Şimdi Ara

~~~~PARADİSE Sokal© !!!ÇIKTI!!! (2,16 GB)~~~~ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: rietveld

Arkadaşlar oyundan biraz bahsedermisiniz.Konusu nedir ,nasıl oynanır ,sistem özellikleri falan.

Mk da ki incelemeyi oku istersen oyun çok güzel ama biraz zor Syberia oynamadın galiba daha önce?
  • Peki pinky demon bu oyunu oynayabilmek için ingilizce bilmek şartmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rietveld

Peki pinky demon bu oyunu oynayabilmek için ingilizce bilmek şartmı?
    Dreamfall kadar dialog ağırlıklı olmasada gene epey dialog war konuyu anlamak için ve bazı ip uçları toplamak için en azından orta derece bi ingilizce gerekiyor.
  • arkadaşlar oyunu yükledim ve 2 saat kadar oynadım ama oyun beklediğim gibi çıkmadı.
    1-Oyun syberianın tırnağı bile olamaz grafikler sberia 2 den daha kötü bence ama yinede idare eder
    2-oyunda çözünürlük yok yani bana sanki 640-480 de oynuyomuşum hissini verdi sadece aa var
    3-oyunun videoları mükemmel gerçekten
    4-ana karakterimizi hiç güzel yapmamışlar
    sonuç olarak ben bu oyuna 75 verirdim tabi herkesin fikri faklıdır.
  • syberia iyidir yalnız bu kamera açılarını artık bıraksalar diyodum. tarih oldu bunlar artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arthur20

arkadaşlar oyunu yükledim ve 2 saat kadar oynadım ama oyun beklediğim gibi çıkmadı.
    1-Oyun syberianın tırnağı bile olamaz grafikler sberia 2 den daha kötü bence ama yinede idare eder
    2-oyunda çözünürlük yok yani bana sanki 640-480 de oynuyomuşum hissini verdi sadece aa var
    3-oyunun videoları mükemmel gerçekten
    4-ana karakterimizi hiç güzel yapmamışlar
    sonuç olarak ben bu oyuna 75 verirdim tabi herkesin fikri faklıdır.
    Ben beklediğimi aldım diyebilirim.

1.Grafikleri bence muhteşem çok uğraştıkları belli Afrika ortamı çok iyi uyarlanmış.
    2.Bu oyunlarda çözünürlük ayarlanmaz Syberia da da ayarlanmıyordu!
    3.+1
    4.Ana karakterler fena değilde afrika da kıyafetleri biraz sırıtıyor

Son olarak bende oyuna 85 veriyorum.

• pinky kardeş ben syberiada çözünürlüpğün olduğunu hatırlıyom ya ama yanlışım olabilir sencede 640 480 gibi değil mi syberia nın grafilkleri daha iyi idi bu oyunun konusu çok iyi ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: arthur20

pinky kardeş ben syberiada çözünürlüpğün olduğunu hatırlıyom ya ama yanlışım olabilir sencede 640 480 gibi değil mi syberia nın grafilkleri daha iyi idi bu oyunun konusu çok iyi ama

syberia da çözünürlük ayarlanıyor muydu tam hatırlamıyorum ama çözünürlük 800x600 idi..bunda da 800x600 den aşağı olmasa gerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marlo -- 12 Mayıs 2006; 20:04:40 >
  • Syberia da çözünürlük ayarlanmıyordu ve fix 600-600 de duruyordu bu oyunda da öyle.
  • Bu oyun çok dandik olmuş yaw merak edip indirdiğime değmedi grafikleri siberyayla aynı 2001 den 5 yıl sonra bi fx eklemişler havada sinek nem filan yapıyo bi su animasyonu bile yok yuh konusuda saçma sapan hareme düşüp yok su taşı yok kurabiye götür abuk sabuk angarya görevler biraz da kız işi olmuş yani anca 40 veririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: POLATAGA

Bu oyun çok dandik olmuş yaw merak edip indirdiğime değmedi grafikleri siberyayla aynı 2001 den 5 yıl sonra bi fx eklemişler havada sinek nem filan yapıyo bi su animasyonu bile yok yuh konusuda saçma sapan hareme düşüp yok su taşı yok kurabiye götür abuk sabuk angarya görevler biraz da kız işi olmuş yani anca 40 veririm
    Adventure dan anlamayanlar lütfen oyuna .ok atmasın

• YYapma yaw ben biraz anlar gibiyim oysa işte iyi olduğunu anlayıp bitirdiğim ve herkese tavsiye adventure lar :
    Bad Mojo Redux
    Blade Runner
    Broken Sword: The Shadow of the Templars
    Chronomaster
    Curse of Monkey Island
    Day of the Tentacle
    Full Throttle
    Gabriel Knight: Sins of the Fathers
    Gabriel Knight: The Beast Within
    Grim Fandango
    Indiana Jones and the Fate of Atlantis
    Journeyman Project Buried in time
    King's Quest VI
    Last Express
    Longest Journey
    Lost Files of Sherlock Holmes: The Case of the Rose Tattoo
    Loom
    Myst III: Exile
    Myst IV: Revelation
    Neverhood, The
    Outcast
    Riven: The Sequel to Myst
    Ripley's Believe it or Not
    Sanitarium
    Sam & Max Hit the Road
    Syberia
    Tex Murphy: The Pandora Directive
    Tex Murphy: Under a Killing Moon
    Zork Grand Inquisitor

Ama sen 85 verdiğine göre kimse çok anladığını inkar edemez tabii

• Guzel oyun..
  • bencede çok güsel
  • bende pek tutmadım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.