Şimdi Ara

paraf+parafly Şubat Beyaz Eşya Elektronik Kampanyası 75 Parafpara (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
20
Favori
10.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normalde kombo olanlari artik foruma yazmiyorum. Zaten ahali yaza yaza pek bir sey birakmadi.

Ama olmayani yazayim bari: Ininal olmuyor.
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    bende denedim az once ininal ve passolig olmuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muratsol kullanıcısına yanıt
    Eskiden ininal oluyormus. Arada onu da patlatmisiz. Surekli her turlu kombo foruma yaziliyor. Soyle oldu boyle oldu diye diye her yeri kuruttuk.

Sonra da banka isi degistirince bankaya yukleniyoruz. Bankayi savunacak degiliz ama acaba su olur mu bu olur mu diye sarayip bankayi soranlara yuzunden bircok avantaj zaman icinde kayboldu.

Paraf avanstayim. Kapatmak icin tirmaliyorum valla. Iyi kotu eskiden sektor karmasikligindan faydalanirdik :)
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    haklisiniz denemeden mh yi arayan cok ben hep kendin denemeye calisiyorum genelde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zphr

quote:

Orijinalden alıntı: oyyono

Geçen kampanyalardan birinde kazandığım 20 TL puanı ek karta aktarıp diğer puanlarımla birleştirip kullandığım parafparayı geri almışlar.
    Şu şarta dikkat edin "ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır."
    Şu şarttan bir şey anlamadım nasıl bir saçmalıktır.

O hatayı bende iptal olan kartım için yaptım. İptal olan karttan puanı sildiler, kullanıma kapalı kartın puanını tamamlayacağım bakalım. Böyle saçma bir şart hangi sivri zekanın ürünü merak ediyorum.

Kampanyaya farklı kartlarımla birlikte katılabildiğime göre farklı kartlardan kazandığım puanı da birlikte kullanabilmeliyim. Daha evvelde aynı anda katıldığım birden fazla kampanyada düşük puanı yükleyip yüksek puan kazanımlı kampanyayı değerlendirmeye almamışlardı. Herhangi bir bedel ödemediğim için bu kartı kullanıyorum. İlk fırsatta bırakacağım zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: u555

inial deneyen var mı ?

nasil denenecek inial

?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkbank diyalogu bir aydan beri farklı müşteriler olarak arıyoruz ama yarım saatte beklesek bağlanamıyoruz.Sizlerde durum nedir?

• bilisim2222 kullanıcısına yanıt
    Tabiki ininal karta paraf karttan para yukleyerek.
    Ama zaten olmadigini birkac mesaj ustte yazdik.

Bu kampanyadan puan kazanmak icin gercekten kart ile harcama yapmak gerekiyor.

Eski kombolar da oldu.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYALETGEMİ -- 7 Şubat 2017; 22:4:45 >
  • Hepsiburada geçerli mi acaba?

• .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_trabzon -- 7 Şubat 2017; 16:47:15 >
  • bimekse innal gelmişti yuklmeyi deneyen yok mu 100 er 100er olmaz mı ki? yoksa sadece kart mı satılıyor yukleme olmadan

sevgller günüyle karıstı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spoiler4all -- 7 Şubat 2017; 20:21:27 >
  • ........

Bu mesajı istek üzerine değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fevzid -- 9 Şubat 2017; 2:24:14 >
  • 5 mesajın 4 ünde ................ nokta nokta var .

Forum şifreli yayına geçmiş :)
  • Hepsiburada deneyen var mı oluyor mu arkadaşlar?
  • Akrabam olan bir beyaz esya arcelik bayisi var acaba gidip postan 1500 ceksem paraf gunumle birlesse 95 tl kar birakiyor. Peki bayi bundan zarar edermi acaba ayip olur diye sormaktan utandim.

• quote:

Orijinalden alıntı: beckhim23

Akrabam olan bir beyaz esya arcelik bayisi var acaba gidip postan 1500 ceksem paraf gunumle birlesse 95 tl kar birakiyor. Peki bayi bundan zarar edermi acaba ayip olur diye sormaktan utandim.

Banka %2 gibi bir kesinti uyguluyor

Emin değilim.ve 1 ay sonra alabiliyor parayı. hemen almak isterse kesinti %3,%4 falan oluyor . bankayla anlasmasina bağlı galiba. ama kesinti oluyor

• Merhaba arkadaşlar.

Parafly karti yeni aldim . paraf gunumden kazanilan puanlar siliniyor mu .

• quote:

Akrabam olan bir beyaz esya arcelik bayisi var acaba gidip postan 1500 ceksem paraf gunumle birlesse 95 tl kar birakiyor. Peki bayi bundan zarar edermi acaba ayip olur diye sormaktan utandim.

POS cihazından geçen her türlü işlem satışa girer, bunun KDV si vergileri vs ödenmesi lazım.

Teknik olarak maliyenin en kolay bulacağı işlemler bunlardır.
  • quote:

Hocam bu senin dediğin pos tefeciliğine giriyor söylemesi ayıp

Hem posta 1500 çekince dükkan sahibinin banka hesabına 1500 yatmıyor ki. Yüzde 1,30-1,60 arası anlaşmaya göre pos komisyonu kesiliyor. Üstelik faturasız bir işlem olacağı için akraba sıkıntıya girebilir. Bence hiç teklif etmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.