Şimdi Ara

PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN) (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
22
Favori
220.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanı Paradigm almaya heveslendiriyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şefik abi, benim ne kulağım ne de stereo deneyimim senin binde birin olmaz. Ben özendim diyelim ama beğendim de anthem+paradigm ikilisini. Muhtemelen de bu setup daha uzun yıllar gider benim için. Kulaklık mevzusunda biraz deneyimli idim ama bunda mevzuyu kavrayıp tekrar yola düşmem senelerimi alacaktır.
  • Estağfurullah herkes kendi kulağı ve zevkiyle Kendine münasır mutlu yaşıyor. Teşki benim kulağımda bakir kalsaydıda daha kolay mutlu olsaydım...artı Ben pozitif heves anlamında yine pozitif bir yazı yazmıştım.
    Yani banada en sonunda Paradigm aldıracaksınız anlamında :))

• Şimdiden hayırlı olsun diyorum ağabeyim
  • Arkadaşlar şu anda Paradigm ve Anthem için sipariş aşamasındayız ve siparişimiz verildi .

Bazı modeller ön sipariş prosürümüz çerçevesinde satışları gerçekleşmiştir.

Boşta olan modellerde vardır.

Kampanyamız çerçevesinde faydalanmak isteyenler ön siparişlerini vermek için lütfen acele etsinler.

Eğer istediğiniz model / modeller mevcut siparişimiz de yok ise ekleyebilme şansımız mevcut.

Bir daha ki sipariş te bu indirim fırsatından yararlanamayabilirsiniz.

Bu konuda ilgilenenler iletişime geçerler ise memnun oluruz

Bilgilerinize
  • Malzemeleri SRC'ye gidip aldım ve getirdim. Sertaç beye tekrardan teşekkür ediyorum.

Amfi: Anthem MRX 510 (Demo ürün, ancak 2 yıl garantili)
    Kule: Paradigm Monitor 9 S7 (Kapalı Kutu)
    Surrond: Paradigm Monitor S7 Surround 1 (Kapalı Kutu)
    Center: Paradigm Monitor S7 Center 1 (Kapalı Kutu)
    Power Kablo: LookAB High-End Reference Series Optirius Power Cord (2.El)
    Speaker Cable: Carnival Classic(The Cord Company) (2.El)

Kurup hayata geçirmek en az 2 haftamı alır diye düşünüyorum şu sıkışıklıkta. Daha bir de HDMI kablo işi var. 7-8 mt. civarı uygun yollu 1.4 önerilerine açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgrozt -- 1 Kasım 2016; 17:18:44 >

• ozgrozt kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.güzel günlerde kullanın

• Aylarca kıvranıp burada olan olmayan bir çok arkadaşın başının etini yedikten sonra nihayet ben de katılabilirim aranıza. Teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Darısı olmayanların başına

• Masallah.Valla insanın içi gidiyor güle güle kullanın
    Çok isabetli seçimler yapmışsınız
    Hepsi kaça geldi sorabilrmym eğer sakıncası yoksa tabi.

• Hocam SRC elektronik sitesinde ilan edilen fiyatlar üzerinden aldım. Power düzeneğinin parçalarına dair ise bir fiyat çalışması yapılacak, onların ödemesini yapmadım.
  • Teşekkür ederim Sedat bey. Aslında yakınmışız, belki bir gün görüşme imkanımız da olur, sizden ve sisteminizden biraz feyz alabilirim.
  • Tekrar hayırlı olsun...
    Zamanla eksikler giderilir, beklenti ve ihtiyaçlara göre upgrade yapılır.
    Güzel bir başlangıç yaptın...

• Teşekkür ederim ağabeyim. Hele bi başlayayım da .Çeyiz yolda düzülür misali yavaş yavaş eksiklerimi tamamlamaya çalışacağım.

Edit: İmla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgrozt -- 29 Ekim 2016; 22:56:45 >
  • @ozgrozt sistemler, markalar geçici dostluk ve izleme/keyfi baki oluyor.
    Ağız tadıyla keyifle izleyin, hayırlı uğurlu olsun. :)
  • onkal kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim üstad, bakalım bir tamamlayabilirsem izleyeceğim inşallah.
  • Paradigm indirim yüzdeleri yüzde elliden, kırka düşmüş. Vardır bir bildikleri. W

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, bende MRX-710 kullanıcısı olarak Src elektroniğe uğramıştım, mrx 510 paradigm monitor 7 s7 modellerini test etmiştim. Güzel hoparlörler. Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim, iyi dinletiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis1969 -- 5 Kasım 2016; 13:47:04 >
  • Anthem gibi Paradigm distribütörlüğü de el değiştirmiş TRIO olmuş. Hayırlı Olsun...

• Türkiye'de bu işi yapmak zor gerçekten. İnsanların çoğu hi-fi nedir bilmiyor. Bilenlerin çoğuda yurtdışı fiyatları görüp, ürün almıyor. Ürün az satınca, sürümden kazanmak mümkün olmadığı için fiyat artıyor. Kısır döngü yani.

• Yeni distribütör hayırlı olsun. Paradigm gibi bir marka da gitse büyük kayıp olurdu pazarda ve her daim beğendiğim bir marka olmuştur.
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.