Şimdi Ara

ParadiseSRO Private Server Tanıtım,Tanışma ve Kaynaşma Konusu(110 level) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Egypt glaivemi aldım

Geçen gelip de bana yazan arkadaşlar olmuş pc başında değildim kusura bakmasınlar..Bütün arkadaşlarımızı bekliyoruz servera!!!
  • Arkadaşlar ilk mesajın en altına edit diye bir yer oluşturdum..Oyun hakkındaki önemli gelişmeleri falan orda yazıcam.
  • Ve Ben döndüm selamlar nick SilentDanger oyunda oldukça yardımı esirgememekte üstüme yoktur. Görüşürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz34

Ve Ben döndüm selamlar nick SilentDanger oyunda oldukça yardımı esirgememekte üstüme yoktur. Görüşürüz

Hoşgeldin sessiz tehlike
  • bende DONANİMHABER guildi masteri I3Lo0DyH3IL, Generals guildiyle union olduk, suan zevkli oyun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

bende DONANİMHABER guildi masteri I3Lo0DyH3IL, Generals guildiyle union olduk, suan zevkli oyun .

Benim guildime gelmenizi isterdim zaten oyuncu sayısı az aynı yerde toplansak daha iyi olurdu

Yeni gelecek arkadaşlara kötü örnek olma onlar da ayrı guild açmaya kalkmasın
  • 3-4 kişiyle geliyorum bayadır arıyorduk iyi bi server bakalım bi indirip pmleşiriz
  • Beyler 3-4 Gündür Giremedim kusura bakmayın , telafi edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Mine

quote:

bende DONANİMHABER guildi masteri I3Lo0DyH3IL, Generals guildiyle union olduk, suan zevkli oyun .

Benim guildime gelmenizi isterdim zaten oyuncu sayısı az aynı yerde toplansak daha iyi olurdu

Yeni gelecek arkadaşlara kötü örnek olma onlar da ayrı guild açmaya kalkmasın

Biz 2 arkadaş oynuyoruz ve guild kasa çok lazım oluyor bize bu yüzden yeni guild açtık ama ne zaman yardım isterseniz geliriz hatta 2. bir char kasıp sizin guilde geliriz lazım olunca gireriz no proplem yani

• Gelen tüm arkadaşlar bize pm atsınlar.Her konuda yardımcı oluruz elimizden geldiğince..
  • Başlamayı düşünüyorum, arkadaşlar bilir, girdimmi sağlam girerim, şu silk fiyatlarını bir söyleyin bakayım hele ?:D birde derdimizi sıkıntımızı dinleyen varmı oyunda GM dir Forumdur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btyosa -- 26 Mart 2012; 18:53:56 >
  • 250 silk 5 dolar
    550 silk 10 dolar
    1500 silk 25 dolar
    3200 silk 50 dolar
  • Arkadaşlar az önce şu dikkatimi çekti ve en sevmediğim şeylerden birisidir..Guilddekilerin birbirine yabancı kalması..

Eğer guilde giriyosanız direk bana şunu ver bunu ver demeyin selamınızı verip kendinizi tanıtın bu işin adabı budur..Ben menfaatçi veya da ruh gibi adam sitemiyorum guildde..İstemeyen gelmez kimseye zorla gel demiyoruz..

Güzel bir ortam olsun istiyoruz sadece..Kimse gelmek zorunda deil gelip ruh gibi olmaktansa item istemektense gelmemek daha iyi..FALCON
  • Ayrıca guilde girip günlerdir girmeyen arkadaşlar var eğer oynamıcaklarsa özelden nickerlini ulaştırsınlar boşuna guildde durmasın charları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Mine

Arkadaşlar az önce şu dikkatimi çekti ve en sevmediğim şeylerden birisidir..Guilddekilerin birbirine yabancı kalması..

Eğer guilde giriyosanız direk bana şunu ver bunu ver demeyin selamınızı verip kendinizi tanıtın bu işin adabı budur..Ben menfaatçi veya da ruh gibi adam sitemiyorum guildde..İstemeyen gelmez kimseye zorla gel demiyoruz..

Güzel bir ortam olsun istiyoruz sadece..Kimse gelmek zorunda deil gelip ruh gibi olmaktansa item istemektense gelmemek daha iyi..FALCON

Doğrudur biz tanımak istiyoruz kimseye oyun içi nickiyle hitap etmekte istemiyoruz gelin tanıtın kaynaşalım ortam güzel olsun
  • Server güzel arkadaşlar bekleriz herkesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema -- 27 Mart 2012; 14:11:37 >
  • quote:

Server güzel arkadaşlar bekleriz herkesi
    Gün geçtikçe büyüyoruz,server da büyüyor herşey güzelleşiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lemans- -- 27 Mart 2012; 14:13:09 >
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lemans- -- 31 Mart 2012; 15:05:51 >
  • Arkadaşlar yeni başladım sayılır. str taş düşmüyormu noblardan, 1 saattir hiç düşmedi bana(11 dg). Birde npc de neler satılıyor tam bakamadım, egy itemler için gold silver coinin npc ye konulması düşünülüyormu burada, önceden oynayanların bilgisi varmı acaba , teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btyosa -- 31 Mart 2012; 12:19:34 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.