Merhaba arkadaşlar bu gün size bir web sitesini anlatıcam bu web sitesine ücretsi kaydoluyorsunuz ve kaydolduktan sonra firma size 3 videoyu izlemeniz karşılığı 100 dolar veri tabi şimdi hem sorulacak bu site scam(ödeme yapmayan site) diyecekler ama bunu tamamen yalan olduğunu siteye girdiğinizde anlıyorsunuz https başlıklıdır.Yani tamamen güvenli bazı arkadaşlar düşünüyor şimdi niye 100 dolar veriyo firmanın 100 dolar verme sebebi başlangıç paranı oluşturma ve senin hesabın açıkken bu parayı kullanıyor otomatikmen sana para kasmış oluyor...Zeki arkadaşlara duyurulur en düşük ödeme limiti 1.000 dolardır.100 dolar başlangıç parasını kullanın veya kendiniz para yükleyin eğer başlangıç parasını kullanırsanız açık kalma süresine bağlı olarak yine paranız artar ama az artar eğer 1.000 dolar filan yatırırsanız bu miktar daha fazla olacak mesela 5.000 doları olan bir kişi aylık 1.500 dolardan fazla kazanıyor sadece hesabına girerek , bu site şimdi 70 ülkede var 80.000 yakın kullanıcısı var. İlgili olanlar bana mesaj atabilirler... Bide siz kayıt olduktan sonra site bir link veriyor ordan kayıt olursanız ekstradan link sahibine para gider , size hiçbir zararı yoktur.Aşağıdaki link benim linkimdir.
kendim çekmesemde bir anlatım videosu koyam dedim..Okuduğunuz için teşekkürler