Şimdi Ara

PARA ÖNEMLİ DEĞİL önemli olan saadet , hangi akıllı telefon mes'ud eder bizi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Xperia sola`dan Sonra sorun degil ya :) en olmadi sonu sola gibi olur :) simdilik aramiz cok iyi.. zaten oyun moyunda oynayan bir tuketici Profilinde degilm :) yetiyor gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherlock19

Arkadaslar Bugun istanbul bilisimden bir adet ak renkli akca Pakca bir "Lg optimus 4x hd" Aldim.. pek bir mesud oldum.. herseyinden memnunum pek bi iyi oldu 10 uzerinden 9 verdim....

Konunun üstte durduğunu görünce gelip sana sen telefon alma diyecektim almışsın hayırlı olsun

• :D telefonla mes'ud olmayı deneyeyim olmazsa yeni bir konu açarım hocam :D
  • G2 al paran yoksa varsa Z1
  • quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

quote:

Arkadaslar Bugun istanbul bilisimden bir adet ak renkli akca Pakca bir "Lg optimus 4x hd" Aldim.. pek bir mesud oldum.. herseyinden memnunum pek bi iyi oldu 10 uzerinden 9 verdim....

Üç gün sonra ağlamada hocam o telefon takılmaları ve kalitesizliğiyle ün salmıştır

sola bendede vardı ve telefonun 6.ayında kasmalar vs başladı ama yinede gidip z1 aldım ve benchmarkde herkesten iyi performans veriyor lg 4xhd yorumları okuyup araştırdım ve yakında sola gibi olacağndan eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

quote:

Üç gün sonra ağlamada hocam o telefon takılmaları ve kalitesizliğiyle ün salmıştır

sola bendede vardı ve telefonun 6.ayında kasmalar vs başladı ama yinede gidip z1 aldım ve benchmarkde herkesten iyi performans veriyor lg 4xhd yorumları okuyup araştırdım ve yakında sola gibi olacağndan eminim

Aynen öyle ne yazıkki

• inşallah o kadar da olmaz, bakalım yaşayıp göreceğiz, olursa sonu sola gibi olur, lime lime edilip çöpe gider :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.