Bnde anlayamadım ama yan tarafta lost 2 500 000 500 000 falan yazıyor ilginç Ama arkadaşlarında dediği gibi koxptandır sanırım
koxp tan dolayı
Emin olun koxp la ilgisi yok beni warrıorda' da olmustu -500k yazıyodu chara 5 m aktardım 4.5m oldu charda size yemin edebilirim
o koxpdan dolayı. rpr yapacak ama paran yok üstünde 1 canavar kesib para kazandınızda ozaman "-" e düşüyor. 4.5m para aktar üstüne "-" düzelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: ætilla
Haciz kapıda
gusel espri
knight online sitesi ewini ipoteklemiş :D:D:D:D
Hep geyik hep geyik olmaski
Koxp kullanmışsın bide pişkin pişkin gelip soruyosun hadi git sen illegal forumlara naaşşş
Eskiden bu tip konularda bu tip cevaplar olurdu (1 yıl öncesinden bahsediyorum) 1 yılda neler deişmiş hey gidim hey
k2 mafyası haraç istiyo ya vercen yada - de kalcak banada oldu haracımı verdim kestiler
HACİZ GELMEDEN POSTAYLA ARKADAŞINA AT ADAMLAR GİDİNCE GERİ ALIRSIN.
quote:
Orjinalden alıntı: ﻮ-ı-ς-ı-א
quote:
Orjinalden alıntı: emrememre
quote:
Orjinalden alıntı: volkansen84
quote:
Orjinalden alıntı: Untouch
knighta borç yapmışsın, ödemezsen oklarını ve yüzüklerini alırlar haciz gelir charına
euhe koptum
koxp kullanıyorsan yada bug lı olarak exp kasıorsan bu genelde repair yapma olayınan dolayı sapıtır " - " e düşer..
tefecı bu k2network zamanında para almısın faızıynen gerı alıo
banada bi ara clan kurarken olmuştu.1 kere kurmayı denedim olmadı 2. dendediğimde 2 kurma işleminin parasını da aldı üzerimde 500k vardı -500k ya düştü
muhahahahhah ALLAHIIMMM:d hic gulecem yoktu kopuyom yaff mukemmelsin kardesim
Koxpdan dolayi dıyenler bilinki en profesyonel koxpcudur
katılıyom kardes sana
Faturaları ödemessen olacağı bu her gece kahvede kumar oyna alırlar tabi paranı mauahaua Pis koxp cu olur tabi koxp kullanuırsan :)
quote:
Orjinalden alıntı: Untouch
knighta borç yapmışsın, ödemezsen oklarını ve yüzüklerini alırlar haciz gelir charına
ya ne koxp kullanması sacmalamayın yanımdaki arkadasıma da aynı sey oldu lagg dan sanırım cunku clan kuralım dedik 5-6 defa denedik olmadı 1 sa sonra bi baktık oldu ama para -