bu aparatı pc ye taktıgımda lpt1 olarak görmesini istiyorum ama usb yazdırma aygıtı olarak görüyor. win7 kullanıyorum. lpt1 olarak görmesini istememin sebebide harici devreyi kontrol edeceğim ama bir türlü yapamdım. içinden cıkan cd yide denedim yukarıdaki linkteki dosyayıda kurdum ama bişey değişmedi.
onun içinde sürücü cd çıkmadımı eğer yoksa bulun ve yükleyin çünkü döngüsel dönüşüm hatası alıyor olabilirsiniz...tavsiyem setup dosyasını bulun ve tekrar işlem yapın durumunuz düzelecektir...
çıktı ama bnm işime yarayacak olan kx-210 çıkmadı
UE-PA15CC
810driver
BF-100C
BF-1284
USB Netlink cable 2.0
YC-100C(USB DATA TRANSFER CAB
YC-100D(USB DATA TRANSFER CAB
bunlar çıktı hepsini denedim ama olmadı. hatta linkteki adresten win7 yazan driver dosyasını indirdim içinden çince bir kurulum çıktı oda işe yaramadı.
ozaman daha önce hangi işletimi kullanıyordunuz ve orada yapabiliyormuydunuz. Eğer cevap evet ise işletim sisteminizle uyumsuzluk göstermesi olabilir...Win7 uyumsuz sürücüdür belki....
sanal xp kurdum ama yine olmadı :( bir türlü doğru bir şekilde tanıtamdım.
"usb-paralel bridge" olarak görüyor. usb yazdırma aygıtı olarak görüyor. ama bir türlü LPT olarak görmüyor :S
çözüm önerisi yokmu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme