Şimdi Ara

Para katlama sanatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ne kadar kazanıyorsun ortalama aylık ?

Bugün ŞMP var iki tane biri 1.20 biri 1.30 ,, girsem mi ikisinede 1/1 :D
  • yok üstteki adam benim içinde aynı şeyi dedi ona gönder me yaptım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: capayk

-Kupon tuttu bile..

-Bende forex falan sandım başta,meğer liseli artistik olsn diye paraları katlamış

Kupon saatine bakmamışım; kuponları maçlar oynamadan paylaşırsan çok daha iyi olur..
    Bugün kü Akşam maçları veya yarın için de bir kupon daha yap bakalım, tutacak mı?
    Her zaman böyle sürekli devam etmez... Ufak kuponlarla şansını devam ettir yine de, hepsini yatırma.. Tebrikler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 19 Mart 2014; 14:05:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar.

Ben de forexle ilgileniyorum çok prof olmasam da=) Demo hesaplarda takılıyorum genelde. Şimdi mailime geldi, XTB Türkiye kampanya düzenliyormuş. Demo hesap açıp sanal parasını en çok katlayana her hafta iPad veriyorlamış.http://www.xtb.com.tr/ipad

Gözüme güvenilir göründü. Başka bir kurumda demo hesabım vardı, bir de bunu deneyeceğim:D Belki iPad kaparım =) Deneyen var mı ? Hediyeleri teslim ediyorlar mıymış cidden?
  • Büyük ihtimal tüm paranı kaybedeceksin.
  • -Tamam yapar akşam paylaşırım.Her zaman böyle sürekli devam eder mi etmez mi bilmem ama gaza helip acele edersem kesinlikle kaybederim onu biliyorum :) Bugün 10-15 atarım... Saol

-Benim tahminim,sanal şeyleri asla paraya çeviremiyorsun.Yani şöyle,senin yaptığın şeyin o siteye birşeyler katması gerekiyor yoksa g*** yırtsan vermezler.
    Misal ben beruby.tr ye üye olmustum tabi o zaman yeni açılmıstı.Dediler ki referanslı üye getirene 0.20 Krş veriyoruz falan dediler. Bende inciye girdim oradan 150-200 kişi getirdim 23TL kazandım paypalda duruyo :D ha buradaki amaç ne? Adamlar yayılma politikası izlediler ve kolay yoldan reklam yapmış oldular parayıda bana verdiler ;)
    Yine clixsense diye bi site vardı reklamlara tıklıyodun(zaten sen tıkladıkça onlara para gidiyor.Onlarda sana o paranın 10da birini falan veriyorlardı.) Oradanda 3-5 tl kaldırdım.
    Yani diyeceğim o ki,eğer o sitenin üyesi çoksa ! ve kampanya yapıyorlarsa, gerçekten verirler.Çünkü zaten para kazanıyorlar onlarada etkinlik oluyor siteyi güncel tutmak için ;)

-Böyle olmaması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum zaten :) -- çok ağır oldu la öyle deme --

• Yok bu öyle hediye kazanma sitesi değil ya, araştırdım iyice. SPK Onaylı adamlar. 17 ülkede şubeleri varmış, bi sürü ödül almışlar falan. Bu aralar forex şirketleri böyle atraksiyonlara giriyorlar işte.Adamlar Mercedes bile vermiş zamanında, ben yetişemedim tabi:p

Zamanımı ve enerjimi demo hesapta harcamdan önce bi buradakilere danışayım dedim:D Kaybedecek sadece sanal param var ahaha:D Bakarsınız yeni ipad'imle yazıyor olurum burada :D

Sağolun dostlar
  • 3 oranlik 3 kupon yap 100er lira bas knk ya da 300u bas bas bas ta bas bas..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Origami tarzı bir şey sandım

Aynen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.