Şimdi Ara

Paradise

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paradise guildine yeni girdim çok memnunum ve bu foruma giren paradiselilerin buluşma noktası burası olsun lio_luo

• Gerçi bilen biliyor hangi serverde olduğunu ama sen gene belirt istersen hangi serverde olduğunu...
  • Hayır Arkadaşlar Kesinlikle Girmeyin Böyle Bir Guilde...Kendileri Silkroad Tarihinin En Kötü Guildleridir...Guildleri Lwl 5 ama 20 kişi war.80 lik adamları yok guildlerinde...Kısacası Noob bunlar Lwl 14 lük arkadaş wardı kardeş burdan sölüom sana venicede oynuyosan girme bunların guilde senin karizman falan kalmaz.Gezme böle nooblarla
  • Arkadaşlar arkadaşın nickine cvp ına ve msj sayısına bakarmısınız
  • sadece yazık dıorum sana anti paradise lvl ıle adam olunmaz bunu bıl de konus oyun bu anlıomusun ordakı ınsanlarla konusup muhabbet edebılıosan ıyı arkadaslık kurabılıosan ıstersen 20- ol fark etmez onemlı olan ınsanlık arkadaslıktır bı guılde bence asarız keserız en ıyı guıld bızız herkesı yenerız dusuncesıyle oyundan tat alamazsın alanlardan senın zıhnıyetındekı kısıler olur anca
  • quote:

Orjinalden alıntı: angors

Arkadaşlar arkadaşın nickine cvp ına ve msj sayısına bakarmısınız

adam sırf mesaj için yen
    hesap açmış
  • Bi kere arkadaşlar ben bu üyeliği yeni açtım...Bu bir..İkincisi ewet bu adamın mesajını görünce cvp yazmak için üyelik açtım..Bana cvp yazanların da lwlini görüoz..Oyundan anlamayanlar kırolar gelmiş bana cvp yazıo...Siz bir konu hakkında fikir sahibi değilseniz fikir yürütmeyin tmm mı?.Türk milleti böle işte her şeye fikir yürütüo.Siz hiç konunun içinde değilsiniz ama burnunuzu sokuyosunuz.Bi de bana yazık dio..Tövbe Tövbe neyse bilmiosan bişe fikir yürütme bundan sonra..Sonra işi duygu sömürüsüne döküosun bi güzelde...Halbuki sanal alemde böle senin gibi konuşanları da görüoz gerçek hayatta..neyse sen takıl kafana göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rainbow six siege
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnTi_Paradise

Bi kere arkadaşlar ben bu üyeliği yeni açtım...Bu bir..İkincisi ewet bu adamın mesajını görünce cvp yazmak için üyelik açtım..Bana cvp yazanların da lwlini görüoz..Oyundan anlamayanlar kırolar gelmiş bana cvp yazıo...Siz bir konu hakkında fikir sahibi değilseniz fikir yürütmeyin tmm mı?.Türk milleti böle işte her şeye fikir yürütüo.Siz hiç konunun içinde değilsiniz ama burnunuzu sokuyosunuz.Bi de bana yazık dio..Tövbe Tövbe neyse bilmiosan bişe fikir yürütme bundan sonra..Sonra işi duygu sömürüsüne döküosun bi güzelde...Halbuki sanal alemde böle senin gibi konuşanları da görüoz gerçek hayatta..neyse sen takıl kafana göre

Türk milleti işte böyle demişsin ya mesajında yazdığın tüm saygısızca laflar ve cümleler seni de Türk olduğun için içine alıyo ve kendi milletine kıro diyen zaten o milletten değildir

• 1) Sırf Anti_Paradise'ın geyiği yüzünden kendi guildimi bırakıp giresim geldi :)

Şaka bir yana nedir bu kinin öfken?

2) Önemli olan LVL oyundaki değil gerçek hayattakidir. Eğer oyundaki LVL ile övünmek meziyet haline gelmişse bunu yapan kişinin hayattaki LVLi düşük demektir.

3) Guild açmak için LVL 20 olmak yeterliyse isteyen guildini açabilir. Dediğin sistemde olsaydı LVL 80 e kadar kimse guild açamazdı.

4) Guildde isterse 5 ister 15 kişi olur bu girecek kişiyi enterese edecek bir durum değildir. Hiç bir guild 20 kişi ile açılmıyor zannediyorum :)

"Türk'ün biri ölünce cehenneme gitmiş. Kapısında iki zebani tutmuşlar kolundan yürümeye başlamışlar. Yolun sağı solu kazan.

Her kazandan kaçmaya çalışanları kazanın başındaki bir zebani aşağıya itiyormuş devamlı. Hatta bazı kazanların başında 3'er 4'er zebani duruyormuş.

Türk her kazana bakarken soruyormuş bu bizim kazan mı diye?

Sizinkine daha var diyormuş zebaniler de.

Derken bir kazana gelmişler. Kazanda çıt yok. Başında ne zebani var ne de kazandan kaçmaya çalışan birisi.

Burası neresi demiş Türk.

Burası sizin kazanınız demiş.

Demek günahkar fazla yok demiş bizimki.

Aksine demiş zebani ağzına kadar dolu ama kaçmaya çalışanı alttan çekiyor sizinkiler diye cevap vermiş."

Senin yaptığın da alttan çekmek. Eğer o kazanın dibinde olmak istiyorsan çekmeye devam et. Yok kazanda olmak istemiyorsa ona buna laf atacağına destek olmaya çalış.

• quote:

Hayır Arkadaşlar Kesinlikle Girmeyin Böyle Bir Guilde...Kendileri Silkroad Tarihinin En Kötü Guildleridir...Guildleri Lwl 5 ama 20 kişi war.80 lik adamları yok guildlerinde...Kısacası Noob bunlar Lwl 14 lük arkadaş wardı kardeş burdan sölüom sana venicede oynuyosan girme bunların guilde senin karizman falan kalmaz.Gezme böle nooblarla

Venice de ense olarak en kalın guildler hangileri?
    TheEmpire nin küllerinden doğan INTENSITY, AVATAR belki PINOYZ, belki yeni jenerasyon ve pure botter diyebileceğim Vietz_Bloodz, vb birkaç guild. Bu saydığım guildlerin üyelerinin %90 ı 70+. Ve %90 ı şerefsizin önde koşanı. Hepsini içerik olarak biliyorum. Muhabbetim var. Alayı botter, birçoğu ırkçı, yalancı, ve embesile yakın oranda kafası basmayan elemanlar. Nooldu bu guildlere girince karizman mı artıyor şimdi. En iyi guild ortamı en iyi olan, oyuncuların sosyokültürel ve ahlaki seviyesi en yüksek olan guilddir. En yüksek levellerden oluşan guild değil. Büyüklüğü, karizmayı, adamlığı lvl ile bir tutan zihniyet henüz sosyal evrimini tamamlamamıştır. Bu bir.
    Noob oyunu bilmediği halde biliyormuş tafralarındaki kişiye denir. Lvl i düşük kişiye değil. Bu iki.
    Bu oyunda yüksek lvl önce zaman, sonra para, sonra bilgi isteyen bir olaydır. Her lvl i düşük olana oyunu bimiyorsun demek embesillikktir. Bu üç.
    Açıldığından beri Venice deyim. Paradise nin bir terbiyesizliğini görmedim, bir küfürlü globalini görmedim. Tanımam ama bu kadarı yeterli benim için. Bu dört
    SAna da bu kafayla yukarıda saydığım guildlerden biri yakışır. Bu da beş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 6 Şubat 2007; 18:24:21 >

• Öncelikle durmadan benim sözleri kendinize uygun hale çeviriğ cvp wermeyin bu bir.İkincisi arkadaş sen türk dil kurumu musun?Ben sana noob un sözlük anlamını sormadım.Sen o 2 kelimelik inglizcenle mi hawa atıon?Adam bi de hawasını da atmış mübarek bi söz yazdım adam "benim venice'de charım war yok globaldan görmedim bi kusurlarını".Senin hayat hikayeni dinlemek mecbur mu?Her girdiğin konuda zaten böle anlatıon.Charını satmak isterken de ağlıyodun böle.Bilmedin işe atlama.

Benim kıro dediğim insan ahmet89 .ben türk milletine bişey sölemedim ama nasıl olduysa konuyu evirip çevirip istediğiniz hale getirmişsiniz.yahu eğer söleyecek bişe bulamıyosan hiç değişse bişe yazma da rencide olma şurda.

Ben orda lwl 14 dedim ama o guildde 14 yok.Ben onu sadece lafın gelişi şaka olsun diye söledim.Ama siz yine çevirip kendinize göre cvp yazmışınız.

O fıkrayı yazan da konuyu nasıl çevirdiğinin kanıtıdır o fıkra.Siz tanımadığınız bilmediğiniz kişileri bu kadar savunmayın.Gün gelir karşılaşırsınız görürsünüz.

