Şimdi Ara

PARA VERİPTE, TÜH KEŞKE ALMASAYDIM DEDİĞİNİZ OYUN (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

leş gibi oyun.
  • Far cry 2 beklentilerimin cok altında çıkmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eleman başlığa ''PARA VERİPTE'' yazmış bizimkiler indirdiklerinden bahsediyor
  • shellshock2 5lira verip almıştım ama cidden acıdım o paraya
  • Xbox da borderlands a 6 tl vermistim.Yaptigim harcamalarada nokta kadar acimam rakam farketmez ama bu oyuna 1 tl versem yine acirdim ki Agir Rpg ciyim bu oyunda rpg filan degil.

Psn plus uyeligi aldim borderlands hediye etti adamlar. Babadan ogula nesil herhalde bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 25 Eylül 2012; 14:21:35 >
  • Skyrim , 2.defa oynarım sanıp mirrors edge , stragehold , dıablo3
  • Bulletstorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

Xbox da borderlands a 6 tl vermistim.Yaptigim harcamalarada nokta kadar acimam rakam farketmez ama bu oyuna 1 tl versem yine acirdim ki Agir Rpg ciyim bu oyunda rpg filan degil.

Psn plus uyeligi aldim borderlands hediye etti adamlar. Babadan ogula nesil herhalde bunlar.

hocam ben de borderlands a dandik dediğimde bir dövmedikleri kalmıştı beni. insanların bibirine saygısı hiç kalmamış xbox bölümünde. fikir hürriyeti diye birşey var üstelik.
  • kopyacı forumunda ne güzel konu
  • quote:

Xbox da borderlands a 6 tl vermistim.Yaptigim harcamalarada nokta kadar acimam rakam farketmez ama bu oyuna 1 tl versem yine acirdim ki Agir Rpg ciyim bu oyunda rpg filan degil.

Hayatın yalan olum,Mehmet Abiyle neler konuştuğunuzu biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Hayatın yalan olum,Mehmet Abiyle neler konuştuğunuzu biliyorum

Yalan yok bende oglum. Oyun 1 aydir bende 2 gun once mehmet abiyle 2 saat oynadik. O kadarda olsun. Oyunu sevdigime dair cumle gectiyse tamamen iftira sahidimde var oynuyorum ama yinede .ok gibi dedim

Fazlasi yada oyunu sevgidime dair bir cumle varsa kulliyen yalan ki ben operatoon R.C i 2 kere bitirmis adamim bokderlands ida 2 saat oynamis olayim yani lutfen arkadaslar

• Race Pro Hala bu oyunun adını falan bir yerde görsem küfürü basarım. Tahihe geçer o derece berbat, zamanının 10 yıl gerisinde bir oyundu. Hala toz falan alırken xbox dvd kutusunu gördünce hay ben seni yapanın dediğim oyundur. Tabi şu an aklıma gelmiyor bundan nbaşka mutlaka vardır adını hatırlamadığım oyunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

Bulletstorm

Yapma abi şahane oyundur Bulletstorm...
  • FİFA

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

FİFA

Pc'ci olduğunu burada belli etme bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

FİFA

Pc'ci olduğunu burada belli etme bari

Dergilerin hediye verdiği oyunlar dışında hiç orjinal oyunum olmadı. Kendimden utanıyorum
    Geçen gün benim arkadaş tutturdu fifa fifa oynayalım diye , cafeye gittik. Fifa 12 de adamlar seke seke koşuyorlar.Her şut gol oluyor.
    Kapat şunu dedim , konsola pes 2013 taktık ,vay be dünya varmış dedik...

• quote:

Orijinalden alıntı: StrafingBullet

Halo Reach,Halo Aniversary Edition.Sevmedim sevemedim sevmeyeceğim..

halo reach oynadığım en iyi fps diyebilirim ama halo aniversay kabus gibi geldi bide dünyanın parasını vermiştim
  • quote:

FİFA

kariyer moduna giremesem de bugün fifa oynadım ve tek kelime ile muhteşemdi .

pes de çok iyi âmâ fifa daha akıcı .

oyun sanki yaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

Bulletstorm

Yapma abi şahane oyundur Bulletstorm...

Aslında oyun eğlenceli gibi ama beni pek sarmamıştı kardeşim:)
  • Skyrim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.