Şimdi Ara

paralı otoyolda 107 km/h ile radara yakalandım !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladığım kadarı 107km ile otoyol'da değil otoyol bağlantı yolunda radara girmişsiniz. Eğer belirttiğiniz yolda hız sınırı daha düşük ise o sınırı aşmış olabilirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Anladığım kadarı 107km ile otoyol'da değil otoyol bağlantı yolunda radara girmişsiniz. Eğer belirttiğiniz yolda hız sınırı daha düşük ise o sınırı aşmış olabilirsiniz?

evet bağlantı yolu ama sonuçta bölünmüş yol hız sınırının 110 km den az olmaması gerektiğini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyline_GTR

quote:

Anladığım kadarı 107km ile otoyol'da değil otoyol bağlantı yolunda radara girmişsiniz. Eğer belirttiğiniz yolda hız sınırı daha düşük ise o sınırı aşmış olabilirsiniz?

evet bağlantı yolu ama sonuçta bölünmüş yol hız sınırının 110 km den az olmaması gerektiğini düşünüyorum

Düz mantık olarak bakmayın:) şehirler arası yollarda sürekli hız limiti nasıl 110 yada 90 olmuyorsa, yolun geçtiği yer v.s. gibi durumlara göre hız sınırı düşürülebilir...
  • EN iyisi 90km sabit hızda Cruise Controlle gitmek. Hem az yakıt, hem az ceza.
  • İyide otobanda yazılmamış ki ceza, bağlantı yolunda yazılmış. Bağlantı yollarında 70 yada 90 hız sınırı olur.

Yol terimlerini karıştırmayın. Bağlantı yolunu şehirlerarası yollar ile kıyaslamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 1 Şubat 2012; 22:28:38 >
  • ...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mckoy -- 1 Şubat 2012; 22:28:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inque

EN iyisi 90km sabit hızda Cruise Controlle gitmek. Hem az yakıt, hem az ceza.

Evet hocam. İbrede 98'e sabitleyince 90la gidiyordu bizim araba. Uşak-İzmir arası 6.0-6.5 ortalamayı yakalıyordum.
    Dün aynı yolu kullandım biraz da rüzgarlıydı. İbrede sabit 120. GPS'te 113. Tüketim: 8.7LT/100km
  • quote:

Düz mantık olarak bakmayın:) şehirler arası yollarda sürekli hız limiti nasıl 110 yada 90 olmuyorsa, yolun geçtiği yer v.s. gibi durumlara göre hız sınırı düşürülebilir...

evet aynen katılıyorum.

ayrıca yapacaksanız itirazınızı şubeye değil mahkemeye yapmanız gerekiyor. itiraz etmeye karar verirseniz de bahsettiğiniz yola gidip limiti incelemenizi tavsiye ederim.
  • Her yer tuzak ve pusu kaynıyor.Dün ustamla birlikte Ankara Ostim den Keçiören e doğru giden çevre yoluna çıkıp bir test sürüşü yaptık.Dönüşte sanayiye doğru gelirken sağ tarafta mavi çift farlı bir corolla radar atmış ve az ilerde çevirme vardı dizlerim titredi resmen çok şükür geçtik ...
  • hocam merhaba;

Ben de aynı yolda 31 ocak 2014 te ceza yedim ve bana cok koydu vallaha. Yani Gişeleri geçtikten sonra otobana girişe 100m kala radar koyulmasının polislerin kotayı yakalamasından başka bir sebep göremiyorum.