ROCKY 70 üstü int charın war die her konuya atlama

• Yaw sen nasıl bi insansın?Hayırdır IQ lvllerle ölçülmeye başladıda bizim haberimizmi yok.Sen burda bi karalama kampanyası yapıyosun yeni açtığın bir üyelik ile ilk mesajın milleti karalar mesaj.Adam illaki gelin demiyorki yada gelmessenizz düşman oluruz.Guildinin güzelliğinden muhabbetinden ortamından bahsediyor.Sende hemen atlayıp cevap verme gereği hissettin kendinde.Sen burada kötülemene rağmen adam sana hiç bişey yazmamış yaw muhattap bile almamış seni.İnsanların düşüncelerini değiştirmeye çalışma.Br yanlışlarımı var ters bir haraketlerimi var çekersin SS yi koyarsın iftira kanıtlarla ispatlanır yada çökertilir adama sen burda resmen üvey evlat muamelesi yapıyosun ya pes.Adam lvl düşükse kasamamış geliştirememiş charı diye joymax oyundan atıyomu milleti cevap=hayır sen kimsin peki konuyu açan arkadaşla gezmeyin dolaşmayın gibi şeyler söyleyip kısıtlıyorsun ?Neden miletin şevkini hevesini kırıyosun?Sana bu guildden birini yanlış olmuş olabilir koy SS yi görelim ama böyle olmaz lvl düşük diye noob moob noluyoz ya sakin biraz arkadaşım böle hiç bir yere varamassın kimsenn kalbini kırma benden tavsiye.

• Hay orda 15 lwl demeseydim .15 lwl yok.Bahsettiğim adam 76 lwl.Yani onu küçük görme denen bişe yok.Bu arada kimsenin şevkini kırmıom.Ayrıca adamın cvp yazmayış nedeni de daha buraya cvp yazdığımı görmemesidir.Siz onun guildine girseniz de onun gerçek yüzünü göremezsiniz.Bu zor bi durum biraz.Bu arada IQ ve LWL arasında nasıl bi bağlantı kurdun ne alaka onu da anlamadım .Yani adamın lwl i düşük değil ama 76 lık lwller arasında en noob diyebiliriz:herkes de atlıyo bu konuşmaya ama neden anlamadım.BU arada bana ilk mesajım diye laf söyleyenler , onun lwli düşük diye laf kondurmuolar.Burda bi çelişki war.Bu da gösterirki burda yazanlardan bazıları zaten o yada onun adamı .
  • Saldırgan haraketler gösteren sen birini kanıt olmadan burda yargılatmak isteyen sen adamla gezme diyosun sende bana bunun açıklamasını yap neden bu adamın guildine girilmiycek neden bu adamla konuşulmayacak öle atıp tutmak kolay göster kanıt görelim hırsızmı uğursuzmu küfürbazmı ne bu adam öle işaret edip bu demekle olmuyo.Bu forumdakilerinde kanıt olmadan senin gibi saçma sapan mesaj atan birisine inanacağını zannetmiyorum.Belliki kaşınmışsın bunlarda kaşımışlar şimdi burda bize hikaye okuyosun ama kusura bakma inandırıcı değil gözümle görmedende böle çocukça atılmış bi mesaja inanmam he beni inandırmak zorundada değilsin ama fikrim bu adam 76 lvlse sana gereken cevabı oyunda vericektir zaten.Sonuç olarak iftira atmak kolay ama göster ne yapmış bu adam deyince konu hemen değişiyor hakl arasında buna kıvırtmakta deniyor.Ayrıca burda kimse onun adamı değil sen bunla nasıl bi bağ kurdun anlamış değilim.Kimsenin adamlığınıda yapmıyorum sadece mesajın biraz sert olmuş ve haksız onu söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanızanızanı -- 7 Şubat 2007; 9:16:59 >

• quote:

Öncelikle durmadan benim sözleri kendinize uygun hale çeviriğ cvp wermeyin bu bir.İkincisi arkadaş sen türk dil kurumu musun?Ben sana noob un sözlük anlamını sormadım.Sen o 2 kelimelik inglizcenle mi hawa atıon?Adam bi de hawasını da atmış mübarek bi söz yazdım adam "benim venice'de charım war yok globaldan görmedim bi kusurlarını".Senin hayat hikayeni dinlemek mecbur mu?Her girdiğin konuda zaten böle anlatıon.Charını satmak isterken de ağlıyodun böle.Bilmedin işe atlama.

Benim kıro dediğim insan ahmet89 .ben türk milletine bişey sölemedim ama nasıl olduysa konuyu evirip çevirip istediğiniz hale getirmişsiniz.yahu eğer söleyecek bişe bulamıyosan hiç değişse bişe yazma da rencide olma şurda.

Ben orda lwl 14 dedim ama o guildde 14 yok.Ben onu sadece lafın gelişi şaka olsun diye söledim.Ama siz yine çevirip kendinize göre cvp yazmışınız.

O fıkrayı yazan da konuyu nasıl çevirdiğinin kanıtıdır o fıkra.Siz tanımadığınız bilmediğiniz kişileri bu kadar savunmayın.Gün gelir karşılaşırsınız görürsünüz.

