metin2 hiç oynamadım hocam |
para kazanma yolları (2. sayfa)
-
-
ne mesela
-
bulamadım siteyi
-
Özelden yazayım şimdi burdan silerler falan belki
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
olur hocam
-
Bim den su al satçılar gelmemiş😀
-
2. El oto al sat
Bir limitsiz kredi kartına zengin olursun
-
bulabildigin kadar anket sitesine katil onlarla ugras
-
teşekkürler hocam bakıcam buna
-
10 kuruş veriyodu o da uğraşılıcak gibi değil
-
bisiklet alacak para yok :)
-
internetten falan zor bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Var biraz para biriktir tahminen 50 bin kadar git dolandırıcılara ver mesela saadet zincirleri olsun şu ne idüğü belirsiz kripto paralar olsun hatta bir tosuncuk var ona havale yap 1 hafta sonra 2 katı hesabında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben gerizekalıyım bunları düşünemiyorum biraz para biriktirip tosuna atıcam, ama sen düşünüyosun herkes senin gibi olamıyo işte tamam mı dostum
-
Kolay yoldan para kazanmak istiyorsan illegal işlere gireceksin. İçinde haram olmadan kolayca para kazanma diye birşey yok. Belki girişimci olursan para edecek bir fikir bulursan olur normal şekilde başka türlü zor iş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
binlerce dolar kazanmak istiyorum diye bi şey demedim zaten blog yazma,web sitesi tasarlama tarzı şeyler yks sonucunu bekliyorum üniversiteye gidicem zaten hem beni oyalayacak hem de 3-5 bi şeyler kazanacağım bi şey arıyorum başlıgı yanlış yazdım herhalde millet zengin olmanın yollarını aradıgımı falan sandı
-
quote:
Orijinalden alıntı: hayallerde
Kardesim blog yazarlığı yapabilirsin açıkçası ben kendi çapımda bunu yapıyorum önce bir konu bulmalısın sonrası konu yazdıkça geliyor blogger bu konuda cok iyi sistem basit özel bir bilgi gerekmiyor ve ücretsiz ileride AdSense üyeliği ile reklam geliri elde ettikçe alan adı satın alıp 9 $ kullanabilirsin kazanca gelirsek, site popülaritesi arttıkça artıyor. Sitem : ozelgehane.com Ornek olması açısından paylaşıyorum inceleyebilirsin (temayı ücretsiz kodlardan aldım)
hocam sitenizde kategori yerine katagori yazıyor onu bir değiştirin müsait olduğunuzda direkt gözüme çarptı.Bu arada blog açmak için alan adı ve hosting parası veriliyor mu yoksa tamamen ücretsiz mi ? adense geliri için günlük kaç tık almak gerekiyor ?
-
Yaşın kaç bilmiyorum ama php css html5 javascript öğren piyasa kendini seo kodlamacı uzmanı diyen boş beleş adamlarla dolu. Ayrıca ingilizce yabancı dil geliştir. Artık iş ve sosyal hayat için zorunlu bir dil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 16 Temmuz 2020; 0:29:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X