Şimdi Ara

Paraf ve palme çözenler fark yarattı (!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dağ,taş,akan suyuz biz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin gibiler bitmez haklısın

• PRF Yayınları TYT Matematik Yeni Nesil Tamamı Çözümlü Soru Kütüphanesi - Kitapİşler
    PRF Yayınları TYT Matematik Yeni Nesil Tamamı Çözümlü Soru Kütüphanesi,PRF Yayınları,Kitapİşler - İşler Kitapevleri
    https://www.kitapisler.com/prf-yayinlari-tyt-matematik-tamami-cozumlu-soru-kutuphanesi_58528.html?gclid=Cj0KCQiA_rfvBRCPARIsANlV66NQ4rlGyuqkmUVUGnrJN48ACL5bjmJyX3KLjyu3AFch-U6viIUrRQ4aAnhJEALw_wcB
    istesemde alamam iq bir kitabina bakayim dedim ..
    70 60 lar havada uçusuyor bu nedir abiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aposperitis -- 9 Aralık 2019; 22:44:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• aposperitis A kullanıcısına yanıt
    Belli ki fosforcu tayfası da bundan şikayetçi olmuş olacak ki videosunda kaliteli şeyler pahalı olur gibisinden bir şeyler söylüyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: aposperitis

https://www.kitapisler.com/prf-yayinlari-tyt-matematik-tamami-cozumlu-soru-kutuphanesi_58528.html?gclid=Cj0KCQiA_rfvBRCPARIsANlV66NQ4rlGyuqkmUVUGnrJN48ACL5bjmJyX3KLjyu3AFch-U6viIUrRQ4aAnhJEALw_wcB istesemde alamam iq bir kitabina bakayim dedim ..
    70 60 lar havada uçusuyor bu nedir abiii
    pdf ve grafik tablet bu yüzden var

• geçen yıl herkes sınavın zor olduğunu puanların önceki yıla göre düşeceğini söylerken sadece bekir avşar " sınav kolaydı ve çok sayıda fazla doğru yapan öğrenci var beklentilerinizi düşürün" demişti.
    o zaman da bekir avşar la dalga geçilmişti haklı çıktı

şimdi paraf akademiyi kurmaya çalışıyor ve ilk olarak türkçe ile başlanacak gibi duruyor ve oldukça sağlam bir türkçe hocası da bulmuş görünüyor (bilenler bilir z. özdemir hocayı)

çok geniş kaliteli hoca çevresi olan biridir bekir hoca. diğer derslerde de dikiş tutacaktır mutlaka.

sizler dalga geçebilirsiniz gri koça benzetebilirsiniz ama bekir hoca yıllarca haklı çıkmaya devam ederken sizde buraya birkaç trol yazısı yazarak tatmin olacaksınız

lisede olimpiyat biyoloji derslerine gelirdi bekir hoca. görüp görebileceğiniz en kaliteli biyoloji hocasıdır. ama siz gri koç muamelesi yapmaya devam edin tabi. ne de olsa "ergen"iz ne istesek deriz. derece yapan öğrencilerden para alıyor diyen bile çıkıyor. Türkiye 1. si de bizim sınıftan çıktı aynı sınıftan çok sayıda kişiyle derece videosu çekti. onlardan para aldı diyenlere bir tarafımızla gülüyoruz sadece. onların hocasıydı oğlum ne parası.

• aposperitis A kullanıcısına yanıt
    72 tl kitap mu olur aNa sKm.
  • tasxi kullanıcısına yanıt
    89’a bile var anasını satayım. Bu işin sonu hayra alamet değil 😭 ben artık sayfa sayısına bölüyorum. Soru sayısına bakıyorum birim maliyeti yapıyorum. Şunu gördüm Parafın nerdeyse tüm AYTlerini aldım sayılır. Pahalı gibi ama diğer kitapların 2 katı kalınlığında. Aslında ucuz, ya da öyle tatmin ediyorum kendimi. Cepten çıkan para belli😂😂 ama değiyor. Palme’de aynı şekilde hakediyor bence. Biyoloji aldım Palmaden gerçi sadece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kırıkfiskiye K kullanıcısına yanıt
    hocam kitabın Πdief i varsa atıyorum tablete(e tab 5 10.1 inc). Hassas kalemi de var mis gibi kitap dolu içi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.