ROCKY 70 üstü int charın war die her konuya atlama

Çevir kazı yanmasın yapma. Guilddekilerin lvl i düşük, ezik, girerseniz karizmanız kalmaz, hepsi noob diyen sen, şimdi insanlık dersi mi veriyorsun.
    Yazdıklarımdan tek kelime anlamamışsın. Normaldir. Sana ağır gelecek bir dil kullandım. Birdahakine dikkat ederim -5 yaş grubuna uygun bir dil kullanırım.
    70 üstü charım olsa noolur, olmasa noolur. Burada lvl ile adamlık olduğunu savunan sensin. Ben değil.

Noob un sözlük anlamını sormamışsın ama öğren. Öyle anlamını bilmediğin kelimeleri ortalık yerde kullanma böyle bozarlar adamı sonra.

Venice'deki mazini bilmiyorum ama Venice'den bir guilde çamur atmşsın. Ben de Açıldığından beri Venice de oynayan biri olarak neyin ne olduğunu yazarım. Niye zoruna gidiyor. Söylediklerinin arkasında duramayıp çevir kazı yanmasın yaptığın için mi?
    Son olarak. Bu satırları gene boşa yazdım. Gene ağır gelecek sana. Tüm cümleler +5 yaş zira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 7 Şubat 2007; 11:43:40 >

• Benim -5 yaş grubu olduğum doğru.Ama seninkinden hiç bahsetmemişin zira seninki oldukça yüksek belli.Sen burada milletin aklını karıştıracak bir kaç laf söylediğin zaman kendini en ii we tartışmayı kazandığın falan sanıosun.Hatta öyle ki bazen anlamını bilmediğin sözcükler bile kullanırsın sen sıf +1 lik fark kazanmak için.Neyse Greece de falan warsa böle bilgilerin paylaş böle. ii oluo.Sağolsun forumdaki herkes doğumdan beri tanıo seni.Truman show gibi bişesin.gelmiş bi de noobun sözlük anlamından bahsedio.Belli ki sözlük alıp araştırmak bay herşeyi en ii şekilde bilen.Bu cümleleri umarım anlamışsındır zira -15 lik bi yapıda kurmaya özen gösterdim..Aaa unutmuşum sana öyle diyerek -15 leri kötüledim nese sen idare et o zmn

• Terbiyesizsin sen cidden çocuğum...
  • Sensiz terbiyesiz.Doğruları sölemek terbiyesizlikse ewet terbiyesizim.Bu konuşmalar alakasız kişilerin konuya müdahalesinden kaynaklanmaktadır.
  • quote:

Hayır Arkadaşlar Kesinlikle Girmeyin Böyle Bir Guilde...Kendileri Silkroad Tarihinin En Kötü Guildleridir...Guildleri Lwl 5 ama 20 kişi war.80 lik adamları yok guildlerinde...Kısacası Noob bunlar Lwl 14 lük arkadaş wardı kardeş burdan sölüom sana venicede oynuyosan girme bunların guilde senin karizman falan kalmaz.Gezme böle nooblarla

dostum sen burda lvl le noobluğu bir tutmuşmusun tutmamısşmısın?adamlara guildlerinde 14 lvl adam var die ezik demişmisin dememişmisin?burda sana cvp yazanlar senin yazdıklarına karşı bişeyler yazabilir senin içinden geceni nerden bilsinler.tutmuş sonradanda bende lafın gelişi dedim diyorsun eger bişey yazaksan adam gibi ne yazdığını bilerek yaz.

başta bu şekilde yazsan herkes ona göre cvp verirdi.
    quote:

AnTi_Paradise

Hay orda 15 lwl demeseydim .15 lwl yok.Bahsettiğim adam 76 lwl.Yani onu küçük görme denen bişe yok.Bu arada kimsenin şevkini kırmıom.Ayrıca adamın cvp yazmayış nedeni de daha buraya cvp yazdığımı görmemesidir.Siz onun guildine girseniz de onun gerçek yüzünü göremezsiniz.Bu zor bi durum biraz.Bu arada IQ ve LWL arasında nasıl bi bağlantı kurdun ne alaka onu da anlamadım .Yani adamın lwl i düşük değil ama 76 lık lwller arasında en noob diyebiliriz:herkes de atlıyo bu konuşmaya ama neden anlamadım.BU arada bana ilk mesajım diye laf söyleyenler , onun lwli düşük diye laf kondurmuolar.Burda bi çelişki war.Bu da gösterirki burda yazanlardan bazıları zaten o yada onun adamı .

• 14 lwl yok neden bunu anlamıyosunuz .14 lwl die biri yok orda yeter .öf siz her şeyi istediğiniz gibi çeviriosunuz.ve lwl le noobluğu bir tutmadım.dikkat ettiysen lwl 76 olmasına rağmen noobsun dedim ama bunu görmeyecek kadar gözü kör eleştiri yapıosun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.