Şimdi Ara

PARAM EKSİ GORUNUYOO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bnde anlayamadım ama yan tarafta lost 2 500 000 500 000 falan yazıyor ilginç Ama arkadaşlarında dediği gibi koxptandır sanırım
  • koxp tan dolayı
  • Emin olun koxp la ilgisi yok beni warrıorda' da olmustu -500k yazıyodu chara 5 m aktardım 4.5m oldu charda size yemin edebilirim
  • o koxpdan dolayı. rpr yapacak ama paran yok üstünde 1 canavar kesib para kazandınızda ozaman "-" e düşüyor. 4.5m para aktar üstüne "-" düzelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ætilla

Haciz kapıda

gusel espri

• knight online sitesi ewini ipoteklemiş :D:D:D:D
  • Hep geyik hep geyik olmaski

Koxp kullanmışsın bide pişkin pişkin gelip soruyosun hadi git sen illegal forumlara naaşşş

Eskiden bu tip konularda bu tip cevaplar olurdu (1 yıl öncesinden bahsediyorum) 1 yılda neler deişmiş hey gidim hey
  • k2 mafyası haraç istiyo ya vercen yada - de kalcak banada oldu haracımı verdim kestiler
  • HACİZ GELMEDEN POSTAYLA ARKADAŞINA AT ADAMLAR GİDİNCE GERİ ALIRSIN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ﻮ-ı-ς-ı-א

quote:

Orjinalden alıntı: emrememre

quote:

Orjinalden alıntı: volkansen84

quote:

Orjinalden alıntı: Untouch

knighta borç yapmışsın, ödemezsen oklarını ve yüzüklerini alırlar haciz gelir charına

euhe koptum

• koxp kullanıyorsan yada bug lı olarak exp kasıorsan bu genelde repair yapma olayınan dolayı sapıtır " - " e düşer..
  • tefecı bu k2network zamanında para almısın faızıynen gerı alıo
  • banada bi ara clan kurarken olmuştu.1 kere kurmayı denedim olmadı 2. dendediğimde 2 kurma işleminin parasını da aldı üzerimde 500k vardı -500k ya düştü
  • muhahahahhah ALLAHIIMMM:d
    hic gulecem yoktu kopuyom yaff mukemmelsin kardesim

• Koxpdan dolayi dıyenler bilinki en profesyonel koxpcudur
  • katılıyom kardes sana
  • Faturaları ödemessen olacağı bu her gece kahvede kumar oyna alırlar tabi paranı mauahaua
    Pis koxp cu olur tabi koxp kullanuırsan :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Untouch

knighta borç yapmışsın, ödemezsen oklarını ve yüzüklerini alırlar haciz gelir charına

• ya ne koxp kullanması sacmalamayın yanımdaki arkadasıma da aynı sey oldu lagg dan sanırım cunku clan kuralım dedik 5-6 defa denedik olmadı 1 sa sonra bi baktık oldu ama para -
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.