Şimdi Ara

Para Kazandığım Oyunlar(Dekontlarıyla!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu yılın en çok trend oyunları internetten oyun oynayarak para kazanmak..
    Bunun için birçok site kuruldu kimisi ayakta kaldı kimisi kapanmak zorunda kaldı..
    6-7 aydır açık olan ve yatırdığından fazlasını geri kazandıran oyunları burada sizlerle paylaşacağım ve küçük bilgiler vereceğim..

En çok para kazandığım oyunların başında ütopya online var. 6 aydan uzun süredir bizlerle. Oynaması çok basit sadece ineğinizi alıyorsunuz ve süt sağmasını bekliyorsunuz.. Depo yok ödeme puanı gibi hiçbir şey yok.. yaptığınız yatırımı 3 ayda amorti edip kar etmeye başlıyorsunuz.. ben 300 tl yatırmıştm bilsem daha fazla yatırırdım 350 lira çekti geçtiğimiz günlerde.. (Refsiz link paylaşacağım çünkü 100 ref sayısına ulaştım ve referansa ihtiyacım yok artık

https://utopya.online/index.php

2. olarak Çılgın Çiftlik oynuyorum. Bu oyunda 20 tl yatırım yapmıştım. ve 35 tl çektim geçtiğimiz günlerde.. Bu oyun çok fazla kazandırıyordu aslında ama 2-3 ay önce kadar bir güncellemeyle gelirleri azalttı site ömrünü uzatmak için. Bu oyunda da yine tavuk ve inek alıyorsunuz. Burda deponuz bulunuyor belirli sürelerde girip deponuzda biriken yumurta ve sütü satıyorsunuz. Bu size hem gerçek para hem de oyun parası veriyor böylelikle hem gelişmeye devam ediyorsunuz hem de kasada paranız birikiyor ;)

burda refli link attım bana pek faydanız olmaz reften gelseniz siz bilirsiniz refsiz link isterseniz de google a cilgin ciftlik yazıp girdiğinizde karşınıza çıkar zaten uğraşmak isterseniz :)

3. olarak ciftlik.im Bu oyunu para yatırmadan oynayamıyorsunuz şu ana kadar 130 lira yatırdım buna da.. Bilsem buraya da 300 kadar yatırırdım aslnda.. Hatta daha yüksek yatırabilseydim daha yüksek yatırırdım.. Çünkü burda hiçbir hayvan kendi aldığınız paradan daha düşük gelir getirmiyor. Yani 100 liraya inek alıyorsunuz 120 lira bırakıyor mesela 20 lira kar ediyorsunuz her türlü.. Adminde yatırılan paraları gerçek hayatta çeviriyor ve site ayakta kalabiliyor.. Site sermayesi hala çok yüksek.. Zaman kaybetmeyin buyrun gelin derim..

Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Img 0323
    http://hizliresim.com/qj8n35
    buyrun dekont..

http://ciftlik.im/ana_sayfa?r=batu33 referans olarak gelirseniz çok çok küçük meblağlar kazanabilirim.. İhtiyacım yok yine dediğim gibi isterseniz refsiz linkten de gelebilirsiniz :)

4. olarak sanalpets.. Bu oyuna hiç yatırım yapmadım ve 1 aydır oynamama rağmen 50 lira çektim.. Gerçekten çok çok sevdiğim bir oyun.. Para yatırmadan bu kadar hızlı kazandırması sevindirdi.. Para yatırıp 50 çekemediğim oyunlar da var hala.. Onlardan bahsetmeyeceğim bile.. Sadece en sağlam sitelerden bahsediyorum.. Sanalpets çok hızlı geliştirildi. Çok da eğlenceli bir hal aldı. Her pazar akşam 20.00-00.00 arası oyunda etkinlik yapılıyor. Oyun parası dağıtılıyor hızlı olan kazanıyor falan.. Denemenizde fayda var bence :) Şimdiden iyi eğlenceler.

sanalpets.com
    Loading...
    http://sanalpets.com/?i=5188
    Burda reften gelirseniz işime yarar gerçekten.. Şu an için referans getirmemiz önemli oyun için bu yüzden referans bağlantısıyla gelirseniz sevinirim :)

