arkadaslar pazara 999m den fazla paraya koyamıoruz peki ustumuzde yada bankada 999m den fazla tasınabilirmi bilen varsa lutfen
2.100 tasıyabılıosun bakada gerisini 10 m lik bar lardan al
21GB yani 2.1 Milyar... O kadar taşımadım ama o kadar olduğunu biliyorum ki yanlış bilmiyorsam.
Kasada en fazla 21GB Üstünde EnfazLa 21gb yanLiz üstünde 20gblik mal varken 200m ye item satma sadece 100m gelir.. yani diyelim üstünde 19gb mi var 600m ye item koydun pazara itemi birisi alirsa sana sadece 200m gelir yani 400m çöpe gider üstünde en fazla 21gb taşıyabilceğin için bunlara dikkat et..
saolun
10 gb silindi benim farkında deildim sattık para varken gitti paralar saçmalık bu ama yapacak bişey yok
K2 network soyguncu ları ncs satmak için çabada
quote:
Orjinalden alıntı: chash
10 gb silindi benim farkında deildim sattık para varken gitti paralar saçmalık bu ama yapacak bişey yok
madem kızıyosun karsısın oynama var mı baska sansın ? herkese diyorum madem kızıyoruz koyalım tepkimizi ! misal => ELT_arch3r !
quote:
Orjinalden alıntı: foxthefox
quote:
Orjinalden alıntı: chash
madem kızıyosun karsısın oynama var mı baska sansın ? herkese diyorum madem kızıyoruz koyalım tepkimizi ! misal => ELT_arch3r !
baya bi emek verdik insanın bırakası gelmiyo napsak bilmem bu oyuna ytl verenler düşünsün bence ben sadece pre alıyorum o kadar.
en fazla 21 gb tasıyabılıyorsun !
21gb +silverler 19gb de invertory alıo (amao zman cz ye gidemessin invertoride 19 gb ile istersen git ama))