Şimdi Ara

Paralı VPN servisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
2.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bitcoin'den alma şansı vermeyen hiçbir VPN'ye güvenmeyin.Hepsi log tutuyor.Devlet sorarsa da verir.
  • IIIIH vermez, six feet, anca devlet seni ABD de mahkemeye vercek, o mahkemede haksız cıkarsan verir.
    mesela ben Hidemyass yonetimine email attım gezi olaylarından haberleri var.
    Dedigi : HALKIN HUKUMETE KARŞI bu tur ozgur dusuncelere sopa atmak sizin gibi 5. dunya ulkelerinin işi
    bu asla ve asla ABD mahkemelerini baglamaz, yani sizin orada paylaştıgınız bi yazı yuzunden
    bizden ip alamaz, anca sizin işlediginiz suc dosyası abd yasalarında da SUC ise ip niz paylaşılır dedi.

Mesela hukumetimiz bu firmadan gezi olaylarında bazı sitelerden aldıgı ip lerin hidemyass den geldigini
    belirlemiş ve onlardfan bilgi istemiş onlarda abd mahkemesinde dava acın demişler, bizim hukumetde
    küs küs gitmiş. Oyle cart diye ip paylaşılmaz, paylaşırlarsa rakipleri cok piyasadan siliniverirler.

Ama siz torrent paylaşırsanıoz, warez paylaşırsanız, bunlar abd yasalarında suc oldugundan
    hic üşenmeden ip nizi verirler ona göre.

Yani hangi amacla kullancagınız onemli.

ayrıca ben mesela asla sadece vpn kullanmam buraya bile mesaj atarken free socks proxy aldıgım bi site var.
    her gun oradan 40-50 tane socks proxy buluyorum rusya yada cin e ait yada guney amerika ulkeleri
    onlar uzerinden de geliyorum

Yani PC- HIDEMYASS > SOCKS PROXY...FORUM... bu yuzden mesela burada kullandıgım ip bi fransız socks proxy
    buna basvurdugunuzda alacagınız ip bi WEB proxy ip si oradanalacagınz ip benim HIDEMYASS ip si....

yani ben olaya birde bi kademe daha ekledim

pc >hidemyass> socks > web proxy> forum :))))) hadi bulsun beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 11 Şubat 2014; 17:06:36 >
  • Private Internet Access en iyi bilinenlerden, epey kullandim ben de. Simdi ama saglam bir VPS aldim, orada kendi kurdugum kisisel VPN'mi kullaniyorum.
  • burak abicim sen yalancısın bunların hepsi PARALI VPN ve sen verdigin linler
    REFERRER iceriyor yaptıgın resmen 3 kagıt ve cok ayıp.

INCELE CO ya boşuna girip linklere tıklamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adachi

Private Internet Access en iyi bilinenlerden, epey kullandim ben de. Simdi ama saglam bir VPS aldim, orada kendi kurdugum kisisel VPN'mi kullaniyorum.

Peki öyle pahalı olmuyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.