Şimdi Ara

paralı serverlarda deneme lvl 20 ye kadarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 10 gündü galiba
  • evet
  • arkadaşlar bende 10 günlük GUEST PASS var bunu nsl yükliyecem nolur söyleyin yaw
  • kolay wow sitesine girecen new acc tıklayacan şifreyi yazacan en sonunda senden kredi kartı veya bankamatik kartı no us ister onu yazacan oynuyacan kredi kartından 10 gunluk sifrelerde para cekilmez yani 10 gunluk bedava oynarsın
  • ama tabi 20 lwl kadar çıkarım
  • ewt lew20ye kadardi bide trade filanda yapilmiodu sanirim hatta mailde atilmiodu die biliorum ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trialın süresi 15 gün değilmi level dergisinden çıkan
    ben onla lvl 20 night elf rogue ve lvl 20 night elf hunter yaptım

edit:yanlış yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadowsong -- 20 Aralık 2006; 19:45:11 >
  • hyr kardeş bu oyunun içinden çıkan ama hiç bir zevk almıyorsun.ama ne yapalım bununla geçnicem şimdilik yazılılar bitince normale döncem
  • süresi 10 gündür ve orjinal acc den herhangi bir farkı yoktur :) kim demişse mail bile atılmaz diye size ayıp etmiş
  • trade yapılmıyor 10 gün deneme sürecinde mailde atılmıyordu galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: galdor

süresi 10 gündür ve orjinal acc den herhangi bir farkı yoktur :) kim demişse mail bile atılmaz diye size ayıp etmiş

ben sahsen oyuna onla basladim mail atamadim yada arkadaslarim bana birseyler wermek icin trade yapmak gerektiginde yapamadilar su andaki sistemi bilemicem ama böleydi bu yazin ...
  • Şu anda 10 günlük keylerin durumunu yazayım ben size canlı tanığı olarak. Level sınırı 20, trade ve posta alışverişi yapılamıyor bilginize Ama 10 günün sonunda orj key ile devam ettirirseniz bütün sınırlamalardan kurtulup 30 gün daha beleş oynuyabiliyorsunuz benim birader gibi
    Not : 18 Aralık 2006 tarihinde gerçekleştirilmiş bi olaydır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnun13 -- 21 Aralık 2006; 10:18:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mecnun13

Şu anda 10 günlük keylerin durumunu yazayım ben size canlı tanığı olarak. Level sınırı 20, trade ve posta alışverişi yapılamıyor bilginize Ama 10 günün sonunda orj key ile devam ettirirseniz bütün sınırlamalardan kurtulup 30 gün daha beleş oynuyabiliyorsunuz benim birader gibi
    Not : 18 Aralık 2006 tarihinde gerçekleştirilmiş bi olaydır.

Demek sistem hala aynıymış

Bilgi icin saol dostum

• nsl ya arkadaşlar birşey sorcam şimdi ben WOW kutunsdan çıkan 10 günlüğü açtırsam sonra yine para verip devam edebilirmiym 60 lwl olabalirmiym FREE serverda oynuyoruz onda dimi
  • arkadasım orjinal wow kutusundan cıkan key ile trial key farklıdır orjinal kutudan cıkan key ile belli bir sure devam edersin sonra istersen sureyi uzatırsın orjinal kutudan cıkan belli bir sure bedava olan keyde belli bir sınırlama yoktur trial key acc farklıdır mesela level dergisi vermişti 10 gun gunluk trial diye 10 gun oynarsın level 20 yaparsın mail ve trade atamazsın bunun amacı reklam yaparak oyunu tanıtmaktır 10 gunluk trial suresi bittikten sonra istersen
    para vererek aynı acc devam ettirebilirsin okey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodThief -- 21 Aralık 2006; 16:54:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkwarrior

arkadasım orjinal wow kutusundan cıkan key ile trial key farklıdır orjinal kutudan cıkan key ile belli bir sure devam edersin sonra istersen sureyi uzatırsın trial key acc farklıdır mesela level dergisi vermişti 10 gunluk trial diye 10 oynarsın level 20 yaparsın mail ve trade atamazsın bunun amacı reklam yaparak oyunu tanıtmaktır 10 gunluk trial suresi bittikten sonra istersen
    para vererek aynı acc devam ettirebilirsin okey

Tam olarak öyle değil arkadaşım o trial keyi devam ettirmen için orj key satın alman lazım başka türlü devam ettiremiyorsun en yazık ki ( 40 YTL bayılıp orj oyunu alacan yane ) Ben şahsen öyle yaptım biraderin acc u için

• heee tmm usta birşey sorcam ben mesela 20 lwl kadar getirdim sonra buna devam etmek istiyorum para ödeyip açtıramcam ama diyer cd keyde başka karakter var ( yani orjinalinde) yani ben mesela orjinali açıtırsam diyer karakter gider dimi çünkü cd keyleri faklı (yani ikisinini bir arada oynayamam)ikisiide devam etirmek baya bir pahalıdır o yüzden ben ORJİNALİNKİSİNE devam ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.