Bildirim
Para Koleksiyonu (2. sayfa)
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eski çekoslovakya paraları mevcut fazla kimsede bulunmaz.Macar parası forint var euro var gürcü parası lari var :) -
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kuxrey44
quote:
Orijinalden alıntı: duyarli
7 FARKLI ÜLKE MADENİ PARASI HEPSİ 1 LİK KOLEKSİYON BOZMASI
Para koleksiyonculuğuna başlayacaklar için 7 farklı ülkenin 1 lik metal paralarını bir arada satıyorum. Total fiyat 17 TL. Tek tek isteyen olursa PM den konuşabiliriz. Tekli alımlar için lütfen mesaj atınız.
Hangi ülke paraları derseniz:
Amerika 1 cent'i
Avrupa Birliği 1 cent'i
Rusya 1 Kopek'i
Hırvatistan 1 Kuna'sı
Bulgaristan 1 Lev'i
Sırbistan 1 Dinar'ı
Çek Cumhuriyeti 1 Koruna'sı
Hepsinin 1 olmasi güzel olmus
sağol dostum
-
-
-
Başka yokmu gerçekten koleksiyoncu olan ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eL_TuRCo -- 9 Ocak 2014; 22:35:33 > -
-
Koleksiyonculukta gerçekten bilgi isteyen bir iş.
Mesela her serinin değeri aynı olmuyor çok çeşitli kıstasları var. Haliyle nadir bulunanlarda daha pahalı :) Ama küçükten başlanabilir takas yoluyla koleksiyon genişletilebilir. Dikkat edilmesi gereken noktalardan biriden paraların kodüsyonu. Çil para almaya çalışmak lazım mümkün olduğunca. -
bende koleksiyonluk değil ama bi ara heves edip sakladığım dört adet 1 YTL var hafif kıvrımları bile yok kitap sayfası gibi dümdüzler :D A02 serisi hepsi bir tanede 5 TL var onunda özellikleri aynı o da A272 serisi ilgilenenlere duyrulur 1 ytl piyasadan zaten kalktığı için 5 tl ninde rengi değiştirildiği için değerli olcağını düşünüyorum ilerleyen zamanlarda :D -
-
Hangi ülkelerin yazarmısın ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kurşun Polis
Hangi ülkelerin yazarmısın ?
Yugoslavya,Slovenya,Romanya,
Sırbistan,Budapeşte-Macaristan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Isteyen olursa filipinler e ait bozukluklarim var pm atabilirsiniz
Ayrica
1972-1999 arasi amerikan 1cent serisi
Ve 1990-1999 arasi american 1dime serisi bulunur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mckaracalar -- 3 Şubat 2014; 2:56:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ARKADAŞLAR FORMA YENİ KATILDIM. CUMHURİYET DÖNEMİ KAĞIT VE MADENİ PARA KOLEKSİYONU YAPIYORUM. 10.000 DEN FAZLA KAĞIT VE MADENİ PARAM VAR İSTEYEN HERKESE . YARDIMCI OLUR YENİ BAŞLAYACAK OLANLARA YARDIMCI OLURUM. Türkiye Cumhuriyeti Darphane ve Damga Matbaası 8272 no\'lu koleksiyoner belgesine sahibim. -
NE KADAR İSTİYORSUNUZ.? @coleksiyoner -
inonu 1 lira ve 1.emisyon 25kurus var bunlar dahil 90 lira
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X