5. olarak paraçiftlikte diye 2 haftadır açık olan ve 5 bin TL ye kadar yatırım alan bir oyundan bahsedeceğim. Bu oyuna 50 lira yatırım yaptım daha herhangi bir para çekme talebinde bulunmadım gelişmekteyim doğruyu söylemek gerekirse. Ama bu oyun beklemediğim şekilde hızlı gelişiyor. Yazılımcıları hem görsellik hem mantıksal olarak işleri iyi yürütüyor gerçekten. Çok kısa sürede bu kadar ilerlemeleri ve bu kadar yatırım almaları beni şaşırttı doğrusu. Bu oyunun Market bölümü mevcut.. Markette oyundan kazandığınız paralarla telefonunuza TL yükleyebiliyorsunuz alışveriş yapabiliyorsunuz hepsiburada.com gibi ve faturalarınızı falan ödeyebiliyorsunuz. Benim düşüncem cevremdekilerin TL lerini yüklemek ve oyundan para çekmektense çekmeden hem oyunun devamlılığı için hem de kur markette daha düşük diye( yani para çeksem 100 çekeceğime markette 150 lira kazanabiliyorum ) Bu oyunu da şiddetle tavsiye ediyorum.. Forum ve facebook sayfalarında hemen hemen her gün etkinlikler yapılıyor. Çekilişler yapılıyor buyrun gelin derim..

https://www.paraciftlikte.com/register.php?ref=2141 yine referans link paylaştım. Bu oyunda moderatör olabilme durumum var. Koloni sistemi kurulması planlanıyor. Ref linkimden gelenleri referanslarım bölümünde göreceğim ve irtibata geçebilmemiz daha kolay olacak yine refsiz isterseniz google dan girebilirsiniz çok rahat :)

Arkadaşlar 6. olarak yeni bir oyunumuz açıldı. Çiftlik.im oyununun maden tarzı.. Çiftlik.im oyunu çok tutulunca bunun benzerini de açtılar. İlk girenler her zaman daha kazançlı olur bu yüzden erken girip oynamanızı tavsiye ederim ;)

Oyun açılalı henüz 1 hafta oldu.. İlk girenler her zaman çok kazançlı olurlar indirimlerden etkinliklerden faydalanırlar.. Şimdiden bol kazançlar :)

7. olarak Ütopyaya benzer çok yeni bir oyun daha açıldı Mikro Çiftlik adında.. Şu an kazancı ütopyaya göre tam 10 kat daha fazla. Erken girip hızlıca yatırımsız bir şekilde gelişebilirsiniz.. Bunu kaçırmayın derim..

http://mikrociftlik.com/kayitol/1340

Bu tarz oyunlardan korkmamanızı şiddetle tavsiye ederim.. 6-7 ay önce bu oyunlar açıldığında keşke daha bilinçli olsaymışım diyorum şimdi.. Hiç geç değil hemen gelin sizlerde kazanmaya başlayın. Hem siz kazanın hem site kazansın. Şimdiden bol kazançlar diliyorum. Aklınıza takılan bir şey olursa özelden veya konunun altından sorarsanız yardımcı olurum..
    Bu oyunlar içerisinde deposu olan sadece çılgın çiftlik.. Diğer hepsi 10.000-20.000 kullanıcıdan fazla kullanıcıya sahip oyunlar.. En çok yatırım alan ve en uzun süre ayakta kalan oyunlar hatta ilk açılan oyunlar sayılır başta anlattıklarım. Ki bilginiz varsa eğer farketmişsinizdir hepsi http ve https ile başlıyor bu sitenin güvenilir olduğunun ve vergi ödediğinin kanıtıdır. İyi eğlenceler umarım faydalı olmuştur..
    Para Kazandığım Oyunlar(Dekontlarıyla!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucifer333 -- 25 Şubat 2017; 21:19:37 >

