Şimdi Ara

Para tuzağı olan ürünleri burada paylaşıyoruz (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
8
Favori
19.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 3 tanesini 10 liraya satıyorlar yapmayın ya :). Oraya koyacağınız kase daha pahalıdır.
  • Üzerinde "Gaming" yazan her şey.

Gaming Menü
    Gaming Klavye
    Gaming Laptop
    Gaming Bileklik
    Gaming Mouse
    Gaming Monitör
    Gaming Phone
    Gaming T-Shirt
    Gaming Don
    .
    .
    .
  • T.C.Eylem T kullanıcısına yanıt
    Has... Benmi körüm 400 bin ne leyn kaç böbrek lazım onun için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kuru fasulye.
  • szrtsc kullanıcısına yanıt
    yumuşak fırçalar yeterince temizleme yapmaz orta sert fırça kullanmanızı öneririm.

• determinant1 D kullanıcısına yanıt
    Önceden orta kullanıyordum ama dişetlerimi ilk temasla direk kanatıyordu. Doktorum yumuşak önerdi fırçalarken kanama bayağı azaldı. O yüzden yumuşak kullanıyorum.

• 1-Netflix
    2-Netflix
    3-Netflix

NET !
  • 3D özelliği olan televizyonlar. Zaten bir furyaydı şimdi kalmadılar pek.

• Spotify ve Netflix (Emeğe Saygıcılar Gelmeden. En Çok Güldüğüm de Ortalıkta Emeğe Saygı Diye Dolaşıp Çakma Windows Kullananlar ) , Sadece 3D Özelliğinden Dolayı Alınan Tvler Gaming Bıdı Bıdı Ürünleri, Apple'ın Başlattığı Wireless Kulakiçi Kulaklık Dalgaları, Diyanet
  • Kalorifer suluğu kullanıyorum çünkü evde iki tane kedi var, kaloriferin üstüne, kenarına, köşesine su kabı bırakırsam ya içmeye çalışırlar ya da onu devirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xburak

1kg dumbell
    Rehabilitasyon amaçlı kullanılıyor genelde zaten. Winged Scapula gibi rahatsızlıklarda rotator cuff falan çalıştırmak için güzel. 1,25kglık ağırlıklarla çalışıyorum ağır bile geliyor.
    Haa ama ben badici olcam diye 1kg dumbbell alıp curl falan yapanlar var, 3x100 falan gibi o bakımdan gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Decent -- 13 Aralık 2019; 0:0:27 >
  • Trt payi
    Vestel vergisi
    Aklıma bunlar geldi
    Bi anda

• Moşer kullanıcısına yanıt
    Diş fırçası yazmanız beni çok tırigırladı. Lütfen birdaha yazmayın

• Çoğu kişi kendi kullanmadigi şeyleri yazmış. Çevrenize bi bakın. Bence katı meyve sikacagi, bir hevesle alınıyor ama daha doğru dürüst kullanan görmedim.

• Ekmek kızartma makinesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Moşer

elektrikli diş fırçası
    yırtık pantolon
    titreşimli şarjlı diş fırçası yüzyılın buluşu.. kullanınca ben daha önce diş fırçalamamışım dersin. parasını kuruşuna kadar hakeder.
  • apple ve schiker ayakkabı kesinlikle uzak durun
  • redwhiteee kullanıcısına yanıt
    almıştım 3 5 defa kullandım ve gereksiz olduğunu görüp aldığım paraya taksitle sattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty28

Katı meyve sıkacağı... Bir hevesle alınır iki üç kere kullanılır ve bir süre sonra dolabın en üst köşesine atılır... Temizlemesi ayrı dert, bir bardak meyve suyu için harcadığın kilolarca meyve - sebze ayrı dert...
    Meyveleri iyi sıkıyorlar ancak aşırı çırptığından mıdır, posasını da bir şekilde suyun içine karıştırdığından mıdır meyvenin doğrudan sıkılmasıyla aynı tadı vermiyor. Temizlemesi de zor olduğundan evde bir yerde yatar genelde.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.