Şimdi Ara

para tasıma sınırı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pazara 999m den fazla paraya koyamıoruz
    peki ustumuzde yada bankada 999m den fazla tasınabilirmi
    bilen varsa lutfen

• 2.100 tasıyabılıosun bakada gerisini 10 m lik bar lardan
    al
  • 21GB yani 2.1 Milyar... O kadar taşımadım ama o kadar olduğunu biliyorum ki yanlış bilmiyorsam.
  • Kasada en fazla 21GB Üstünde EnfazLa 21gb yanLiz üstünde 20gblik mal varken 200m ye item satma sadece 100m gelir.. yani diyelim üstünde 19gb mi var 600m ye item koydun pazara itemi birisi alirsa sana sadece 200m gelir yani 400m çöpe gider üstünde en fazla 21gb taşıyabilceğin için bunlara dikkat et..
  • saolun
  • 10 gb silindi benim farkında deildim sattık para varken gitti paralar saçmalık bu ama yapacak bişey yok

K2 network soyguncu ları ncs satmak için çabada
  • quote:

Orjinalden alıntı: chash

10 gb silindi benim farkında deildim sattık para varken gitti paralar saçmalık bu ama yapacak bişey yok

madem kızıyosun karsısın oynama var mı baska sansın ? herkese diyorum madem kızıyoruz koyalım tepkimizi ! misal => ELT_arch3r !
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxthefox

quote:

Orjinalden alıntı: chash

10 gb silindi benim farkında deildim sattık para varken gitti paralar saçmalık bu ama yapacak bişey yok

madem kızıyosun karsısın oynama var mı baska sansın ? herkese diyorum madem kızıyoruz koyalım tepkimizi ! misal => ELT_arch3r !

baya bi emek verdik insanın bırakası gelmiyo napsak bilmem bu oyuna ytl verenler düşünsün bence ben sadece pre alıyorum o kadar.
  • en fazla 21 gb tasıyabılıyorsun !
  • 21gb +silverler 19gb de invertory alıo (amao zman cz ye gidemessin invertoride 19 gb ile istersen git ama))
  • Kasa 20.999.999 alıyor üstünede 21 .000.000
  • quote:

Orjinalden alıntı: neroman5

Kasa 20.999.999 alıyor üstünede 21 .000.000

screenshotu görmedin herhal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.