Şimdi Ara

Paraf Yeni Yıl Kampanyası 400 TL ye Varan Parafpara! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
16
Favori
16.616
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki kampanyayı karıştırmışsınız siz. 1000 tl iade olan kampanyada sektör kısıtlaması yok. Amazon da olur, hepsipay da, fiziki poslar da.

Toplam 400 tl paraf puan kampanyası ise sektörel bazlı olduğu için sıkıntı olabiliyor.

Taksitli işlemlerde ise hiç sıkıntı yok. Toplam tutar esas alınır. Taksit tutarının hiçbir önemi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış heyecana kapılmışım 😀 peki aynı gün içinde Boyner’den iki kere alışveriş yapsak ikisi de işlerim birisi mi işler cüzdana para yüklesek olur mu burada Trendyol veya Hepsiburada ya

• quote:

Orijinalden alıntı: mkus76

Hocam taksit için dün gelen sayı neydi (BOL ..) acaba bu sayı neye göre değişir

Dün BOL 19 idi. Önceki gün biri 17 biri 16 diye geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egridereli -- 10 Aralık 2022; 18:15:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetak34

Altungold dan dün aldım bugün de dönem içine yansıdı ama taksitlendirme butonu çıkmadı. Ancak 2 gün önce epttavm de den aldığımda da ilk başta çıkmamıştı taksitlendirme seçeneği. Yine umudum var yani. Bakalım ilerleyen saat ve günlerde taksitlendirme olanağı sunacak mı?

Altungold için taksitlendirme imkanı vermiyor ama gelen sms ile taksitlendirme yapılıyor. Bugün bana BOL 21 yaz 3404 e gönder diye sms geldi bende gönderdim 3 taksit yaptı. Dün BOL 19, önceki gün 17 ve 16 diye gelmişti.

• egridereli kullanıcısına yanıt

Tahminimce ekstre tarihinden sonraki yapılan toplam işlem adedine göre o rakamları gönderiyor.

BOL yazıp 3404 e gönderdim fiziki kuyumcu posundan yapılan alışverişi. Sonuç bölündü ama faizli. Böyle bir saçmalık olabilir mi?

Müşteri hizmetleri kuyum sektörü olduğu için faizsiz bölünemeyeceğini söylüyor. O zaman faizli niye bölüyorsun bana bilgi vermeden. Mesaj gönderince bildiğimi varsayıyorlarmış. Ama mesajın sadece faizsiz bölünme için oluşturulan bir mesaj olduğunu da kabul ediyorlar.

BOL yazıp göndermek isteyenler bu durumu bilerek göndersin. Ben bir daha göndermem. Bölünenin iptali için kayıt oluşturdum.

• mehmetak34 M kullanıcısına yanıt
    Hocam faizli olduğuna eminmisiniz, dönem içi taksit ve gelecek dönem taksitleri topladığınızda fark çıkıyor mu. Altungold dan yapılan işlemlerde topladığımızda peşin tutarı veriyor bize, çok ilginç bir olay olmuş fiziki pos da faiz uygulaması

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetak34

BOL yazıp 3404 e gönderdim fiziki kuyumcu posundan yapılan alışverişi. Sonuç bölündü ama faizli. Böyle bir saçmalık olabilir mi?

Müşteri hizmetleri kuyum sektörü olduğu için faizsiz bölünemeyeceğini söylüyor. O zaman faizli niye bölüyorsun bana bilgi vermeden. Mesaj gönderince bildiğimi varsayıyorlarmış. Ama mesajın sadece faizsiz bölünme için oluşturulan bir mesaj olduğunu da kabul ediyorlar.

BOL yazıp göndermek isteyenler bu durumu bilerek göndersin. Ben bir daha göndermem. Bölünenin iptali için kayıt oluşturdum.

Altungold dan yaptığım 6 alışverişi bu şekilde 3 takside böldürdüm hepside faizsiz.

Bugun gelen sms ".... ile biten kart ile yapilan 339.72 TL harcamanizi masrafsiz, 113.24 TL taksit ile 3 ayda odemek icin, gun icinde BOL 23 yazip 3404 e gonderin B001"

Işlem sonucu da bu şekilde ".... ile biten kartinizla yapmis oldugunuz 339.72 TL harcamaniz, masrafsiz 3 ay taksitlendirilmistir. B016"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egridereli -- 11 Aralık 2022; 12:23:58 >

• DenzeL_28 kullanıcısına yanıt

Faizler ve diğer vergileri ayrı ayrı yansıtıyor. Yani dönem içine faiz ve vergiler de yansımış ana para dışında. Saçmalık şu kuyum yasaklı sektörse bölme, yasaklı değilse faizsiz bölmek zorundasın kampanyana göre.

Bana hiç mesaj gelmedi. Mesajlarınız üzere BOL.. yazıp 3404 e kendiliğimden gönderdim. Mesajları dikkate almış ama faizli bölmüş. Tabiki dediğim fiziki posda.

Altungold da paraf posu seçtiğimde ise (rastgele mesaj da çektim BOL diyerek) ne böldü, ne de dönem içinde taksitlendirme butonu çıktı.

Axess posu seçerek yaptığım ise hala provizyonda. Onu bilmiyorum ne yapacak. İnşallah faizli bölmez.

• liberty_15 L kullanıcısına yanıt

Benimde SSD siparişim işlemedi aradım görüştüm o an musait olan başka postan geçmiştir dedi.Ben de şansa mı alışveriş yapacağız dedim iptal ettim.Bir daha tövbe demeyimde çok zor N11 den harcamam yapmam.

• sadbul S kullanıcısına yanıt

İptal ettim bonusun garantipay ile Max 50 bonus kampanyası varmış onunla aldım. N11 garanti de elektronik olarak gözüküyor. Parafta ise param diye çıkıyordu

• Hb cüzdan dahilmi acaba

• bugün altungold dan alım yapılmıyor, fiyat düşünce satmak istemiyor mu acaba...

ben az önce aldım 5 gram.

• quote:

Orijinalden alıntı: mekatronikçi

ben az önce aldım 5 gram.

Sorun bende demek ki,teşekkür ederim.

• fb1907antep kullanıcısına yanıt

Ben çift kart ile ürün aldım saydı, saymıyor diye biliyorum

• mekatronikçi kullanıcısına yanıt

Ben cumartesi günü aldım, hesabıma altın gelmeyince baktım şimdi IBAN hatalı demiş, IBAN'ı bankayla karşılaştırıyorum doğru. Sizin gram altınlar hesabınıza geldimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Ben cumartesi günü aldım, hesabıma altın gelmeyince baktım şimdi IBAN hatalı demiş, IBAN'ı bankayla karşılaştırıyorum doğru. Sizin gram altınlar hesabınıza geldimi?

Bende cumartesi ve pazar günleri aldım hâlâ hesabıma gelmedi.

Hesap bilgileriniz güncel olsa bile bilgilerin olduğu sayfaya girip kaydedin. Ben sabah 11de aldım az önce geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozann -- 12 Aralık 2022; 14:48:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.