• Şu an çiftlik.im dekontunu yükleyebildim diğerlerini de yüklediğimde paylaşacağım..
  • Güncel
  • MEPLIS kullanıcısına yanıt
    Kardeşim o oyunda para yok malesef..
  • MEPLIS kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çok az para kazandırıyor çünkü.. 275 TL ye 100.000 HÜK bile alsan günlük 1 TL hala vermiyor malesef
  • Bu oyun firmaları nasıl oluyor da oyunculara para kazandırıyor? Oyunculara para vermek için mi yapmışlar bu oyunları? Nasıl bu para artıyor böyle?
  • ledie L kullanıcısına yanıt
    Oyuna yatırım yapan birçok oyuncu var(ben de dahil).. Aynı zamanda oynadığın uzun bir süre var en az 3 ay kadar paranı amorti edemiyorsun.. Bu süre içinde oyun içerisinde bir sürü reklam oluyor.. Reklam şirketlerinden de gelirleri var.. Yatırılan paralarla da ticaret vb parayı dönderecek ve değerlendirecek bir şeyler yaparlarsa çok rahat 1 yılı aşkın süre oyunları oynatmaya ve ücret ödemeye devam edebilirler.. Ki bir süre sonra oyun kurları da değişiyor. Örneğin 4000 oyun parası 1 TL iken 6000 oyun parasını 1 TL yapıyor ve sitenin devamlılığını artırıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lucifer333 L kullanıcısına yanıt
    PAra kaybetme riskide var değil mi?
    Tabiki var.. Doğru strateji kurman gerekli. Ama yukarda yazdığım oyunlarda kazanmama gibi bir şansın yok :) referansımla üye olursan tüm bilgilerde yardımcı olurum ;)
  • lucifer333 L kullanıcısına yanıt
    Yok teşekkürler ben meraktan sordum.
    Keyfiniz bilir iyi eğlenceler bol kazançlar :) Şu an bu oyunlar trendde illa para da yatırmanıza gerek yok.. Para yatırmadan daha uzun sürede para kazanıyorsunuz tek sorun bu..
  • Para çiftlikte dekontu da tmmdır arkadaşlar diğerlerini de en kısa zamanda yükleyeceğim..
  • Bana göre saçma. Buradaki oyunların hiç biri %90 kesimin zevkle oynayabileceği oyunlar değil. Benimde değil. 3-4 oynayıp sırf 100-120TL kazanacağım diye katlanmakta saçma. İnsan oyunu kafasını dağıtmak, kendini tatmin etmek, mutlu etmek için oynar. Gidip işte çalışıp 30 günde en az 1500TL kazanabilecekken 120TL için insan neden 3 ayını feda eder ki?

Kaldıki gördüğüm kadarıyla bu şekilde ref yapıp kasmadan olan şeylerde değil. Bu tarz şeylerle vakit kaybedeceğinize kazanın normal paranızı sosyalde olun hayatınızıda yaşayın bazen küçük meblağlar için neleri kaybettiğimizin farkında değiliz.
  • Bu oyunlar zaman almıyor ki. Günde sadece 1 kere bile girseniz tüm depoyu boşaltıyorsunuz. Yazdığım oyunların sadece 1 inde depo var bende oynamıyorum zaten o oyunu girmek zorunda olduğum için. Ama diğerlerinde sadece 1 kere girmek yeterli.. Ki 100-150 lira diyorsunuz da yanlış düşünüyorsunuz.. 1000 lira kazanan da var. 3000 kazanan da var aylık olarak.. Siz en alt tabakaya bakıyorsunuz sadece.. Şuana kadar 6000 çeken arkadaşım da var mesela 6 ay süre içerisinde.. Referansa gerek yok normalde. Eğer referansınız oynarsa o da size bir nebze yardımcı oluyor gelişimde.. %10 oranında veya %5 oranında(Çok gelişmişse yararı oluyor çok gelişmemişse pek anlamı yok )
  • Arkadaşlar konumuz günceldir. Bugün itibari ile Para çiftlikte oyunu seviyeli kur sistemine geçmiştir ve site ömrünü hesaplamalara göre en az 1 yıl artırmıştır..

Çiftlik.im oyunu yönetimi ise oyuna 500.000 lira sermaye koymuştur ve üyelerine dağıtmaya devam etmektedir. Ödeme sistemlerini ve ödeme miktarini değiştirmiş bulunmaktadır, bilgilerinize sunarım.

Sanal pets x2 üretim etkinliğini 01.03.2017 tarihinde sonlandırma kararı almıştır ve site ömrünü yine en az 1 yıl süre kadar uzattığını paylaşmıştır..

İyi günler diliyorum takip eden arkadaşlar varsa umarım faydalı oluyordur bol kazançlar.. :)
  • Oyunlar güncel arkadaşlar :)
  • Arkadaşlar çiftlik.im yeni gelen tüm üyelerine 30 gün tavuk hediye ediyor. 30 gün boyunca 1 tavuk 21 TL kazandırır kayıtsız şartsız bu tavuğu veriyor !! Bu kaçırılmayacak fırsat :)) girin 1 ay oynayın 21 TL nizi çekin yani.. :)

http://ciftlik.im/ana_sayfa?r=batu33

Para çiftlikte ise yeni kur ve seviye sistemiyle ömrünü uzatmıştır.. :)

https://www.paraciftlikte.com/register.php?ref=2141

Sanal pets x2 etkinliğini x1 e düşürmüş gözüküyor. Ama cumartesi ve pazar akşamlar saat 20.00-23.59 saatleri arası en az x4 etkinliği olacak şeklinde etkinlikler düzenleyecek.. Bu da en az 4 kat daha hızlı gelişmek demek.. Bu fırsatları kaçırmayın derim.. Oyunların güncel haberlerini paylaşıyorum daha ne yapayım :))

sanalpets.com
    Loading...
    http://sanalpets.com/?i=5188

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucifer333 -- 3 Mart 2017; 0:21:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.