Şimdi Ara

Parafly Ölmüştür... Katsayılar x2'ye düşürüldü... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
22
Favori
21.519
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanla bonusla iş yapanlara geçmiş olsun

Bankalar artık kredi kartı gibi plastik kullananlara her alışverişe %50 indirim yapmalı

Önceden nakite indiirm vardı şimdi karta indiim olmalı.

Paralar bankada durduğu sürece banka 1 kişinin parasını 9 farklı kişiye satabiliyor adı üstünde sanal para karşılığı yok

Bu yüzden kredi kartı kullananlara anında %50 indirim istiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İroniMan -- 10 Temmuz 2015; 23:18:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakaik

Şikayet oluşturdum başka ne yapabiliriz çok canım sıkıldı ya gitti ya 900*5=4.500 TL lik seyahat planım.

Hem kendi sitelerinden sikayet edicez hem sikayetvar dan hem se sosyal medyada. Ben katsayisi için basvurdum daha kart gelmeden öldü paraf işi.

• parafcard da ölü durumda aslında aylardır hiçbir kampanya vs yok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • insan katsayıyı indirmeden önce haber verir. Şu tarihe kadar çarpan 4 olarak devam edecektir diye. Halkbank yazıklar olsun hiç mi hiç beklemezdim.Toplanan o kadar puan boşa gitti geçmiş olsun herkese .
  • Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.

Neyini şikayet ettin merak ettim ? Nasıl bir ruh hali seninkisi acaba ?

• parafly ın yanında bir de paraf kartım vardı.

ilk hamle olarak şimdi arayıp paraf'ı kapattırıcam. sebep olarak da katsayıların habersiz düşürülmesini göstericem.

sonra da tüm kanallardan şikayetimi yapıcam. böyle saçmalık olmaz.

sosyal medyadan da şikayetlerimizi yapalım sesimizi duyuralım. en azıdan otel ve uçak bileti katsayılarını 3e çıkartma şansımız olabilir.

bu duruma sevinen eziklere de hiçbişey demiyorum.

bu katsayı olayını ticarete dönüştüren adamlar zaten puan biriktirmezler. puanlar yüklendikçe satışa çıkarıp bikaç gün içinde harcarlar.

yani bu olaydan adam gibi alışverişini yapıp tatil için puan biriktirmeye çalışan benim gibi insanlar etkilendi .

sonuç olarak halkbankası katsayıları en azından 3'e çıkartmazsa paraf ve parafly kartlarının sonu gelmiş demektir. şimdiden başvurdum adios'a.

• Ilk olarak sizin de Dediğiniz gibi Paraf olan kartı kapattırayım ben ve eşim de ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersyno -- 8 Temmuz 2015; 19:36:14 >
  • Bize ne senin paraflyından yaa

• Iyiki puanlarimi kullanmisim.
    -138 puandayim .eksiyi kapatip adiosa dewam.
    Adios hic degilse bol bol kampanya yapiyor.
    Ama tepki olarak kartlari SIFIRLAYIP kapatalim

• Bende okkali bir mail atip kartin tum ozellikleri bitti, duz bir kredi kartindan farki yok dedim . kampanyalarida azaldi zaten,.,
    Yakin zamanda kapatacgomi suan icin kullaniminida biraktigimiz yazdim..

• Pazarlık yapıp x3'e bağlayalım 😄😄😄

• içinde birikmiş puan olmasa arar kapatırdım. 2 kat nedir ya. zaten biletleme ücreti ıvır zıvır zararına işlem yapılıyor aynı hesaba gelecek. 1 kat indirse anlarım da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oteli ve uçağı 2 kata indirmeleri kendi bacaklarına sıkmaları demek. Adiosta da 2 kat kullanıyoruz ve puanları kazanmak çok çok çok daha kolay. Parafly ile silinen puanlarla otel veya uçak rezervasyonu yaptırmaz 1 allahın kulu bile adios varken... Ama araba kiralama ve otobüs bileti için x3 çok kötü bir rakam değil, adiosta araba kiralamada x1.2 olduğunu düşünürsek...
  • yaptıkları çok dengesizce oldu. Zaten ayda yılda bir kampanya yapıyor. eticaret alışverişlerinde 1000 e 100 tl puan vermiyor. eee ne kaldı geriye. 2 ayda bir yaptıkları 40 50 tl paun kampanyaları. Onu da kesin birinde geri alıyor puanı. İçinde 300 tl puanım vardı kullanıp atarım bi kenara bi daha da işim olmadıkça kullanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetersiz_Bakiye

Puanla bonusla iş yapanlara geçmiş olsun

Bankalar artık kredi karı kullananlara her alışverişe %50 indirim yapmalı

Paralar bankada durduğu sürece banka 1 kişinin parasını 9 farklı kişiye satabiliyor adı üstünde sanal para karşılığı yok

Öyle %50 yapsa 9 kişiye satacak parası mı kalır, amma saçmalamışsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Siteden şikayet maili gönderdim. Hiçbir işe yaramayacağını bilsem de yine de gönderdim. Herkese gecmiş olsun 400 puanım vardı malesef heba oldu.

• Amatörlük diz boyu.Bir Vakıfbank kadar olupta puanlari eski katsayi ile harcamak için sure vermedin.
    Kac yil oldu cikali ki simdi yılların karti gibi kat sayilari düşürüyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 8 Temmuz 2015; 19:55:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

quote:

Orijinalden alıntı: Yetersiz_Bakiye

Puanla bonusla iş yapanlara geçmiş olsun

Bankalar artık kredi karı kullananlara her alışverişe %50 indirim yapmalı

Öyle %50 yapsa 9 kişiye satacak parası mı kalır, amma saçmalamışsın

Parası çok olan da parayı bankaya atıyor, kredi çekende parayı bankaya koyuyor ev araba satın alanda parayı bankaya koyuyor

Yani para hep bankada duruyor hiç eksilmiyor sadece yer değiştiriyor. Küçük nakitler haricinde kimse yüklü miktarı yanında taşımaz evde bırakmaz

Paraları kimse kullanmadığına göre bankada duran parayı ben 100 kişiyede satarım faizinide yerim

Daha önce %25 indirim demiştim ufak tepek indirimler yapmaya başladılar ( önrnek novo, odeo kart cepteteb) gibi bi zamanlar iade ve indiirm olmayan sistem geldi.

Şimdide hedef koyuyorum %50 indirim yapsınlar diyorum

Hiç zarar etmezler dijital para nede olsa herkes nakite dönmediği sürece sistem böylece işler durur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.