sanırım para koleksiyonu yapan pe yok. eer yapan veya ellerndeki paraların ederlerini merak eden varsa yardımcı olabilirim. bana elinizdeki paraların resimleri veya seri nolarını gonderebilirsiniz.
kolay gelsin
Eski para yok da anime koleksiyonu var ilgilenir misin?...
quote:
Orjinalden alıntı: 1505dote
merhabalar,
sanırım para koleksiyonu yapan pe yok. eer yapan veya ellerndeki paraların ederlerini merak eden varsa yardımcı olabilirim. bana elinizdeki paraların resimleri veya seri nolarını gonderebilirsiniz.
kolay gelsin
Tamam, güzel bişey yapıyorsun millete yardımcı oluyorsun da bunun yeri burası değil.
En iyisi sen Konu Dışı'nda konu aç orada yapan vardır herhalde.
5. emc cok temiz durumda avrupa basımı 500 tl ve bunun yanında yine çok temiz efsane mor binlik ve bunun yanında çil altı 1. ems 1000 tl var ve 1,2,3,4,5 ems ait yaklaşık olrak 730 adet kağıt banknot var ve 350 ye yakını çil bir tane 8, ems 10 ytl var 66666676 seri nolu yedili radar ismet inönü dönemine ait borazanlı 1000 tl çilll fabrika baskılı 500 tl üç adet iki tanesi çil diğeri çil altı satılık ilgilenirmisin ayriyetten yerli ve yabancı 70 adet çil durumda hiç açılmamış 100 lük deste var en güzelide desteler içinde 6. ems avrupa basımı 7 haneli a2 destesi ilgilenirsen 0539 525 7658 numaram bu arada bu paralara toptan 2.500.000 euro istiyorum pazarlıksız özel istediğin birşey varsa bakarız . YADA HERŞEKİLDE YARDIMCI OLURUZ.
quote:
Orjinalden alıntı: Cose Turche
5 bu arada bu paralara toptan 2.500.000 euro istiyorum pazarlıksız
Şaka di mi bu
tamam sende haklısın maili yazarken çok dikkat etmedim fakat maili attıktan sonra farkına vardım eklemediğim bazı paralar kalmış istersen bu verdiğim paraların katolog değerlerini inceleyebilirsin. eklemediğim paralar 1: 7.ems 50.000 tl H03 serisi deste (100) adet çil katolog fiyatı 1 tanesi için : 1.400 $ 2: 7.ems 10.000 tl A 71ve 74 deste çil katolog adedi 380 $ 3: 6.ems 500 tl k 18 serisi 85 adet çil adedi 850$ 4:6.ems 500 tl d 05 serisi 113 adet çil tanesi 1.400 $
istersen sana hepsinin fiyatını çıkarabilirim yda bu söylediklerimin şaka olduğunu sanan varsa ben manisadayım. türkiye ve dünyada 1000 e yakın iş adamı, doktor,avukat vb. kişilere koleksiyon hazırlamaktayım. yukarıda 4 kalemde verdiğim ürünlerin katolog fiyatı 1 milyon ytl ye yakın tutuyor ve. çok nadir olanlarda mevcut elimde onun için fiyat biraz kabarık gelebilir ama piyasa böyle eğer elinde çil durumda nadir paran varsa alırım. 1. ems ait ne varsa alabilirim arkadaşlar. Prof. Dr. Murat
quote:
Orijinalden alıntı: hollywood
tamam sende haklısın maili yazarken çok dikkat etmedim fakat maili attıktan sonra farkına vardım eklemediğim bazı paralar kalmış istersen bu verdiğim paraların katolog değerlerini inceleyebilirsin. eklemediğim paralar 1: 7.ems 50.000 tl H03 serisi deste (100) adet çil katolog fiyatı 1 tanesi için : 1.400 $ 2: 7.ems 10.000 tl A 71ve 74 deste çil katolog adedi 380 $ 3: 6.ems 500 tl k 18 serisi 85 adet çil adedi 850$ 4:6.ems 500 tl d 05 serisi 113 adet çil tanesi 1.400 $
istersen sana hepsinin fiyatını çıkarabilirim yda bu söylediklerimin şaka olduğunu sanan varsa ben manisadayım. türkiye ve dünyada 1000 e yakın iş adamı, doktor,avukat vb. kişilere koleksiyon hazırlamaktayım. yukarıda 4 kalemde verdiğim ürünlerin katolog fiyatı 1 milyon ytl ye yakın tutuyor ve. çok nadir olanlarda mevcut elimde onun için fiyat biraz kabarık gelebilir ama piyasa böyle eğer elinde çil durumda nadir paran varsa alırım. 1. ems ait ne varsa alabilirim arkadaşlar. Prof. Dr. Murat
Sahtekarlıgın lüzmu yok hayalmi görüyorsun sen, Madem çok dogrucusun HO3 çil getır 5 tane alıcam o fiyattan