Şimdi Ara

Paraf 19 Mayıs Kampanyası (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
13
Favori
36.456
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar benim 50 lira indirimim hala yansımadı.Hala incelemede diyorlar .Aynı durumda olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: miller49

arkadaşlar benim 50 lira indirimim hala yansımadı.Hala incelemede diyorlar .Aynı durumda olan varmı

aynen kardeş ama yansıtılır merak etmeyn diyolar bakalım bekliyorum bende..
  • indirim hala yansıtılmadı bende hesap kesim tarihi yaklaşıyor 82 li lerden ekstresine indirim yansıyan oldu mu arkadaşlar?
  • benim indirim olayı karıştı mh yardımcı oluyor sağolsunlar ama yetkili birrim oyalıyor savsaklıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de beklemedeyim. yansıtılacak dendi ama tarih verilmedi. yansıtılıncaya kadar kartı kullanmıyorum.
  • Güncel Bilgi: İndirim halen yansıtılmayınca tekrar aradım ve bu sefer de 30 yaş üstü olduğunuz için indirim yansıtılmayacak dendi. Yani önce yansıtılmayacak dendi, daha sonra yanlışlık olmuş yansıtılacak dendi. Son olarak da vazgeçtik yansıtılmayacak dendi. 2 kez şikayet kaydı oluşturduğum için de tekrar şikayet kaydı oluşturulamıyormuş. Bekleyenler varsa boşuna beklemesin.

Bunlara bu parayı yedirmemek için bundan sonra nasıl bir yol izlenebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nagodtumu

Güncel Bilgi: İndirim halen yansıtılmayınca tekrar aradım ve bu sefer de 30 yaş üstü olduğunuz için indirim yansıtılmayacak dendi. Yani önce yansıtılmayacak dendi, daha sonra yanlışlık olmuş yansıtılacak dendi. Son olarak da vazgeçtik yansıtılmayacak dendi. 2 kez şikayet kaydı oluşturduğum için de tekrar şikayet kaydı oluşturulamıyormuş. Bekleyenler varsa boşuna beklemesin.

82 doğumlumusun öyleyse hangi ay mesala ben ekim ayında doğmusum kampanyayı ilk duyduğumda halk bank müsteri hizmetlerini aradım kampanya şartlarını yerine getiriyorsunuz indirim yanşır dedi peki dedik alışveriş yaptık ama indirim falan yansıdıgı yok tekrar aradım muasebeleşince yansır dendi gene yansımadı kayıt açtılar hala incelemede yansımaşşa ses kayıtları va o kadar alışveriş yaptık hakkımı yedirmem

• quote:

Orijinalden alıntı: altayi

quote:

Güncel Bilgi: İndirim halen yansıtılmayınca tekrar aradım ve bu sefer de 30 yaş üstü olduğunuz için indirim yansıtılmayacak dendi. Yani önce yansıtılmayacak dendi, daha sonra yanlışlık olmuş yansıtılacak dendi. Son olarak da vazgeçtik yansıtılmayacak dendi. 2 kez şikayet kaydı oluşturduğum için de tekrar şikayet kaydı oluşturulamıyormuş. Bekleyenler varsa boşuna beklemesin.

82 doğumlumusun öyleyse hangi ay mesala ben ekim ayında doğmusum kampanyayı ilk duyduğumda halk bank müsteri hizmetlerini aradım kampanya şartlarını yerine getiriyorsunuz indirim yanşır dedi peki dedik alışveriş yaptık ama indirim falan yansıdıgı yok tekrar aradım muasebeleşince yansır dendi gene yansımadı kayıt açtılar hala incelemede yansımaşşa ses kayıtları va o kadar alışveriş yaptık hakkımı yedirmem

Evet 82 Haziran. Ben de aynen senin gibi hem alışveriş öncesinde hem sonrasında sordum, katılabilirsiniz dediler. Ne yazık ki Halkbank tarafında yapılabilecek birşey kalmadı, ses kaydını da dinlemişler, "Sizi yanlış yönlendirenler hakkında işlem yapıldı" dedi, ben de "bana ne işleminizden. Benim 50 TL'yi ödeyin" dedim, ses yok. Şikayetvar'a kayıt açtım. Oradan da cevap alamazsam Tüketici Hakem Heyeti ve BDDK. 50 TL çok para değil ama hakkımı kimseye yedirmem.

• Halkbank'a boşuna kayıt açtırmayın. Farklı sorunlar için kaç tane kayıt açtırdıysam bir tanesine bile geri dönmediler. Müşteri hizmetlerinin zaten dünyadan haberi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 6 Haziran 2013; 11:53:27 >
  • Yeni bir güncelleme: Sikayetvar kaydından sonra bugün tekrar Halkbank'tan aradılar ve ses kayıtlarının tekrar incelendiğini ve en geç önümüzdeki hafta indirimin yansıtılacağını söylediler. "Son kararınız mı?" diye sordum gülerek "evet" dedi telefondaki görevli. Bakalım önümzdeki hafta dönem içinde görmeyi bekliyoruz artık.
  • quote:

Yeni bir güncelleme: Sikayetvar kaydından sonra bugün tekrar Halkbank'tan aradılar ve ses kayıtlarının tekrar incelendiğini ve en geç önümüzdeki hafta indirimin yansıtılacağını söylediler. "Son kararınız mı?" diye sordum gülerek "evet" dedi telefondaki görevli. Bakalım önümzdeki hafta dönem içinde görmeyi bekliyoruz artık.

Ben de arayip kalaylayayim bugun biraz Halkbank'i.Bu kadar amatorce is olmaz.Yatirmayacagiz derlerse ben de sikayetvar'a yazarim artik.Bir daha da Paraf kullanmam artik,ellerine yuzlerine bulastirdilar resmen.

• Benimkini hala yatirmadilar yatir aklarinida sanmiyorum cok onemli bir meblag degil ama bddk da dahil sikayet edicem

• benim indirim iptal oldu.
    ama borç 50 tl eksik görünüyor.
    mh hiç bir şey anlamıyor.
    baktıklarını ben de online şubede görüyorum.
    limitte bir artma yok ama ne yapmam lazım
  • Beyler az önce internet şubesinden baktım. 50tl 19 mayıs indirimim nihayet 02.07.2013 tarihinde ekstreye yansıtılmış. 30 yaş muhabbetinden dolayı madur olan diğer arkadaşlar bir kontrol etsin hesaplarını derim.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.