< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eldezenfektani -- 15 Nisan 2023; 18:1:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eldezenfektani -- 15 Nisan 2023; 18:1:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 16 Nisan 2023; 22:22:52 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ekim kasım gibi elelktronik vardı yine,mediamarkt yapmıştım iade gelmişti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha önceki kampanyalarda bir hesaptan fiziksel,diğerinden sanal kartla yapmıştım ikisine de vermişti. Farklı kişiler adına. Bu kampanyadan da yararlanmak için 1 saat oldu hala iade gelmedi. Bakalım gelecek mi :) Yaşayıp göreceğiz. Düzeltme: 2 saati geçince param destekten sordum elektronik olmasına rağmen yapılan işlem kampanya kapsamında değilmiş bu sebeple iade olmayacakmış. Yani canları istediği şekilde kampanyaya / dahil ediyorlar ona göre hareket edin derim :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abalbil -- 17 Nisan 2023; 22:48:55 > |
arkadaslar param kart ile uzun zaman sonra puan ile para yukledim ama kullanılabilir bakiye artmadı 2 ay sonra gozukuyor (valor tarihi) bu sekilde mi oluyor? yani 2 ay sonra mı kullanılablir olacak |