Şimdi Ara

Para var, bilgi yok. Eksiğimi kapatın lütfen :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cumfiçu

quote:

Orijinalden alıntı: UstaMuro

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: UstaMuro

Arkadaşlar,
    son zamanlarda donanımhaber sağolsun, ekran kartları vs... sistem toplayanları ilgilendiren güzel videolar yayınlıyo.
    Bende o videolardan öğrendiklerimle PC toplamaya çalışıyorum. Videolar hernekadar iyi olsada ben gine beceremedim.
    Piyasada çok seçenek var. O mu F/P bu mu F/P derkene işin içinden çıkılmıyo. Sadete gelirsek...

F/P ye giden yol AMD'nin midesinden geçtiği için, FX 6300 baz alarak bi sistem kurucam.
    Aynı paraya i3 3220 var. Ama oyun sistemi toplayanlar için FX 6300 dediler. Yanlışsam düzeltin.

Anakart seçimi tamamen skandal. INTEL değil ki hemen MSI-G45 alalım. Önerilerinizi bekliyorum.

Ekran kartı konusunda bilenlerine başka bi sorum var. NVIDIA'nın ShadowPlay hizmetinden faydalanmak istiyorum.
    GTX 650 Ti Boost alsam, bu özelliği kullanabilirmiyim?
    Bide sistemi aldıktan 1-2 sene sonra 2. GTX 650 alıp SLI yapsam, F/P açısından mantıklı olur mu?

Son soru olarak,
    FX 6300 ile OC yapıcağımı göz önünde bulundurursak, ayrıca GTX 650 SLI ile düşünürsek(BELKİ), bu sisteme kaç Watt PSU lazım?

Yardımlar için şimdiden "teşekkürler" ve "iyi forumlar"

sen teknik detay kısmını bana bırak paradan haber ver toplam bütçe nedir.

öncelikle şunu sölim, çevre bileşenlerim var. Ekran klavye, hoparlör falan. Bana sadece kasa diz. DVD rom dahil. bütçe 1500 cıvarı diyim ama değişebilir. evde orjinal windows var. ekstradan saymana gerek yok.

Biz buralarda otobüs firmasından aldığımız eşantiyon usb belleğe torrnetten indirdigimiz windowsu kuariz joe

Hocam bana kalırsa 7850 o.c alın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.