Şimdi Ara

Paraf NFC 100/50 ParafPara (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
16
Favori
37.755
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uygulamayı güncelledikten sonra paraf günüm yüzde 5 indirim idi kafalarına göre paraf para olarak değiştirmişler aynı durumu yaşayan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: testerexxx

Bu mesaj silindi.
    aynı sorun bendede var. diğer bankalarda sorun yok ama bunda hata veriyor.tel s7 edge bu arada
  • Parafmobil uygulamasını kaldırdım tekrar yükledim bende düzeldi, başka yolu var mıdır bilmiyorum kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meyerovitch

Uygulamayı güncelledikten sonra paraf günüm yüzde 5 indirim idi kafalarına göre paraf para olarak değiştirmişler aynı durumu yaşayan var mı ?
    Bende de "İNDİRİM'' di, 5 kat Paraf para olarak değişmiş, M/H aramak gerekecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbs79

Bende de "İNDİRİM'' di, 5 kat Paraf para olarak değişmiş, M/H aramak gerekecek

Alıntıları Göster
    Paraf mobil uygulamasında bende yüzde beş indirim tanımlı iken parafparaya dönüşmüş ama halkbank uygulamasında halen yüzde beş indirim tanımlı olarak duruyor.
    Paraf NFC 100/50 ParafPara

• Dün baya bi uğraştırdı beni iki abimin ( kendi telefonlarında nfc yok) sim kartları huawei p smart 2019 telefona takip sorunsuz işlem yaptım lakin kendim ve babamın samsung s6 ve samsung a7 2017 ile bir türlü olmadı, s6 da son onay öncesi işlem red edildi uyarısı alıyorum a7 de ise daha ilk anda kartı alınız dit dit dit uyarı sesi geliyor.daha sonra sim kartı işlem yapabildiğim huawei ye taksamda değişen birşey olmadı,zorla bağlandığım müşteri hizmetleri telefon ile alışveriş kapalı açıp deneyin desede sonucun değişebildiğini sanmıyorum.benzer sorun yaşayan tavsiyesi olan var mı? Beş altı farklı işyeri, uygulama kaldırma kurma bir-çok şeyi denedim.

• mrmuhendis kullanıcısına yanıt
    Galiba gerek de yok. Parafree nin bile aidatı varmış. Parafta aidattan kaçış yok galiba (öğrenci için ücretsiz mi ? bilmiyorum)

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Rootluyum. Uygulamayı silip tekrar yükledim. Magisk hide yaptım bende oldu. Tanımlama işlemi yapıldı. Öde dediğimde hata vermiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • avantis A kullanıcısına yanıt
    Tamamen aynı durumdayım. Siz demeden Halkbank programına bakmamıştım, şimdi baktım orada sorun yok
    Indirim seçmek için mesaj attım, zaten kayıtlısınız drdi
    Müşteri hizmetlerini aradım, 5 dk fazla zaman verince kapattım.

Bu arada, kampanya bilgisi programı yeniden yükleyip kullanıcı girişi yapmadan gözüktü ama kullanıcı girişi yapınca kayboldu. Tekrar açınca gözüktü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 28 Haziran 2020; 3:27:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacksfather

Etmiyorlar hocam
    O zaman hiç bulaşmayım. Sağol

• HighDynamicRange kullanıcısına yanıt
    Paraf için de yıllarca kart ücreti yazdılar ama almaya yeni yeni başladılar. Belki Parafree de öyledir. Yoksa "free'lik bu durumu kalmıyor. :)

• Telefonum Xiaomi mi5, geliştirici seçenekleri kapattım, nfc açık, ödemelerde paraf kart tanımlı, telefon ve internetten alışverişe açık, paraf ve Halkbank uygulaması için tüm izinler açık.. ne yaptıysam olmadı. Telefonun kapağını da çıkardım birkaç kez denedim farklı yerlerde de olmadı. Müşteri hizmetlerini bir saat bekledim ama pes etmedim. Adamların kampanyadan haberi yok, neyse başka bir yere bağladı oda başından savma şu an teknik sepeblerden dolayı işleminizi başka saatte deneyin dedi.Bende kısıtlı olduğunu kampanyadan yararlanmak istediğimi söyledim. Yapacak bir şey yok şimdi. sonradan kayıt oluşturabilirsiniz dedi. Tek çözüm başka telefonda denemek olacak. Onuda yapınca bilgi veririm 😎

• realforever31 R kullanıcısına yanıt
    Az önce 9:45de işlem yaptım kazandınız mesajı geldi. daha kota dolmamış hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

Deme hocam ya :( makinayı yeni rootladik.

Birde paraf kredi kartım yok. Banka kartı ile kampanyaya dahil oluyor mu?
    Root yöneticin
    Magisk Manager
    Download Magisk Manager Latest Version 7.5.1 For Android 2020
    https://magiskmanager.com
    bu sitedeki program ise, bu programın özelliğinde şu var,

istediğin bir programa telefonunun rootlu olduğunu gizleyebiliyorsun, banka uygulamasını seçerek bu telefon rootlu değil gibi gösterebiliyorsun.

Konuda birisi bu şekilde root gizleyerek işlem yapmış.

• a101'den 7 paket sigara aldım, 50 lira kazandım, teşekkürler paraf.

• sabah migros jet kasadan hallettim, çok iyi kampanya
  • Bu paraf ın kart aidatı var mı?

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    Evet root yöneticimiz magiskmanager. Ama nasıl gizleyecegimi bilmiyorum.

Bilgi için teşekkürler.

@sahin1001 hocam yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 28 Haziran 2020; 12:28:2 >

• telefonum samsung galaxy c7 root falan yok diğer bütün bankalarda nfc yi sorunsuz kullandım ama bu sürekli bu hatayı veriyor telefonu resetledim yine aynı var mı çözüm bulabilen aynı durumda olanlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysim47 -- 28 Haziran 2020; 12:22:44 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.