Şimdi Ara

paraf+parafly Aralık E-Ticaret Kampanyası 100 Parafpara (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
31
Favori
15.455
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toplamda demesi ayri ayri yapilacak tum harcamalari iceriyor bence. Mesela 100 er tl 10 adet harcama ile 150 tl kazanilabilir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nabiaga kullanıcısına yanıt
    Eğer seyahat hattında geçmeyen puanlarınız varsa sistem ilk o puanlarınızı harcamış sayıyor.

• ulker95 U kullanıcısına yanıt
    Öyle bile olsa en fazla 100 tl diyor ki 15 adet 100 e 100 tl vermesi lazım değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulka -- 9 Aralık 2016; 20:40:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulka

Öyle bile olsa en fazla 100 tl diyor ki 15 adet 100 e 100 tl vermesi lazım değil mi?

Ben 10 tane 100 tl ye 150 tl dedim. 10 tane 100 un uzerine tek seferde veya toplamda 500 tl yaparsan diger kampanya ile birlesir. 200 tl olur. Diger kampanya yeniyil kampanyasi

• quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

Bu e ticaret kamp.dan gelcek 100 puan seyahat hattı puanı degilmiş, ayrı özel puanmış..
    Peki bunları nasıl ayrı kullanıcaz.. Normal 50 puanımla bu özel 100 puan nasıl ayırıp kullanıcaz marketlerde. 150 pusnım oldu.. Markette 100 cekince bu özel puanı mı çekmiş sayılcak

geçen kampanyada önce özel puan düştü..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulka -- 10 Aralık 2016; 12:12:32 >
  • N11'den 999 TL'lik ürün alacaktım erteliyordum çok iyi geldi valla Paraf gibisi yok

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 2 Mayıs 2020; 11:25:14 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulka -- 10 Aralık 2016; 12:14:32 >
  • Allahım paraf yardirdi geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabip kullanıcısına yanıt
    >Parafın sitesinde paraf yazması gayet doğal... Paraflyın sitesine bakın...

https://www.parafly.com.tr/Kampanyalar/KampanyaDetay/6470
  • kulka K kullanıcısına yanıt
    Tek çekim aldım aynı yerden cep şifre girme kısmında halkbank yazdı ve her iki kampanyaya da dahil oldu
  • suat_simsek kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulka -- 10 Aralık 2016; 12:14:51 >
  • kulka K kullanıcısına yanıt
    +4 taksit otomatik mi oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: munkun46

+4 taksit otomatik mi oluyor?

Evet. Katılım yok. Genel elktronik kampanyası.

• İnternet bankacılığında böyle yazıyor alt tarafta "9-23 Aralık 2016 tarihleri arasında Paraf Sanal POS'larından e-ticaret alışverişlerinde yapılacak tek seferde 500 TL ve üzeri taksitli alışverişe 30 TL ParafPara verilecektir. Katılım Dönüş SMS Metni: Parafly kredi kartınız ile E-Ticaret Kampanyasına başvuru kaydınız alınmıştır."

• cblack42 C kullanıcısına yanıt
    Onceki kampanyanin metni kopyalayip yapistirmislar muhtemelen. Yeni kampanya 1000'e 50TL veya 1500 100TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: suat_simsek

>Parafın sitesinde paraf yazması gayet doğal... Paraflyın sitesine bakın...

https://www.parafly.com.tr/Kampanyalar/KampanyaDetay/6470
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 2 Mayıs 2020; 11:25:8 >
  • quote:

Arkadaşlar konuyu netlestirmek adına cephaneciden 0.75 gr hesabima havale ile 2 taksit olarak 102.39 tl ye aldım. +4 taksit geldi. Yılbaşı kampanyası ve e-ticaret kampanyasına dahil oldu.

Hesabıma havale ile nasıl oluyor ne demek oluyor???? Direk hesabına gram altın olarak aktarılıyor.Banka sistemi üzerinden istediğin zaman bozdurabiliyormusun.Doğrumudur?Bozdurmak istersen 102.39 u kaça bozdurabiliyorsun mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermani06 -- 9 Aralık 2016; 23:20:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermani06

quote:

Arkadaşlar konuyu netlestirmek adına cephaneciden 0.75 gr hesabima havale ile 2 taksit olarak 102.39 tl ye aldım. +4 taksit geldi. Yılbaşı kampanyası ve e-ticaret kampanyasına dahil oldu.

Hesabıma havale ile nasıl oluyor ne demek oluyor???? Direk hesabına gram altın olarak aktarılıyor.Banka sistemi üzerinden istediğin zaman bozdurabiliyormusun.Doğrumudur?Bozdurmak istersen 102.39 u kaça bozdurabiliyorsun mesela

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulka -- 10 Aralık 2016; 12:15:24 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.