Şimdi Ara

Paramı Harcayacak Yer Bulamıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hep birlikte adama öyle kapak atmışsınız ki...
  • yav arkadaş biri de çıkıp dememiş ki o kadar paran varsa dür de gö
    hea tamam şimdi anladım niye demediğinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

hesap numaramı yolluyorum, yolla bi 10.000

Vayy Naber Ya Steam Daki Deniz Ben

Bu Arada Para Konusunda Bana PS3 Oyunu Al
  • Haftalık 1000-2000 ama dh forumda takılmak öyle mi ? Ben böylesi konu açan arkadaşlara hiç inanasım gelmiyor.Benim suan o kadar param olsa önceden gittiğim Los Angeles sokaklarına giderdim,ama param olmadıgı için gitmiyorum sende bıktım demişsin o zaman asosyalsin kız arkadaşın bile yok o derece.Şimdi git o parayla kendini boğ bence eger bunlar dogru ise.Programlamayada sakın dokunma senin gibiler yüzünden kalitesi düştü,mac alıp program yazıyorum diyen ergenler timinde oldugunuda belirtmişsin,hazır site açıp hazır html kodu koymak zaten programlama oldu bu ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

Haftalık 1000-2000 ama dh forumda takılmak öyle mi ? Ben böylesi konu açan arkadaşlara hiç inanasım gelmiyor.Benim suan o kadar param olsa önceden gittiğim Los Angeles sokaklarına giderdim,ama param olmadıgı için gitmiyorum sende bıktım demişsin o zaman asosyalsin kız arkadaşın bile yok o derece.Şimdi git o parayla kendini boğ bence eger bunlar dogru ise.Programlamayada sakın dokunma senin gibiler yüzünden kalitesi düştü,mac alıp program yazıyorum diyen ergenler timinde oldugunuda belirtmişsin,hazır site açıp hazır html kodu koymak zaten programlama oldu bu ara.

Ben bi ara hesap makinesi yazmıştım, o oluyomu hocam?

• Bir RC helikopter + FPR kamera bağlarsın. Baya zevkli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

Haftalık 1000-2000 ama dh forumda takılmak öyle mi ? Ben böylesi konu açan arkadaşlara hiç inanasım gelmiyor.Benim suan o kadar param olsa önceden gittiğim Los Angeles sokaklarına giderdim,ama param olmadıgı için gitmiyorum sende bıktım demişsin o zaman asosyalsin kız arkadaşın bile yok o derece.Şimdi git o parayla kendini boğ bence eger bunlar dogru ise.Programlamayada sakın dokunma senin gibiler yüzünden kalitesi düştü,mac alıp program yazıyorum diyen ergenler timinde oldugunuda belirtmişsin,hazır site açıp hazır html kodu koymak zaten programlama oldu bu ara.

Visiual Basic kullanmışsan birazcık bilgin var demek ki,o oluyor mu değil ama basamakları cıkarsan olur neden olmasın.

Bu arada sazan.avi gibi atladım ama ciddi isen diye yazmak istedim.

• vy be bukadar sazan varmıydı dh de adamlar ciddi ciddi cevap yazmışlar yuh yani.
  • Beyin al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

vy be bukadar sazan varmıydı dh de adamlar ciddi ciddi cevap yazmışlar yuh yani.

bunlar gece gurubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade8572 -- 31 Mayıs 2012; 7:41:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yenikoykasabi

beyler ayiptir soylemesi biraz baba parasi yiyen bir tipim,haftalik 2.000-3.000 arasi para harcardim ama artik sıkıldım sizce ne yapsam nasil harcasam?

program filan yazmaya baslamistim sıkıntıdan ama sonradan farkettim ki para vererek de programlama yapabilirim.

sonra kitaplara para vermeye basladim ama cabuk sıkıldım,ara sira yurtdisina giderdim o da baydi.

sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.

bana hayrına 2000 tl yollayabilirsin
  • http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/nikon-dslr-d-serisi-fotograf-mak-tasima-cantasi-58049840

Yollarmısın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-367E08703 -- 31 Mayıs 2012; 8:06:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

Visiual Basic kullanmışsan birazcık bilgin var demek ki,o oluyor mu değil ama basamakları cıkarsan olur neden olmasın.

Bu arada sazan.avi gibi atladım ama ciddi isen diye yazmak istedim.

c++ kullandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rc dünyasına gir
  • O kadar zenginsin maden humblebundle.com'a 1 dolar bağış yap mailine gelen linkide bana at oyunları alayım ?
  • GİT KIÇINA DON AL
  • lan çoğumuz yarını nasıl geçirecez düşünürken (memur çocuğu + 40 bin borç) adam baba parası haftalık 2000 harcıyor adaletini ..... dünya
  • Niye herkes inanmış.Belkide inanmış gibi yapmış.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.