Şimdi Ara

Param Olsa!?PSP Mİ Dsmi?Xbox360 mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sarapçi kaç saat uğraştın onları yazmak için bence el konsolu olarak psp ama normal konsol istiosan tabikide xbox 360
  • tabıkıde oyle bende farklı bısı demıyorumkı ancak psp bu kadar kotu elestırıler gelmesı benı kızdırdı o yuzden bu kadar ugrastım
  • ihtiyacına bağlı kardeş ewde daha fazla zaman geçiriyosan xbox360 derim dılarıda daha çok zaman geçiriyosan psp derim ama çaok param olsa piyasayı silip süpürürüm...
  • Türkiye'de ilk PSP'ye sahip olan kişilerden biri olarak yorumumu söyleyim;

- PSP oyun konusunda DS'nin yanına bile geçemez. Oyunların %95'i çok ağır oyunlar, yani oturup PS2'de oynanması gereken çok dikkat isteyen oyunlar. Mesela otobüs durağında beklerken oynayabileceğin oyun sayısı çok az. DS'de grafik yok ama zevk var 1 ay oldu PSP'yi açmayalı, açtığım zamanlarda okulda mp3 dinliyorum. O kadar.

- Paran varsa mutlaka ama mutlaka Xbox360 al, mükemmel bir alet. Ama biraz tuzlu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 1 Ekim 2006; 16:49:35 >
  • çok şükür evimde PS2'm var.. PSP'i ise içine sığdırılan teknolojiye hayran olduğum ve mobilitesinin gerçekten yüksek olması sebebiyle yeni aldım. Şuana kadar maşallah tahminlerimdende öte olduğunu gösterdi. Bence mobil bir konsol istiyorsan PSP yok ben sadece house partyciyim dersen PS3 derim.. (beklediğimize değecek gibi)
  • sarapci al PSP yi 1-2 ay içinde nasılsa satacaksın...Hayır soruyorsun sana bilgi veriyor millet sonra celalleniyorsun
    Kullanmadan eleştiren yok burada.O oyun listesininde anlamı yok
    Bende 500 den fazla DS oyunu var ve hepside oynanabiliyor.Sen bu listedekilerin kaçını oynayabileceksin bende onu merak ediyorum ve kaçından zevk alacaksın
    Dedigim gibi en güzeli PSP al sen, madem bu kadar savunuyorsun, kendin bizzat tecrübe et gör
  • Param olsa ne PSP yi gözüm görür dü ne DS yi.. Alırdım Xbox360 sabah akşam Live da NBA Live 2007 atardım Ama para yok işde
  • quote:

Orjinalden alıntı: east_blood

ihtiyacına bağlı kardeş ewde daha fazla zaman geçiriyosan xbox360 derim dılarıda daha çok zaman geçiriyosan psp derim ama çaok param olsa piyasayı silip süpürürüm...

+1906
  • koryayg sen ne dıyorsun arkadasım 1 yıl oldu ben psp alalı zaten ona gore elestırıyorum sen benım postuma bakma bak bakalım ben ne zaman uye olmusum lutfen kardesım ya sen benı dunku uye sanıp boyle ılgınc yarumlar yapmıssın lutfen once sorulur senın psp varmı dıye bende buradakı elestırılerı kendı psp emde gormedıgım ıcın boyle seyler olmayanıda var dıye soluyorum ayrıca bu seceneklerde tabıkıde xbox senın gıbı rutbelı bırıne yakısmayan bı cevap atmıssın
  • Çok seyehat ediyorsan ve oyun oynamadan duramıyorsan PSP yada DS. Evimde oturur paşa paşa oynarım kablosuz kollarla falan arkadaşlarla kış aylarında parti şeklinde oyun oynarız diyorsan xbox360. (Parti olayı diğer el konsollarında da oluyor ama o kadar PSP yada DS sahibi bir araya gelince birde dışarıda falan olunca çok dikkat çekiyor.Kesin çarparlar yolda allah korusun.)

Karar senin elbet , gönlün nerde neyi kullanmak nasıl oyun oynamak istiyorsa onu al. Benim şahsi fikrim bu yeni çıkacak oyunlarıyla ve Live! ortamıyla artık çok sağlam bir konsol olacak olan XBOX360 olacaktır.

Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.