısın
  • Silkroad da para kasmak ardından satmak istiyorsan biraz parayı gözden çıkarman lazım.

İlk önce biraz gold ve bot almalısın.
    Ardından bir kaç parti oluşturabilecek şekilde karakter aç.
    Bunları biraz kas ve uygun yerlere parti olarak konuşlandır(Çok sayıda karakter daha fazla para demek fakat pc nin yeterli teknik özelliklerde olması lazım;) )
    Ardından öldüklerinde pot gerektiğinde v.b gitmeleri gereken yerleri işaretle bol slot çıkan yerlere götür. Ve sabahtan akşama kadar bırak çarlar para item toplasın..
    Bir kaç çarıda şehire götür ve pazar kur iş yapacak itemleri pazara koy ve sat bu sayede iyi para elde edersin...
    Blue li itemler elixir ler v.b ii para eder. sox larında alıcısı olur.
  • aynen katılıyorum
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.