Şimdi Ara

Paraftan Öğretmenlere Özel 100 TL parafpara (2li combo) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
11
Favori
10.742
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öğretmenlerle alıp veremediğin nedir birader. Neyin acısı ve öfkesi anlamak imkansız.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

"yük taşıyıcıları ve nakliye" olarak göründü.

• grkm_evo kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Başka bankanın seyahat kampanyasında deneyeyim bakalım ne olacak.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

hocam deneyimledikten sonra bilgilendirirseniz sevinirim.

• MUHAT M kullanıcısına yanıt

19 beğeni alan mesaja bakmanız yeterli ajitasyon içerikli mesajı görmek için

Son güne doğru başka kampanya olmazsa deneyimleyeceğim hocam. Yaparsam yazarım buradan yine.

• Arkadaş önüne gelen öğretmene sallıyor. Evet kamuda en düşük maaşlı çalışanlardan birisidir öğretmen.
    İstediğiniz dahamı az alalım ne yapalım. 15 tatil ve yaz tatillerinde okulda mı bulunalım. Sizi nasıl mennun edelim.
    Çocuğun varsa veya olduğunda öğretmen seçmek için siraya girersiniz ama. Neden eğitim önemli çünkü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fagala kullanıcısına yanıt

Bizim peder 60 yaşına geldi, cumartesi açık lise pazar yine maske makinesi üretiminde çalışıyor. Diğerlerini bilmem ama meslek lisesindeki öğretmen makine başında işçi gibi çalışıyor. 2 sene haftasonu dahil affedersin eşek gibi çalıştılar ek olarak aldıkları ücret 1200 TL her ay. Fazla çalışmaktan bizzat babamın tenisçi dirseğini ben tedavi ettim, gecenin 1'inde makine üretimi durdurdu birlikte uykudan uyandık okula gittik makinenin parçası ile 2 saat uğraştı frezeledi ücret falan da yok. Siz gece 1'de işe gitme durumunda olsanız, mesaiye kalsanız mesai ücreti verilmemesi sorunsalı falan diye ekşide başlık açarsınız çığırtkanlık yaparsınız. Öğretmenlere sallayanların neden öğretmen ol-a-madığını merak ediyorum. Bu ülkede doktorlar, öğretmenler ve birkaç meslek daha sevilmez maalesef. Adam gelmiş genelleme yapıp tüm öğretmenleri tek kefeye koyuyor oturduğu ofisinden. Her meslek grubunda işini suistimal edenler olur. Sen de gidip öğretmen olaydın da sen de 6 ay (!) yataydın madem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 24 Ocak 2022; 15:3:28 >

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Bende haksız olduğunu düşündüğünüz izinlerimden %1 kesinti yapılarak size verilmesini kabul ediyorum. Sizde maaşlarınızdan aynı kesintiyi ihtiyaç sahiplerine dağıtır. Eğitim ve öğretim herkese lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Senin gibi düşünenlere değil o bordrodaki rakam, bordro yapmak için harcanan kağıda, zamana bile yazık.

• yasin613 Y kullanıcısına yanıt

Hocam paraf a girince sağ alt köşedeki size özel denen yere tıklayın Bi. Biz orada bulduk kampanyayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MUHAT M kullanıcısına yanıt

Ülkede tek ihtiyaç sahibi kamu çalışanlarıdır. Uzakta aramaya gerek yok. Asgari ücretliler sefa içindeyken memurlar sefil haldeler, çok üzülüyorum. Kamu çalışanları tek gömlek ile yaşarken benim 15 çeşit gömleğim olması vicdanımı rahatsız ediyor.

Kim kimin vergisiyle emeğiyle maaş alıyor, kim kimin hakkına giriyor önce bir düşün, sana yıllardır öğretmenler emek verdi onların senin üzerinde hakkı var, ama sen bundan bir şey anlamamışsın,

** Devlet senin için okul yaptı, öğretmenlere, memurlara, çalışanlara maaş verdi, temizlik malzemesi masrafı yaptı, kitap, kırtasiye, bina giderleri vs. masraf yaptı. Bütün bunlar sen oku insanlara ve ülkene var gücünle çalış,faydalı ol diye yapıldı. Ama sen bunlardan bir şey almamışsın. Burada üzerinde emeği olan öğretmenlerine saldıracağına çalışıp daha iyi bir konuma gelseydin, öğretmenlerden daha fazla gelirin olurdu, en azından öğretmen olabilseydin burada bu tartışmaya girmezdin. " Vergiyi" vermek için kazancın nereden geliyor, bunları bir düşün. Sende benim vergimden yararlanıyorsun, asıl benim vergime yazık.

Bu arada yukarıda başka bir arkadaşa yazdığın cevabı okudum, aynı kurumda çoğu eski memur, yeni öğretmenlerden fazla maaş alıyor. Yani diyeceğim o ki öğretmenler öyle çok büyük para almıyorlar.

Daha fazla seninle muhatap olmak istemiyorum. Haydi sen yoluna ben yoluma. Kampanya konusu gereksiz yere kirletilmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet0691 -- 24 Ocak 2022; 21:40:3 >

• ahmet0691 A kullanıcısına yanıt

Konuyu kirleten sizsiniz. Maaşını beğenmeyen yeteneklerini özel sektörde sergilemeli  

• Bindiğiniz dali kesin yere dustüğümuzde anlayacağiz yediğimiz naneyi.Bulundugum ilçede birinci Türkiye de derece yaparak bircok mevki alacagim yerleri birakarak bile isteye öğretmen oldum.21 yildir grurla hizmet ettim.25 yilimi da. Sayiyorum.icerden bakanlik,yoneticiler,veliler disardan vatandas ugrasin.Sadece tek amacim kaldi vicdanli insan yetistirmek.insan olmasini ogretebilmek.ÇÜNKÜ bakiyorumda insanlik ölmuş namazini kilmayi birak selasini bile okuyan yok.

e devlet üzerinden ödeme yaptım 25 tl yüklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poet2626 -- 25 Ocak 2022; 12:29:35 >
  • poet2626 P kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.