Siz mahkemeye veya başka bir yere başvurdunuz mu? Bilgi alabilir miyim?
  • şubeye itiraz için gittim bana oranın hız sınırının 90 km olduğunu söylediler öyle olunca paşa paşa cezayı ödedim daha sonra tekrar o yoldan geçerken gişeleri geçtikten yaklaşık 500m sonra ağaçların arkasında kalan hız sınırı tabelasını gördüm
  • Valla şu arabalar devlet icin nimet nimet
    Para mi lazım yapıştır cezalari
    Mtv-ötv-yakittaki vergiler malumuzun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet arkadaşlar evime ceza gelince şok oldum izmit batı gişelerinden geçtikten sonra izmit-istanbul yönünde tem bağlantı yolunda tam ismetpaşa sıtadının önünde yakalandım. Benim burada aklımı karıştıran otoyollarda hız limitini 120 olarak biliyorum bölünmüş yollarda bile hız limiti 110 nasıl oluyorda ben 107 ile paralı otoyolda ceza yiyebiliyorum. Sonuç olarak 154tl ceza bugün kapıma geldi. Bu duruma benim itiraz hakkım olabilir mi ya da yasal itiraz hakkım varmıdır yardımlarınızı bekliyorum

Araç ticari mi?

• tuzak kurulmuş bölgeler var bazı kısa mesafelerde hız limitleri düşürülmüş olan ki tahminen orada yemişsiniz cezayı, amaç kaza önlemek değil de para kazanmak olunca böyle durumlar olabiliyor, sürekli tetikte olmak tabelaları takip etmek lazım
  • Orada ben de radardan gectim. Bağlantı yolu ve hız sınırı 90km. Buna gore hareket edin. 99'un uzerinde ceza kesiliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

quote:

Evet arkadaşlar evime ceza gelince şok oldum izmit batı gişelerinden geçtikten sonra izmit-istanbul yönünde tem bağlantı yolunda tam ismetpaşa sıtadının önünde yakalandım. Benim burada aklımı karıştıran otoyollarda hız limitini 120 olarak biliyorum bölünmüş yollarda bile hız limiti 110 nasıl oluyorda ben 107 ile paralı otoyolda ceza yiyebiliyorum. Sonuç olarak 154tl ceza bugün kapıma geldi. Bu duruma benim itiraz hakkım olabilir mi ya da yasal itiraz hakkım varmıdır yardımlarınızı bekliyorum

Araç ticari mi?

hayır kendi özel aracım

• Bazı yerlerde sınır 90 a düşüyor radarıda oraya koyuyorlar Devletin şu an için bütçedeki açığı kapama yollarından birisi olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neemis

Bazı yerlerde sınır 90 a düşüyor radarıda oraya koyuyorlar Devletin şu an için bütçedeki açığı kapama yollarından birisi olsa gerek.

2013 yılı ocak-eylül arası bütçe açığı -13.264.590*1000 TL, aynı dönem trafik para cezaları toplanan miktar 32.719*1000 TL
    405 kat arada fark var, o trafik cezalarının 405 katı ceza tahsil edilse anca kapanır bütçe açığı. Hala trafik cezaları ile bütçe açığı kapatılmaya çalışılıyor diyenlere duyurulur. Kaynak: Maliye Bakanlığı 2013 Yılı Genel Yönetim Bütçe İstatistikleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

quote:

Orijinalden alıntı: neemis

Bazı yerlerde sınır 90 a düşüyor radarıda oraya koyuyorlar Devletin şu an için bütçedeki açığı kapama yollarından birisi olsa gerek.

2013 yılı ocak-eylül arası bütçe açığı -13.264.590*1000 TL, aynı dönem trafik para cezaları toplanan miktar 32.719*1000 TL
    405 kat arada fark var, o trafik cezalarının 405 katı ceza tahsil edilse anca kapanır bütçe açığı. Hala trafik cezaları ile bütçe açığı kapatılmaya çalışılıyor diyenlere duyurulur. Kaynak: Maliye Bakanlığı 2013 Yılı Genel Yönetim Bütçe İstatistikleri

O açığı tek bir gelir kaynağıyla kapatamazsın zaten cezaları artırsın, ötv yi artırırsın, benzini 5 lira yaparsın hepsi birleşir açık yine kapanmaz sadece azalır.

• araba alırken vergi yakıt alırken vergi bakım yaptırırken vergi yıllık motorlu taşıt vergisi kasko yaptırırken vergi yakında satarken de vergi çıkarırlarsa hiç şaşırmayacağım birde üzerine trafik cezası tuzu biberi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.